Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlarrr Günaydın anam nasıl uyumusum ya çocuk bu saate kadar aç kaldı Gülnur yazan değerleri yazsana canim
vara aklımdan geçmiştin he o yazıyı yazarken temiz kalpliyim

Papp-a 779,9
dil-hcg2 71400
sadece bunlar yazıyor nette oyle grafik falan yok yani onu sanırım rapor halinde verecekler

ben varım
kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım ve süpriz oldu bana planlı bir gebelik değildi tam olarak hamile olduğumu adetimin üstünden 4 gün geçince öğrendim idrar testi ile ondada çok silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım beta hcg 89 çıkmıştı

Merhaba kizlar :)
Ekimde gelisme geriligi nedeniyle kurtaj oldum. 2 ay korunduk, 2 aydir korunmuyoruz umutluyum derken regl oldum. 2 gun sonra bitiyor ve bi karisim soyledi teyzem onun sayesinde hamile kalmisti onu uygulayacagim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin

yok tekrarlamadım bir defa yaptırdım. zaten kürtaj sonrası kontrol için doktora randevu almıştım hamile gittim kontrole
13 haftalık hamileyim

Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdaha en kısa zamanda yeniden kalırsın inşallah...

vara aklımdan geçmiştin he o yazıyı yazarken temiz kalpliyim

Papp-a 779,9
dil-hcg2 71400
sadece bunlar yazıyor nette oyle grafik falan yok yani onu sanırım rapor halinde verecekler

Bu sonuç risk yeri değil canım asıl sonuç kağıtta herhalde .. bende hcg 27 çıkmıştı papp-a 1.68 çıkmış bana buna iyi demişti ama anlayamadım ama hormonla ilgili kısım bu herhalde

Geçmiş olsun canım en yakın zamanda tekrar nasip etsin Rabbim sağlıklı bebekler ile hepimize de İnşallah..

Bu sonuç risk yeri değil canım asıl sonuç kağıtta herhalde .. bende hcg 27 çıkmıştı papp-a 1.68 çıkmış bana buna iyi demişti ama anlayamadım ama hormonla ilgili kısım bu herhalde
bilemiyorum canım heralde öyledir neyse yarın gidip alırım sonucu doktora gösteririm artık iyi mi kötümü o karar verir. allahtan hayırlısı

Bende kurtajdan sonra 1 kez adet gordukten sonra hamile kaldım adetime 3 gün kala çok silik cikti

Demek ki canım..Geç döllenme olursa çıkmayadabilir mi çizgi erken yaparsam.
ya canım hayali bir çizgi çıkıyor emin olamıyorsun ben 5 tane gebelik testi yaptım. mıratech diye bir marka var onu almayın bir halta yaramıyor zaten. istersen biraz daha bekle ama bellide olmaz yani çıkabilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…