- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.341
Kipriklerine baksana bi canım karışıkmı...[/QU
Kirpiklerim normal sanırım rımel sürdüm ya anlayamıyorum farklılığı :)Kipriklerine baksana bi canım karışıkmı...
Aaaaaaaaaa gerçektenmi öyle bak ben iki hamileliğimide öyle anladım ilk başta kirpiklerim bir değişmişti bana koca karı işleri geliyordu bu işler ama ıkı defa yaşadım. hadi hayırlısı bakalım.Benim kiprikler karman çorman 5 gündür falan ama ben yinede adet olacaqımı düşünüyorum bilmiyorum
Iyidir canım inşallah sonucun..Hiç birşey olmaz Rabbimin izni ile..Aaaaaaaaaa gerçektenmi öyle bak ben iki hamileliğimide öyle anladım ilk başta kirpiklerim bir değişmişti bana koca karı işleri geliyordu bu işler ama ıkı defa yaşadım. hadi hayırlısı bakalım.
bu arada ikili testimin sonucu çıkmış meraktan ölcem ınternetten baktım ama bişey anlamadım sadece papp-a ve hcg değeri yazıyor ne demekse onlar
Evet canım benimde ilk qebelieimde karman çormandı kipriklerim ama nedense ben adet olmayı bekliyorum ole hissdiyorum ben... Arasana canım doktorunu sölemezmi telefonda...İnşallah bi sıkıntı yoktur kzuzum merak etme..Aaaaaaaaaa gerçektenmi öyle bak ben iki hamileliğimide öyle anladım ilk başta kirpiklerim bir değişmişti bana koca karı işleri geliyordu bu işler ama ıkı defa yaşadım. hadi hayırlısı bakalım.
bu arada ikili testimin sonucu çıkmış meraktan ölcem ınternetten baktım ama bişey anlamadım sadece papp-a ve hcg değeri yazıyor ne demekse onlar
Ayy eşim getirmiş testleri çok heyecanlandım..Benim kiprikler karman çorman 5 gündür falan ama ben yinede adet olacaqımı düşünüyorum bilmiyorum
sonucu alıp gitmem lazım çünkü ona göre bir sonraki randevuyu vercek bana yarın giderim büyük ihtimal hem soracaklarımda var onlarıda soracamEvet canım benimde ilk qebelieimde karman çormandı kipriklerim ama nedense ben adet olmayı bekliyorum ole hissdiyorum ben... Arasana canım doktorunu sölemezmi telefonda...İnşallah bi sıkıntı yoktur kzuzum merak etme..
evdemisin sen iştemisin yapppppppppppppppp bari:)Ayy eşim getirmiş testleri çok heyecanlandım..
Ben ilk gebeliğimde hiç birşey anlamamıştım ya kirpiklerden de..Sadece halsizlik vardı sürekli..Evet canım benimde ilk qebelieimde karman çormandı kipriklerim ama nedense ben adet olmayı bekliyorum ole hissdiyorum ben... Arasana canım doktorunu sölemezmi telefonda...İnşallah bi sıkıntı yoktur kzuzum merak etme..
Nerdesin yapabilecekmisin :)Ben ilk gebeliğimde hiç birşey anlamamıştım ya kirpiklerden de..Sadece halsizlik vardı sürekli..
İşteyim de yok yapmm şimdi korkuyorum..evdemisin sen iştemisin yapppppppppppppppp bari:)
Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce düşük yaptım ama henüz hamile deilim ama kalan arkadaşlar var Allah birdaha yasatmasın inşallah...Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?
Amiin kimseye yaşatmasn çok zor bir durum. İnşallah sendr en kısa zamanda güzel haberler alırsın canmGeçmiş olsun canım bende 3 ay önce düşük yaptım ama henüz hamile deilim ama kalan arkadaşlar var Allah birdaha yasatmasın inşallah...
Tamam canım bekle ozaman evet cok üzülüo insanİşteyim de yok yapmm şimdi korkuyorum..sabah yapayım hem belki adet olurum sonra çok üzülürüm..
Geçmiş olsun..Bende 3 ay önce kürtaj oldum..Henüz hamile değilimArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?
Amin canım tüm isteyenlere inşallah 2 gün sonra adet qünü bakalım ne olcakAmiin kimseye yaşatmasn çok zor bir durum. İnşallah sendr en kısa zamanda güzel haberler alırsın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?