Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Anladım canım bakalım ne olcak ama cok sabırsızlanıyorum orası kesin :)

Benim kiprikler karman çorman 5 gündür falan ama ben yinede adet olacaqımı düşünüyorum bilmiyorum

Benim kiprikler karman çorman 5 gündür falan ama ben yinede adet olacaqımı düşünüyorum bilmiyorum
Aaaaaaaaaa gerçektenmi öyle bak ben iki hamileliğimide öyle anladım ilk başta kirpiklerim bir değişmişti bana koca karı işleri geliyordu bu işler ama ıkı defa yaşadım. hadi hayırlısı bakalım.

bu arada ikili testimin sonucu çıkmış meraktan ölcem ınternetten baktım ama bişey anlamadım sadece papp-a ve hcg değeri yazıyor ne demekse onlar

Iyidir canım inşallah sonucun..Hiç birşey olmaz Rabbimin izni ile..

Evet canım benimde ilk qebelieimde karman çormandı kipriklerim ama nedense ben adet olmayı bekliyorum ole hissdiyorum ben... Arasana canım doktorunu sölemezmi telefonda...İnşallah bi sıkıntı yoktur kzuzum merak etme..

sonucu alıp gitmem lazım çünkü ona göre bir sonraki randevuyu vercek bana yarın giderim büyük ihtimal hem soracaklarımda var onlarıda soracam

Ben ilk gebeliğimde hiç birşey anlamamıştım ya kirpiklerden de..Sadece halsizlik vardı sürekli..

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?

Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce düşük yaptım ama henüz hamile deilim ama kalan arkadaşlar var Allah birdaha yasatmasın inşallah...

Kizlarrr Günaydın anam nasıl uyumusum ya çocuk bu saate kadar aç kaldı Gülnur yazan değerleri yazsana canim

Geçmiş olsun..Bende 3 ay önce kürtaj oldum..Henüz hamile değilim Sana yardımcı olacak arkadaşlar var aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…