Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sebebi belli deil yani patolojide bişey çıkmadı. İlk kanamam oldu hafif doktora gittim bişey yok deyip gönderdi ertesi gün tekrar başla doktora gittim o progestan verdi ertesi gğnde düşürdüm
Rabbim bukez sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla... her sabah 3 ceviz ye... kanın sulanması içinde yarım limon yiyebilirsin...ama cevizi en az 2 ve en fazla 4 tane yiyebilirsin bunu unutma skın tamammı...

cnm ben 4 şubatta olmadım hamileyiiiiiiimmmmmm Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu

Merhabalar bende 2ay once dusuk yaptim kanama yoluyla simdi ise denedik olmadi 28gunde bir regel oluyorum yumurtlama donemimi bilmiyorum 6aylik evliyim daha bana yardimci olurmusunuz hic bi bilgim yok

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
babybaby-------------------------deneme 1-----------HAMİŞ
canipir---------------------------------------------------HAMİŞ

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

cnm bnm cok sevindim yaa rabbim saglikla almayi nasip etsin kalp atislarini duydun mu seble ayni gebeligimiz:)

Cnm o hapla iğneyi her düşük yapana vermezler pibtiasnadan dolayı verilir bnde var ve kullanıyorum stres ypma ınş sağ salim doğar bu bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…