Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

12.caddede nafız körez hastanesiymiş Adı Gül Jelinmiş doktorun adı canım gidersen benim bı abimin eşide oraya qidiyomuş doktorda hastanede cok iyiymiş..

12.caddede nafız körez hastanesiymiş Adı Gül Jelinmiş doktorun adı canım gidersen benim bı abimin eşide oraya qidiyomuş doktorda hastanede cok iyiymiş..
Ya Gül Jelin Gündoğdu biliyorum o doktoru ama ben çok memnun kalamadm ondan ya ;/
Gebeliğin başında gittim bana adet söktürücü hap vetdi

Ya Gül Jelin Gündoğdu biliyorum o doktoru ama ben çok memnun kalamadm ondan ya ;/
Gebeliğin başında gittim bana adet söktürücü hap vetdi
Canım ben hiç bilmem sincanıda hastaneyide hep söylüyolardı doktoru bana sende orda oturuyorum deyince soruyum dedim canım başka doktor yokmu orda?

Canım ben hiç bilmem sincanıda hastaneyide hep söylüyolardı doktoru bana sende orda oturuyorum deyince soruyum dedim canım başka doktor yokmu orda?
Allah razı olsun canm..
Doktor var tanıdık bir doktorumuz var ama doktorun vitamin ve folik asit vermemesine nedense çok taktım ben. Gider eczaneden kendin alırım ama dontor gerek yok deyince bi afalladm ben

canım doktorun vermesine gerek yok sen folbiol al kullan... zaten ben hamilelikten öncede folbiol kullanıyordum... banada şu anda vitamin takviyesi yapılmadı zaten gerekte yok... çok şükür vitamin değerlerim yerinde... ben bu kez hamilelikten önce coraspin kullandım bende pıhtılaşma var diye... hamileliğimi öğrendiğimdede iğnelerime başladım... bir yandanda progestan kullanıyorum...

Progestanı doktor mu verdi ? Ya ben korkuyorum biraz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan Allah muhafaza .

Progestanı doktor mu verdi ? Ya ben korkuyorum biraz tekrar aynı şeyleri yaşamaktan Allah muhafaza .
progestanı kendim aldım kullandım canım... sonrada doktoruma söyledim... zaten bebeğe zararı yok... şöyle düşün ve mutlu ol... bu bebiş yaşayacaksa Rabbimin izniyle öylede böylede yaşayacak... düşeceksede düşecek... önceki hamileliğimde kendimi paraladım yaşasın diye ama olmadı... onun için bunda relax olmaya karar verdim ve çok şükür iyiyiz... tabi bütün tedbirlerimi aldım... manevi olarakta tedbirimi aldım... gerisi Rabbime kalmış

Doktor beni 15 gün sonraya çağırdı o 15 gün içerisinde ne yapacağımı nasıl hareket etmem gerekktiğini bile bilmiyorum. Herşey Rabbimden tabi veren O alanda O ..
Hakkımızda hayırlısı inşallah

Doktor beni 15 gün sonraya çağırdı o 15 gün içerisinde ne yapacağımı nasıl hareket etmem gerekktiğini bile bilmiyorum. Herşey Rabbimden tabi veren O alanda O ..
Hakkımızda hayırlısı inşallah
bişey yapma... rahat ol... ama mutlaka folbiol al kullan.... daha önce neden kürtaj oldun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…