- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.401
Amin kuzum amin inşallah...Allahım yardımcımız olsun..
neresinden Ankaranın ?Canım ben ankaradayım ama maalesef bende o dertten müzdaripim...
Mamak'tayım ben canım sen nerdesin?Ne
neresinden Ankaranın ?
Ben bi doktor buldum ama doktor gebeliği görüp vitamin folik asit vs gerek görmeyince şüphelendim yani
Bende sincandayım canmMamak'tayım ben canım sen nerdesin?
Anladım canım orda bir hastane varmış benim yenqemde oraya gidio sürekli adını bılmıorum istersen öqrenir söylerim sana cok iyiymiş...Bende sincandayım canm
Çok sevinirim ya zahmet olmazsaAnladım canım orda bir hastane varmış benim yenqemde oraya gidio sürekli adını bılmıorum istersen öqrenir söylerim sana cok iyiymiş...
Ya Gül Jelin Gündoğdu biliyorum o doktoru ama ben çok memnun kalamadm ondan ya ;/12.caddede nafız körez hastanesiymiş Adı Gül Jelinmiş doktorun adı canım gidersen benim bı abimin eşide oraya qidiyomuş doktorda hastanede cok iyiymiş..
Canım ben hiç bilmem sincanıda hastaneyide hep söylüyolardı doktoru bana sende orda oturuyorum deyince soruyum dedim canım başka doktor yokmu orda?Ya Gül Jelin Gündoğdu biliyorum o doktoru ama ben çok memnun kalamadm ondan ya ;/
Gebeliğin başında gittim bana adet söktürücü hap vetdi
Allah razı olsun canm..Canım ben hiç bilmem sincanıda hastaneyide hep söylüyolardı doktoru bana sende orda oturuyorum deyince soruyum dedim canım başka doktor yokmu orda?
ne kadar saçmaYa Gül Jelin Gündoğdu biliyorum o doktoru ama ben çok memnun kalamadm ondan ya ;/
Gebeliğin başında gittim bana adet söktürücü hap vetdi
Aynen bende saçma buldum ve doktor ultrasonla bakıp gebelik kesinlikle görünmüyo dedi 2 gün sonra bhcg değerimşe öğrendim ki gebeyim iyiki doktoru dikkate almamışm dedimne kadar saçmahamileyken adet söktürücümü verilirmiş yaaaaaaaaaaa
canım doktorun vermesine gerek yok sen folbiol al kullan... zaten ben hamilelikten öncede folbiol kullanıyordum... banada şu anda vitamin takviyesi yapılmadı zaten gerekte yok... çok şükür vitamin değerlerim yerinde... ben bu kez hamilelikten önce coraspin kullandım bende pıhtılaşma var diye... hamileliğimi öğrendiğimdede iğnelerime başladım... bir yandanda progestan kullanıyorum...Biraz
biraz takıntılıyım sanki.
Sat 31 aralık adet döngüm 35 gün. 5 şubat negatifti
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2.
Ama doktora 9 şubatta gittiğimde doktor ne folik asit nede vitamin verdi biraz orda taktıö.
Birde düşük yapanlar gebeliğinizi öğrenince düşük iğnesi veya hapı kullandınız mı bu sefer
Aynen bende saçma buldum ve doktor ultrasonla bakıp gebelik kesinlikle görünmüyo dedi 2 gün sonra bhcg değerimşe öğrendim ki gebeyim iyiki doktoru dikkate almamışm dedim[/QUOTEdeğerin çok düşükmüş daha ama güzel yükseliyor... kat kat artsın İNŞAALLAH
Progestanı doktor mu verdi ? Ya ben korkuyorum biraz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan Allah muhafaza .canım doktorun vermesine gerek yok sen folbiol al kullan... zaten ben hamilelikten öncede folbiol kullanıyordum... banada şu anda vitamin takviyesi yapılmadı zaten gerekte yok... çok şükür vitamin değerlerim yerinde... ben bu kez hamilelikten önce coraspin kullandım bende pıhtılaşma var diye... hamileliğimi öğrendiğimdede iğnelerime başladım... bir yandanda progestan kullanıyorum...
progestanı kendim aldım kullandım canım... sonrada doktoruma söyledim... zaten bebeğe zararı yok... şöyle düşün ve mutlu ol... bu bebiş yaşayacaksa Rabbimin izniyle öylede böylede yaşayacak... düşeceksede düşecek... önceki hamileliğimde kendimi paraladım yaşasın diye ama olmadı... onun için bunda relax olmaya karar verdim ve çok şükür iyiyiz... tabi bütün tedbirlerimi aldım... manevi olarakta tedbirimi aldım... gerisi Rabbime kalmışProgestanı doktor mu verdi ? Ya ben korkuyorum biraz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan Allah muhafaza .
senin var mı cnm evde testin..yapacak mısın sabah..Çıkmaz die korkuorum hala benAmin kuzum amin inşallah...
Doktor beni 15 gün sonraya çağırdı o 15 gün içerisinde ne yapacağımı nasıl hareket etmem gerekktiğini bile bilmiyorum. Herşey Rabbimden tabi veren O alanda O ..progestanı kendim aldım kullandım canım... sonrada doktoruma söyledim... zaten bebeğe zararı yok... şöyle düşün ve mutlu ol... bu bebiş yaşayacaksa Rabbimin izniyle öylede böylede yaşayacak... düşeceksede düşecek... önceki hamileliğimde kendimi paraladım yaşasın diye ama olmadı... onun için bunda relax olmaya karar verdim ve çok şükür iyiyiz... tabi bütün tedbirlerimi aldım... manevi olarakta tedbirimi aldım... gerisi Rabbime kalmış
bişey yapma... rahat ol... ama mutlaka folbiol al kullan.... daha önce neden kürtaj oldun senDoktor beni 15 gün sonraya çağırdı o 15 gün içerisinde ne yapacağımı nasıl hareket etmem gerekktiğini bile bilmiyorum. Herşey Rabbimden tabi veren O alanda O ..
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Düşük yaptm 2 defa kürtaj oldum parça kaldığı üçinbişey yapma... rahat ol... ama mutlaka folbiol al kullan.... daha önce neden kürtaj oldun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?