Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ay canım inşallah güzel sonuçlar gelecek cinsiyet hakkında bişey dedimi ne kadara yaptırdın ikiliyi

canım cinsiyeti sorrdum ama daha erken dedi bir sonraki kontrole dedi. muayeneye 40 tl kan testine 22,5 tl verdim 62,5 tl ye hallettim işimi :)

Maşallah canım ya kan testin ne zaman çıkacak ... banada kız demişti ama hani diyorlarya kan testinde serbest hcg 50nin altindaysa erkek ustundeyse kız diye benimde 28 çıktı bu batıl inançlar mafedecek 2 hafta sonra benimde kontolum var 16 haftalik olcak inşallah gösterir

kizlar selam duydum pit pitlari bgn inanilmaz bir duygu rabbim ins hepinize nasip edecek 6+4 olduk doktor haftasindan da buyuk gayet ii dedi bn o kadar umutsuzken buda olmadi derken oldu melegm benimle unutmayin rabbim en umutsuz anda veriyor guzellikleri hwpiniz icin dua ediyirum kizlar

pazartesi günü çıkacak dediler sonuçlar bakalım artık
ahhh şu batıl inançlar biz henüz 12+6 yız bir sonraki kontrolüme pazartesi günü sonuçlara bakarken karar vercek doktorum öyle söyledi. ama bir sikıntı çıkmıcak allahın izni ile
aman cinsiyetide önemli değilde insan merak ediyor yoksa kız erkek farketmez

Canım benim qözün aydın Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah :)

Ayy canım çokk sevindimm yaa ne güzel haberler bunlar böyle..Devamını getirsin tamamına erdirsin Rabbim..Bize de nasip etsin İnşallah :)

Aynen öyle canım ya farketmiyor ama merak merak

Ben en iyisi cumartesi sabah yapıyım blki kocişe en güzel sevqililer günü hediyesi olur :) Olursa cok hoş olur 14 subatta biz aileleri tanıştırmıştık 3 özel bi arada olur ne qüzel inşallah :)
ayyy çok güzel sürprizzzz yap canım c.tesi faceden yaz bana sonucu :) pc acamayabilirim kv ler gelcek

inşallah sende yumyum günlerini iyice değerlendirirsin veeeee mart ayında senden güzel haberleri alırız

CanSev_Can den bu ay ümitliyim ben ondan bir bomba gelecek
ayyyy inşallah canım yaaa insan hemen olsun istiyo bu düşünceye engel olamıyorum sevcandan bende ümitliyim :):):)

ayyy çok güzel sürprizzzz yap canım c.tesi faceden yaz bana sonucu :) pc acamayabilirim kv ler gelcek
Tamamdir canim yazarim tabi ama bana qec döllenme qibi qelio insallah cumartesi belli olur yoksa sali carsambaya kalir tek qelsinde bebis ben 3 gun daha beklerim...

inşallah sende yumyum günlerini iyice değerlendirirsin veeeee mart ayında senden güzel haberleri alırız

CanSev_Can den bu ay ümitliyim ben ondan bir bomba gelecek

ayyyy inşallah canım yaaa insan hemen olsun istiyo bu düşünceye engel olamıyorum sevcandan bende ümitliyim :):):)
Canlarim Valla siz bole soleyince ben daha cok heycanlaniorum insallah olur bu sefer teyze oldum ben sira sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…