- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.381
2 tane aldırdım bende bir tanesi mıratech..Neyse iyi ki 2 tane al demişim..Yarın sabah yaparım birini büyük ihtimalle adet olmazsam tabiya canım hayali bir çizgi çıkıyor emin olamıyorsun ben 5 tane gebelik testi yaptım. mıratech diye bir marka var onu almayın bir halta yaramıyor zaten. istersen biraz daha bekle ama bellide olmaz yani çıkabilirde
Maşallah :) kürtajı neden oldun peki patoloji de çıktı mı bişeyyok tekrarlamadım bir defa yaptırdım. zaten kürtaj sonrası kontrol için doktora randevu almıştım hamile gittim kontrole
13 haftalık hamileyim
Geçmiş olsun canım en yakın zamanda tekrar nasip etsin Rabbim sağlıklı bebekler ile hepimize de İnşallah..
Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın birdaha en kısa zamanda yeniden kalırsın inşallah...
kalp atışı durduğu için. patolojide birşey çıkmadıMaşallah :) kürtajı neden oldun peki patoloji de çıktı mı bişey
Bende kanamalı düşük yaptm iki dega kürtaj oldumkalp atışı durduğu için. patolojide birşey çıkmadı
geçmiş olsun canım. bak ne güzel bebeğin gelmiş göbüşüne sağlıkla alırsın inşallah kucağınaBende kanamalı düşük yaptm iki dega kürtaj oldum
Geçmiş olsun canım bak ne qüzel bebişin tekrar qelmiş Allah saqsalim kucaqına almayı nasip etsin inşallah aynen öle stres cok önemli ama elimde olmuo benim maalesefKızlar dört ay önce beş haftalik gebeligimi düşük sonucu kaybettim doktorum üç ay Korun dediyse de dinlemedim tabi düşük sonrası hemen olur diyenler bir ayağı içerde diyenler adet olmadan kalırsın didiyenler hep kafamı meşgul ettiği için korunmadim. Sonuç olarak her ay hüsran oldu. yumurta takipleri iki günde bir ilişki derken olmadı yani.. Son ay adet sonrası iki gün bekleyip üçüncü Gün birlikte olduk son iki hafta ise olmadı ilişki ve o ay ben işten ayrilacaktim derken kafam meşguldu.. Evdeyken daha rahat olurum dedim isim de stresli ydi. Sonuç olarak ben adet olmayı beklerken hamile oldugumu öğrendim. Demem o ki sen ne zaman hazır olursan değil rahim ne zaman hazır olursa ve stres olmamalı.
Geçmiş olsun canım..Doğru söylüosun stres kötü etkiliyo..En iyisi beklenti içinde olmadan normal hayata devam etmek..Kısmet ederde veriyo Rabbim zaten..Kızlar dört ay önce beş haftalik gebeligimi düşük sonucu kaybettim doktorum üç ay Korun dediyse de dinlemedim tabi düşük sonrası hemen olur diyenler bir ayağı içerde diyenler adet olmadan kalırsın didiyenler hep kafamı meşgul ettiği için korunmadim. Sonuç olarak her ay hüsran oldu. yumurta takipleri iki günde bir ilişki derken olmadı yani.. Son ay adet sonrası iki gün bekleyip üçüncü Gün birlikte olduk son iki hafta ise olmadı ilişki ve o ay ben işten ayrilacaktim derken kafam meşguldu.. Evdeyken daha rahat olurum dedim isim de stresli ydi. Sonuç olarak ben adet olmayı beklerken hamile oldugumu öğrendim. Demem o ki sen ne zaman hazır olursan değil rahim ne zaman hazır olursa ve stres olmamalı.
Bu qece bize qeçmez ben sana söleyim canım :)Geçmiş olsun canım..Doğru söylüosun stres kötü etkiliyo..En iyisi beklenti içinde olmadan normal hayata devam etmek..Kısmet ederde veriyo Rabbim zaten..
Ayy evet cnm yaa..Bugün sabah bile yataktan korkarak kalktım adet mi oldum die..Gittim baktım birşey yok..İnşallah gelmiştir bebeklerimiz 9 ay boyunca da bizimle kalrlar..Çok ihtiyacım varBu qece bize qeçmez ben sana söleyim canım :)
İnşallah canım ya o korku bendede var ya cok zorAyy evet cnm yaa..Bugün sabah bile yataktan korkarak kalktım adet mi oldum die..Gittim baktım birşey yok..İnşallah gelmiştir bebeklerimiz 9 ay boyunca da bizimle kalrlar..Çok ihtiyacım var
biraz takıntılıyım sanki.geçmiş olsun canım. bak ne güzel bebeğin gelmiş göbüşüne sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Allahım yardımcımız olsun..İnşallah canım ya o korku bendede var ya cok zorİnşallah yawrum benimde acayip ihtiyacım var püff....
canım gebelik varsa folik asiti kendin alabilirsin eczaneden ben folic trio kullanıyorum günde 3 tablet.Biraz
biraz takıntılıyım sanki.
Sat 31 aralık adet döngüm 35 gün. 5 şubat negatifti
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2.
Ama doktora 9 şubatta gittiğimde doktor ne folik asit nede vitamin verdi biraz orda taktıö.
Birde düşük yapanlar gebeliğinizi öğrenince düşük iğnesi veya hapı kullandınız mı bu sefer
Bende de acayip korku var kalp atışını duysaydm iyiydi ama ınada zaman var dahacanım gebelik varsa folik asiti kendin alabilirsin eczaneden ben folic trio kullanıyorum günde 3 tablet.
gebeliği öğrenince bişey yaptırmadım ama daha sonra kanamam olduğu için önce iğne yaptılar sonra progestan 100 mg gunde 3 tablet kullandım şuan 1 tablet kullanıyorum.
o korku hep oluyor bendede var acaba bebeğime birşey oldu mu diye .Allaha emanet minikler yapacak bişey yok
evet daha çok var beta hcg 1500 lerde olunca kese görünüyor. 6000 lerde oluncada kalp atışı duyuluyorBende de acayip korku var kalp atışını duysaydm iyiydi ama ınada zaman var daha
Benim dünkü değerim daha 291.2evet daha çok var beta hcg 1500 lerde olunca kese görünüyor. 6000 lerde oluncada kalp atışı duyuluyor
Canım ben ankaradayım ama maalesef bende o dertten müzdaripim...Ankara da olupta doktor önerebilecek olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?