- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.361
Çocuk aç kaldı içerde şiştin şiştin cabuk doyur yawrucaqı annesi yaa :)Kizlarrr Günaydın anam nasıl uyumusum ya çocuk bu saate kadar aç kaldıGülnur yazan değerleri yazsana canim
vara aklımdan geçmiştin he o yazıyı yazarken temiz kalpliyimKizlarrr Günaydın anam nasıl uyumusum ya çocuk bu saate kadar aç kaldıGülnur yazan değerleri yazsana canim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAmin canım tüm isteyenlere inşallah 2 gün sonra adet qünü bakalım ne olcak
Beklemek en iyisi..Ben ilk gebeliğimde de bir hafta beklemiştim yine de çizgi silik çıkmıştı..Tamam canım bekle ozaman evet cok üzülüo insan
Kizlarrr Günaydın anam nasıl uyumusum ya çocuk bu saate kadar aç kaldıGülnur yazan değerleri yazsana canim
ben varımArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?
demekki sende de geç döllenme oluyor canım bende adet geçmesinden 4 gün sonra çok silik görmüştümBeklemek en iyisi..Ben ilk gebeliğimde de bir hafta beklemiştim yine de çizgi silik çıkmıştı..
ben varım
kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım ve süpriz oldu bana planlı bir gebelik değildi tam olarak hamile olduğumu adetimin üstünden 4 gün geçince öğrendim idrar testi ile ondada çok silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım beta hcg 89 çıkmıştı[/QUOT
Gözün aydın canm hayırla kucağına al inşallah. tekrarladn mı hiç testi ? Simdi ne kadarlık hamilesin
Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdaha en kısa zamanda yeniden kalırsın inşallah...Merhaba kizlar :)
Ekimde gelisme geriligi nedeniyle kurtaj oldum. 2 ay korunduk, 2 aydir korunmuyoruz umutluyum derken regl oldum. 2 gun sonra bitiyor ve bi karisim soyledi teyzem onun sayesinde hamile kalmisti onu uygulayacagim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
vara aklımdan geçmiştin he o yazıyı yazarken temiz kalpliyim
Papp-a 779,9
dil-hcg2 71400
sadece bunlar yazıyor nette oyle grafik falan yok yani onu sanırım rapor halinde verecekler
Demek ki canım..Geç döllenme olursa çıkmayadabilir mi çizgi erken yaparsam.demekki sende de geç döllenme oluyor canım bende adet geçmesinden 4 gün sonra çok silik görmüştüm
ayyy bu arada senin yerinde olmayı çok isterdim sabah uyandığımdan beri şiddetli baş ağrım var geçmedi lanet
Geçmiş olsun canım en yakın zamanda tekrar nasip etsin Rabbim sağlıklı bebekler ile hepimize de İnşallah..Merhaba kizlar :)
Ekimde gelisme geriligi nedeniyle kurtaj oldum. 2 ay korunduk, 2 aydir korunmuyoruz umutluyum derken regl oldum. 2 gun sonra bitiyor ve bi karisim soyledi teyzem onun sayesinde hamile kalmisti onu uygulayacagim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bilemiyorum canım heralde öyledir neyse yarın gidip alırım sonucu doktora gösteririm artık iyi mi kötümü o karar verir. allahtan hayırlısıBu sonuç risk yeri değil canım asıl sonuç kağıtta herhalde .. bende hcg 27 çıkmıştı papp-a 1.68 çıkmış bana buna iyi demişti ama anlayamadım ama hormonla ilgili kısım bu herhalde
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım :) 2014 ağustosda düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum bu ay çok şükür tekrar gebeyim. Aranızda düşükten sonra gebe kalan var mi değerlerinizi ilk nasıldı ve sattan kaç gün sonra öğrendiniz ?
bilemiyorum canım heralde öyledir neyse yarın gidip alırım sonucu doktora gösteririm artık iyi mi kötümü o karar verir. allahtan hayırlısı
ya canım hayali bir çizgi çıkıyor emin olamıyorsun ben 5 tane gebelik testi yaptım. mıratech diye bir marka var onu almayın bir halta yaramıyor zaten. istersen biraz daha bekle ama bellide olmaz yani çıkabilirdeDemek ki canım..Geç döllenme olursa çıkmayadabilir mi çizgi erken yaparsam.
canım bugun nette baktım ıkılı test %90 a yakın sonuç veriyormuş zaten bu temiz çıktıgında doktorlar diğer testleri gerek görmüyormuşTabi canım bu o kadarda önemli değil çoğu yanlış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?