- 18 Eylül 2014
- 1.868
- 1.446
- 248
- 44
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.421
düşük sebebin neydi... bebekmi gelişmediDüşük yaptm 2 defa kürtaj oldum parça kaldığı üçin
Sebebi belli deil yani patolojide bişey çıkmadı. İlk kanamam oldu hafif doktora gittim bişey yok deyip gönderdi ertesi gün tekrar başla doktora gittim o progestan verdi ertesi gğnde düşürdümdüşük sebebin neydi... bebekmi gelişmedi
Rabbim bukez sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla... her sabah 3 ceviz ye... kanın sulanması içinde yarım limon yiyebilirsin...ama cevizi en az 2 ve en fazla 4 tane yiyebilirsin bunu unutma skın tamammı...Sebebi belli deil yani patolojide bişey çıkmadı. İlk kanamam oldu hafif doktora gittim bişey yok deyip gönderdi ertesi gün tekrar başla doktora gittim o progestan verdi ertesi gğnde düşürdüm
nşallah dikkat edeceğim Allah razı olsunRabbim bukez sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla... her sabah 3 ceviz ye... kanın sulanması içinde yarım limon yiyebilirsin...ama cevizi en az 2 ve en fazla 4 tane yiyebilirsin bunu unutma skın tamammı...
ecmain canım benimİ
nşallah dikkat edeceğim Allah razı olsun
cnm ben 4 şubatta olmadım hamileyiiiiiiimmmmmm Allahım herkese nasip etsin bu duyguyuHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
babybaby-------------------------deneme 1-----------HAMİŞ
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
hadi seninde gözün aydın canipirimcnm ben 4 şubatta olmadım hamileyiiiiiiimmmmmm Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Tebrikler canımmmmmmmmmm çok güzel haber :)cnm ben 4 şubatta olmadım hamileyiiiiiiimmmmmm Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
selam..Bana yardimci olurmusunuz lutfenn
Bana yardimci olcakmisinizselam..
cnm bnm cok sevindim yaa rabbim saglikla almayi nasip etsin kalp atislarini duydun mu seble ayni gebeligimiz:)Kızlar dört ay önce beş haftalik gebeligimi düşük sonucu kaybettim doktorum üç ay Korun dediyse de dinlemedim tabi düşük sonrası hemen olur diyenler bir ayağı içerde diyenler adet olmadan kalırsın didiyenler hep kafamı meşgul ettiği için korunmadim. Sonuç olarak her ay hüsran oldu. yumurta takipleri iki günde bir ilişki derken olmadı yani.. Son ay adet sonrası iki gün bekleyip üçüncü Gün birlikte olduk son iki hafta ise olmadı ilişki ve o ay ben işten ayrilacaktim derken kafam meşguldu.. Evdeyken daha rahat olurum dedim isim de stresli ydi. Sonuç olarak ben adet olmayı beklerken hamile oldugumu öğrendim. Demem o ki sen ne zaman hazır olursan değil rahim ne zaman hazır olursa ve stres olmamalı.
Cnm o hapla iğneyi her düşük yapana vermezler pibtiasnadan dolayı verilir bnde var ve kullanıyorum stres ypma ınş sağ salim doğar bu bebeginBiraz
biraz takıntılıyım sanki.
Sat 31 aralık adet döngüm 35 gün. 5 şubat negatifti
9 şubat 50.4
12 şubat 291.2.
Ama doktora 9 şubatta gittiğimde doktor ne folik asit nede vitamin verdi biraz orda taktıö.
Birde düşük yapanlar gebeliğinizi öğrenince düşük iğnesi veya hapı kullandınız mı bu sefer
Hayırdır cnn soyle bakalım hangi konudaBana yardimci olcakmisiniz
Gittim doktora çok şükür ikili testin temiz çıktı rahatladım. 16 martta kontrolüm var dörtlü tarama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?