- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.301
İnşallah canım benim inan cok sevinirim :)İnşallah cnm umudum yok ama :) çok isterim yani..kaç gündür hafif mide bulantısı var çözemedim nedenini..İnşallah bebiştendir
Bende şimdi tam onu düşünüodum canım :) Çok güzel olur tabi herşeyimiz aynı olur ne qüzel :)Ayy birlikte hamiş olsak güzel olurdu de mi :)
ben de çok sevinirim de stresten de gecikmiş olabilir kaptırmak istemiyorum kendimi şimdiden..Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin ikimize de İnşallah :)İnşallah canım benim inan cok sevinirim :)
İnşallah bakalım bekleyip göreceğiz..Bugün olmazsa yarın test yapalım birlikteBende şimdi tam onu düşünüodum canım :) Çok güzel olur tabi herşeyimiz aynı olur ne qüzel :)
Tamam canım yapalım sabah :)İnşallah bakalım bekleyip göreceğiz..Bugün olmazsa yarın test yapalım birlikte
Sen cumartesi çalışmıosun demi canım ?
hadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizden :)Tamam canım yapalım sabah :)
İnşallah canım inşallah :)hadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizden :)
Yok canım evdeyim ben haftasonuSen cumartesi çalışmıosun demi canım ?
İnşallah canım çok saol..Dua et bizehadi bakalım güzel haberler bekliyorum sizden :)
Tamam canım sabah yap gir 2 dk yaz cık ben bakarım tmmı sonuca...Yok canım evdeyim ben haftasonu
Tamam cnm inşallah bakalım..Sabaha kadar adet olmazsam testi de alabilirsek yaparım inşallah..Haber veririm sonucunu..Sen de haber ver.Tamam canım sabah yap gir 2 dk yaz cık ben bakarım tmmı sonuca...
Tamma canım veririm :)Tamam cnm inşallah bakalım..Sabaha kadar adet olmazsam testi de alabilirsek yaparım inşallah..Haber veririm sonucunu..Sen de haber ver.
olacak olan neyse hayırlısı olsun yine kendini strese sokuyorsunYa karnım aqrıyo hastamı olcam ben ya
Aynen öle canım qelirse qelicek yapcak bişeyim yok ama işte daralıyorumolacak olan neyse hayırlısı olsun yine kendini strese sokuyorsun
DA-RAL-MA-YA-CAK-SINAynen öle canım qelirse qelicek yapcak bişeyim yok ama işte daralıyorum
Hayırlısı olsun canım..Ne kadar stres yapmayalım desek de oluyo işte..Güzel olur herşey inşallah..Ne olursa kabulümüz..Rabbim en güzelini bilirAynen öle canım qelirse qelicek yapcak bişeyim yok ama işte daralıyorum
Doğru söyluyosun kuzum bişylerle oyalanıyım dıorum yok kaç kere kontrol için tuvalete qittiqimi bende bılmıyorumDA-RAL-MA-YA-CAK-SIN
relax ol canım bu ay olur olmadı öbür ay olur paşanın gönlü ne zaman isterse o zaman gelecek
senin stres yapmaman lazım bu işin düşmanı stres unut kafanda bebek düşüncesini çıkar akışına bırak işte o zaman herşey güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?