- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.321
Öyle tabi Allahım neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı neyse o olucak Allah qönlümüze qöre versin inşallah...Doğru söyluyosun kuzum bişylerle oyalanıyım dıorum yok kaç kere kontrol için tuvalete qittiqimi bende bılmıyorum
Aminn canım inşallah..Aynı durumdayız ben de sürekli lavabodayımÖyle tabi Allahım neylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısı neyse o olucak Allah qönlümüze qöre versin inşallah...
canım hamile kalıncada değişmiyor bende azıcık akıntım olsa hemen lavobaya koşuyorum acaba kanamamı var diyeDoğru söyluyosun kuzum bişylerle oyalanıyım dıorum yok kaç kere kontrol için tuvalete qittiqimi bende bılmıyorum
Evet hiç bitmıycek bu sıkıntı hamile kalsak bıle o korku hep olucak içimizdecanım hamile kalıncada değişmiyor bende azıcık akıntım olsa hemen lavobaya koşuyorum acaba kanamamı var diye
Aynen canım yaAminn canım inşallah..Aynı durumdayız ben de sürekli lavabodayım
aman bir yandan da rızkı varsa bu dünyada allah nasip ettiyse ne olursa olsun gelecek bu dünyaya kuzular onun için bol bol dua etmek lazımEvet hiç bitmıycek bu sıkıntı hamile kalsak bıle o korku hep olucak içimizde
Evet canım aynen..Benim ilk hamileliğimde kanamam olmadı ama ilk zamanlarda doktor boş gebelik olabilir demişti 10 gün boyunca gidip geldim kanama olur die lavaboya..Sonra düzeldi ama dayanmadı bebeğim kısmet olmadı gitti..Yaşatmasın Rabbim tekrarınıEvet hiç bitmıycek bu sıkıntı hamile kalsak bıle o korku hep olucak içimizde
Evet cnm arada ağrıo..Belim de ağrıyoAynen canım yaAqrıyomu sein karnın ?
Allahım saq salim baqışlasın yawrunu canım inşallah...Evet rızkı yokmuşki gitti bebeklerimiz Allahım cok büyük yüzümüzüe bakcak inşallah...aman bir yandan da rızkı varsa bu dünyada allah nasip ettiyse ne olursa olsun gelecek bu dünyaya kuzular onun için bol bol dua etmek lazım
ben suan 13 haftalık hamileyim hala riskim var mesela ama allah büyük
Evet cnm arada ağrıo..Belim de ağrıyo
Allah yardımcımız olsun kuzum bilmıyom valla ya üfffAllahım saq salim baqışlasın yawrunu canım inşallah...Evet rızkı yokmuşki gitti bebeklerimiz Allahım cok büyük yüzümüzüe bakcak inşallah...
Tamamdir canim yazarim tabi ama bana qec döllenme qibi qelio insallah cumartesi belli olur yoksa sali carsambaya kalir tek qelsinde bebis ben 3 gun daha beklerim...
hadi bakalım bekliyoruz senden haberleriCanlarim Valla siz bole soleyince ben daha cok heycanlaniorum insallah olur bu sefer teyze oldum ben sira sizde
Ya normalde yumurtladıqın günü gösterio ya bide dıolardıki ovulasyon testini adet gününe yakın yaptıqında hamileliqide belli edıo dıye bende bi deneyim dedim akşam silik cıktı bi 5 dk sonra biraz daha koyulaştı bende emin olmak için eşimin idrarıylada denedim onda bişey çıkmadı
İnşallah canım olmazsada öle yapıcaz artık Allah hayırlısını versin...hadi bakalım bekliyoruz senden haberleriolmazsa da önümüzde aylar çoook çalışcaz:)
Sıkma canını canım ortaya çıkar herşey az kaldı..Sabredelim..Allah yardımcımız olsun kuzum bilmıyom valla ya üfff
Aynen canım edelim bakalım ne olcak...Sıkma canını canım ortaya çıkar herşey az kaldı..Sabredelim..
niyeyse içime bir sıkıntı çöktü şimdi..Eşim çarşıya gidecekmiş söledim alsın gebelik testini 2 tane al dedim farklı markadan..Aynen canım edelim bakalım ne olcak...
Niye sıkıntı düştü canım içine ne oldu qerçi o bendede var ama...niyeyse içime bir sıkıntı çöktü şimdi..Eşim çarşıya gidecekmiş söledim alsın gebelik testini 2 tane al dedim farklı markadan..
Bir gelişme yok da bilmiorum sıkıntı geldi birden..Niye sıkıntı düştü canım içine ne oldu qerçi o bendede var ama...
Kipriklerine baksana bi canım karışıkmı...Bir gelişme yok da bilmiorum sıkıntı geldi birden..
akıntı var canım..hafif sarımsı ama bende kürtajdan sonra hep vardıAkıntın varmı kuzum senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?