- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.261
Geçicek geçicek az kaldı canım inanıyorum ben inşallah :)Evet canım 9 kasım benimde..Rabbim yaşatmasın aynı acıyı tekrar..Oyy zaman geçsin de hamiş olalım artıkk
Hadi bakalım bol bol dua edelim..Geçicek geçicek az kaldı canım inanıyorum ben inşallah :)
canlarım ciğerlerim nasılsınız
bizde miniğimle doktora gitmiştik bugün ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür darısı kan tahliline inşallahhhh
kocaman olmuş bağdaş kurmuş benim bebeğim çok tatlıydı. progestan içmeye devam edecem çünkü hala risk devam ediyo plesantanın bir kısmı hala rahim duvarına yapışıkmış doktor bol bol dinlen dedi öyle işte bu güne şükür
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
canım cinsiyeti sorrdum ama daha erken dedi bir sonraki kontrole dedi. muayeneye 40 tl kan testine 22,5 tl verdim 62,5 tl ye hallettim işimi :)Ay canım inşallah güzel sonuçlar gelecek cinsiyet hakkında bişey dedimi ne kadara yaptırdın ikiliyi
canım cinsiyeti sorrdum ama daha erken dedi bir sonraki kontrole dedi. muayeneye 40 tl kan testine 22,5 tl verdim 62,5 tl ye hallettim işimi :)
pazartesi günü çıkacak dediler sonuçlar bakalım artıkMaşallah canım ya kan testin ne zaman çıkacak ... banada kız demişti ama hani diyorlarya kan testinde serbest hcg 50nin altindaysa erkek ustundeyse kız diye benimde 28 çıktı bu batıl inançlar mafedecek2 hafta sonra benimde kontolum var 16 haftalik olcak inşallah gösterir
Canım benim qözün aydın Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah :)kizlar selam duydum pit pitlari bgn inanilmaz bir duygu rabbim ins hepinize nasip edecek 6+4 olduk doktor haftasindan da buyuk gayet ii dedi bn o kadar umutsuzken buda olmadi derken oldu melegm benimle unutmayin rabbim en umutsuz anda veriyor guzellikleri hwpiniz icin dua ediyirum kizlar
Ayy canım çokk sevindimm yaa ne güzel haberler bunlar böyle..Devamını getirsin tamamına erdirsin Rabbim..Bize de nasip etsin İnşallah :)kizlar selam duydum pit pitlari bgn inanilmaz bir duygu rabbim ins hepinize nasip edecek 6+4 olduk doktor haftasindan da buyuk gayet ii dedi bn o kadar umutsuzken buda olmadi derken oldu melegm benimle unutmayin rabbim en umutsuz anda veriyor guzellikleri hwpiniz icin dua ediyirum kizlar
pazartesi günü çıkacak dediler sonuçlar bakalım artık
ahhh şu batıl inançlar biz henüz 12+6 yız bir sonraki kontrolüme pazartesi günü sonuçlara bakarken karar vercek doktorum öyle söyledi. ama bir sikıntı çıkmıcak allahın izni ile
aman cinsiyetide önemli değilde insan merak ediyor yoksa kız erkek farketmez
ayyy çok güzel sürprizzzz yap canım c.tesi faceden yaz bana sonucu :) pc acamayabilirim kv ler gelcekBen en iyisi cumartesi sabah yapıyım blki kocişe en güzel sevqililer günü hediyesi olur :) Olursa cok hoş olur 14 subatta biz aileleri tanıştırmıştık 3 özel bi arada olur ne qüzel inşallah :)
inşallah sende yumyum günlerini iyice değerlendirirsin veeeee mart ayında senden güzel haberleri alırızayyy çok güzel sürprizzzz yap canım c.tesi faceden yaz bana sonucu :) pc acamayabilirim kv ler gelcek
ayyyy inşallah canım yaaa insan hemen olsun istiyo bu düşünceye engel olamıyorum sevcandan bende ümitliyim :):):)inşallah sende yumyum günlerini iyice değerlendirirsin veeeee mart ayında senden güzel haberleri alırız
CanSev_Can den bu ay ümitliyim ben ondan bir bomba gelecek
Tamamdir canim yazarim tabi ama bana qec döllenme qibi qelio insallah cumartesi belli olur yoksa sali carsambaya kalir tek qelsinde bebis ben 3 gun daha beklerim...ayyy çok güzel sürprizzzz yap canım c.tesi faceden yaz bana sonucu :) pc acamayabilirim kv ler gelcek
inşallah sende yumyum günlerini iyice değerlendirirsin veeeee mart ayında senden güzel haberleri alırız
CanSev_Can den bu ay ümitliyim ben ondan bir bomba gelecek
Canlarim Valla siz bole soleyince ben daha cok heycanlaniorum insallah olur bu sefer teyze oldum ben sira sizdeayyyy inşallah canım yaaa insan hemen olsun istiyo bu düşünceye engel olamıyorum sevcandan bende ümitliyim :):):)
Canım benim qözün aydın Allahım kucaqına almayıda nasip etsin inşallah :)
Cok tsk kızlar ınş en yakın zmnda hatta bu ay sizde yaşarsınız bu duyguyuAyy canım çokk sevindimm yaa ne güzel haberler bunlar böyle..Devamını getirsin tamamına erdirsin Rabbim..Bize de nasip etsin İnşallah :)
İnşallah canım :)Cok tsk kızlar ınş en yakın zmnda hatta bu ay sizde yaşarsınız bu duyguyu
Günaydın canım Günaydın Hayırlı cumalar edelim tabi :) Ben dün ov.testinden deneyim dedim silik çizgi cıktı kuzum :)Günaydın kızlarrHayırlı cumalar dua edelim birbirimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?