- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.281
Hmm ne anlama geliyo silik olması ki ben hiç bilmiyorum :)Günaydın canım Günaydın Hayırlı cumalar edelim tabi :) Ben dün ov.testinden deneyim dedim silik çizgi cıktı kuzum :)
Ya normalde yumurtladıqın günü gösterio ya bide dıolardıki ovulasyon testini adet gününe yakın yaptıqında hamileliqide belli edıo dıye bende bi deneyim dedim akşam silik cıktı bi 5 dk sonra biraz daha koyulaştı bende emin olmak için eşimin idrarıylada denedim onda bişey çıkmadıHmm ne anlama geliyo silik olması ki ben hiç bilmiyorum :)
Ayy hiç gülesim yoktu haaYa normalde yumurtladıqın günü gösterio ya bide dıolardıki ovulasyon testini adet gününe yakın yaptıqında hamileliqide belli edıo dıye bende bi deneyim dedim akşam silik cıktı bi 5 dk sonra biraz daha koyulaştı bende emin olmak için eşimin idrarıylada denedim onda bişey çıkmadı
Bende cok qüldüm dün eşim dioki bide çift çizgi cıkıomus bende dedim ozaman sen doğurursun ha sen ha ben ne fark eder dedimAyy hiç gülesim yoktu haaHadi bakalım vardır inşallah bebiş :) günler geçiyo bakalım
ahahahahahah ilahi yaaaa başım çatlıyo ağrıdan ama beni güldürmeyi basardınYa normalde yumurtladıqın günü gösterio ya bide dıolardıki ovulasyon testini adet gününe yakın yaptıqında hamileliqide belli edıo dıye bende bi deneyim dedim akşam silik cıktı bi 5 dk sonra biraz daha koyulaştı bende emin olmak için eşimin idrarıylada denedim onda bişey çıkmadı
Kıyaam kuzuma Allah düşmanıma vermesin o baş aqrısını varya iqrenç bişey miqren var bende cok iyi anlarım o acıyı Allah yardımcın olsun kuzum...Ne qüzel gül gül bebişe pozitiflik yansısın teyzesi yesin onun aqzını burnunu :)ahahahahahah ilahi yaaaa başım çatlıyo ağrıdan ama beni güldürmeyi basardın
bendede migrenin küçük kardeşi sinüzüt var migren kadar olmasada o da kendi çapında baya iddialıKıyaam kuzuma Allah düşmanıma vermesin o baş aqrısını varya iqrenç bişey miqren var bende cok iyi anlarım o acıyı Allah yardımcın olsun kuzum...Ne qüzel gül gül bebişe pozitiflik yansısın teyzesi yesin onun aqzını burnunu :)
:) valla iyi olurdu haa onlar dağursa acıları onlar çekerdiBende cok qüldüm dün eşim dioki bide çift çizgi cıkıomus bende dedim ozaman sen doğurursun ha sen ha ben ne fark eder dedim
Anladım ywrum baş aqrısı cok zor ne olursa olsun... İnşallah canım benim..bendede migrenin küçük kardeşi sinüzüt var migren kadar olmasada o da kendi çapında baya iddialı
ayyy bi doğsada sağlıkla bende yesem ağzını burnunu poposunu her yerini
Demi ne qüzel olurdu :):) valla iyi olurdu haa onlar dağursa acıları onlar çekerdi
yaa ben de adet olmadım henüz niye kii.İnşallah kötü birşey yoktur kistten falan korkuyorum..Dün olmam lazımdı normalde..Bugün olabilirim tabi adet belirtileri var ufaktan..Kıyaam kuzuma Allah düşmanıma vermesin o baş aqrısını varya iqrenç bişey miqren var bende cok iyi anlarım o acıyı Allah yardımcın olsun kuzum...Ne qüzel gül gül bebişe pozitiflik yansısın teyzesi yesin onun aqzını burnunu :)
Kuzum sen bişey olmadıqına eminmisin bebiş olmasın ?yaa ben de adet olmadım henüz niye kii.İnşallah kötü birşey yoktur kistten falan korkuyorum..Dün olmam lazımdı normalde..Bugün olabilirim tabi adet belirtileri var ufaktan..
Emin değilim ama korunuyorduk bizz ihtimal vermiyorum daha doğrusu..Tabi Rabbim dilerse verir ama..Netten baktım kist falan diyo korktum ondan da..2 aydır hep ayın aynı günü oldun 12-12 diye gitti bu ay böle oldu..Her an adet olcakmışım gibime gelio ama..Ne bileyim kafam çok karışıkKuzum sen bişey olmadıqına eminmisin bebiş olmasın ?
Canım olurmu olur yani Gülnur da karunuyodu ama Allah verdi bak mucizeini sen yarın sabaha kadar bekle evde test varsa sabah il idrarınla dene yoksa akşam giderken al dene gelmzse kırmızılar canım...Emin değilim ama korunuyorduk bizz ihtimal vermiyorum daha doğrusu..Tabi Rabbim dilerse verir ama..Netten baktım kist falan diyo korktum ondan da..2 aydır hep ayın aynı günü oldun 12-12 diye gitti bu ay böle oldu..Her an adet olcakmışım gibime gelio ama..Ne bileyim kafam çok karışık
vde yok test canım ya bekleyeyim diyorum yarın da olmazsa yaparım..Eczane çok uzak işyerine evin orda da yok heryer buz çıkamam da yalnız dışarı..Eşime sölm olmazsa alsın çıkarsa dışarı..Canım olurmu olur yani Gülnur da karunuyodu ama Allah verdi bak mucizeini sen yarın sabaha kadar bekle evde test varsa sabah il idrarınla dene yoksa akşam giderken al dene gelmzse kırmızılar canım...
Öyle yap canım inşallah bir mucize olmuştur :)e
vde yok test canım ya bekleyeyim diyorum yarın da olmazsa yaparım..Eczane çok uzak işyerine evin orda da yok heryer buz çıkamam da yalnız dışarı..Eşime sölm olmazsa alsın çıkarsa dışarı..
Belim çok ağrıyo kırılacak gibi..yarım saatte bir lavaboya gidiyorum oldum mu die..Bakalım hayırlısı olsun korku heyecan karmakarışığım yani..Canım olurmu olur yani Gülnur da karunuyodu ama Allah verdi bak mucizeini sen yarın sabaha kadar bekle evde test varsa sabah il idrarınla dene yoksa akşam giderken al dene gelmzse kırmızılar canım...
Sakin ol canım olmazsın inşallah kasma kendini olcaksada olur zaten ...Belim çok ağrıyo kırılacak gibi..yarım saatte bir lavaboya gidiyorum oldum mu die..Bakalım hayırlısı olsun korku heyecan karmakarışığım yani..
İnşallah cnm umudum yok ama :) çok isterim yani..kaç gündür hafif mide bulantısı var çözemedim nedenini..İnşallah bebiştendirÖyle yap canım inşallah bir mucize olmuştur :)
Ayy birlikte hamiş olsak güzel olurdu de mi :)Öyle yap canım inşallah bir mucize olmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?