Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Doğru söyluyosun kuzum bişylerle oyalanıyım dıorum yok kaç kere kontrol için tuvalete qittiqimi bende bılmıyorum
Öyle tabi Allahım neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı neyse o olucak Allah qönlümüze qöre versin inşallah...

Evet hiç bitmıycek bu sıkıntı hamile kalsak bıle o korku hep olucak içimizde
aman bir yandan da rızkı varsa bu dünyada allah nasip ettiyse ne olursa olsun gelecek bu dünyaya kuzular onun için bol bol dua etmek lazım
ben suan 13 haftalık hamileyim hala riskim var mesela ama allah büyük

Evet hiç bitmıycek bu sıkıntı hamile kalsak bıle o korku hep olucak içimizde
Evet canım aynen..Benim ilk hamileliğimde kanamam olmadı ama ilk zamanlarda doktor boş gebelik olabilir demişti 10 gün boyunca gidip geldim kanama olur die lavaboya..Sonra düzeldi ama dayanmadı bebeğim kısmet olmadı gitti..Yaşatmasın Rabbim tekrarını

aman bir yandan da rızkı varsa bu dünyada allah nasip ettiyse ne olursa olsun gelecek bu dünyaya kuzular onun için bol bol dua etmek lazım
ben suan 13 haftalık hamileyim hala riskim var mesela ama allah büyük
Allahım saq salim baqışlasın yawrunu canım inşallah...Evet rızkı yokmuşki gitti bebeklerimiz Allahım cok büyük yüzümüzüe bakcak inşallah...

Tamamdir canim yazarim tabi ama bana qec döllenme qibi qelio insallah cumartesi belli olur yoksa sali carsambaya kalir tek qelsinde bebis ben 3 gun daha beklerim...

Canlarim Valla siz bole soleyince ben daha cok heycanlaniorum insallah olur bu sefer teyze oldum ben sira sizde
hadi bakalım bekliyoruz senden haberleri olmazsa da önümüzde aylar çoook çalışcaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…