- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.441
sağol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinhadi seninde gözün aydın canipirimbu ay hamişler bya arttı... Rabbim nazarlardan saklasın
Canim sıkıntın nedir?Bana yardimci olurmusunuz lutfenn
Canim cok sevindim tebrik ederim Allah saqsalim kucaqina almayi nasip etsin insallah...sağol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin
cnm sen kaç,artı kaçsın ben 4+6 dr iki hafta sonra tekrar gel dedi acaba kalp atışını duyarmıyımkii o zamana sen duydunmu kalp atışınıcnm bnm cok sevindim yaa rabbim saglikla almayi nasip etsin kalp atislarini duydun mu seble ayni gebeligimiz:)
Canim qozun aydin Allaha şükür bir sıkıntın yok..Gittim doktora çok şükür ikili testin temiz çıktı rahatladım. 16 martta kontrolüm var dörtlü tarama yapılacak
Yok canım henüz duymadım6+3um şuan evet çok yakın tarihlerimiz inşallah sorun çıkmaz bu sefer alırız Minikleri kycagimiza sen duydun mucnm bnm cok sevindim yaa rabbim saglikla almayi nasip etsin kalp atislarini duydun mu seble ayni gebeligimiz:)
Duydum cnm dün sukur 6+5 oldum bende ınş sende duyarsin cnn bir daha ki kontrole 3 hafta sonra çağırdı dur bakalım ne olacakYok canım henüz duymadım6+3um şuan evet çok yakın tarihlerimiz inşallah sorun çıkmaz bu sefer alırız Minikleri kycagimiza sen duydun mu
İki hafta sonra duyarsin cnm bnce erken dollenmeyse bn 6+4 de duydum ınş sende duyarsin haberdar et :)cnm sen kaç,artı kaçsın ben 4+6 dr iki hafta sonra tekrar gel dedi acaba kalp atışını duyarmıyımkii o zamana sen duydunmu kalp atışını
amin cnm teşekkür ederimCanim cok sevindim tebrik ederim Allah saqsalim kucaqina almayi nasip etsin insallah...
GDuydum cnm dün sukur 6+5 oldum bende ınş sende duyarsin cnn bir daha ki kontrole 3 hafta sonra çağırdı dur bakalım ne olacak
Gozunaydin canım benim de randevum haftaya çarşamba inşallah ben de duyarım. Kahverengi lekelerim vardı geçti düşük tehlikesi dedi dr ama geçti şükür bence yerleşmeyedi. Dinleniyorum şimdi.. beraber dogurcaz inşallahDuydum cnm dün sukur 6+5 oldum bende ınş sende duyarsin cnn bir daha ki kontrole 3 hafta sonra çağırdı dur bakalım ne olacak
Merhabalar bende 2ay once dusuk yaptim kanama yoluyla simdi ise denedik olmadi 28gunde bir regel oluyorum yumurtlama donemimi bilmiyorum 6aylik evliyim daha bana yardimci olurmusunuz hic bi bilgim yok
ay inş cnm dert ortağıydık doğuralım duyacaksın cnm bn inanıyorum bol dinlen inş şu 3 ayı atlatalım rahat ederizG
Gozunaydin canım benim de randevum haftaya çarşamba inşallah ben de duyarım. Kahverengi lekelerim vardı geçti düşük tehlikesi dedi dr ama geçti şükür bence yerleşmeyedi. Dinleniyorum şimdi.. beraber dogurcaz inşallah
Ay evet ya şu üç ay bir gecseydi allah başka dert vermesin canım. İşten ayrıldığım için daha rahatım dinlenebiliyoru. 5+6 da gittim en son dr çarşamba duyarım inşallah pit pitlari :)ay inş cnm dert ortağıydık doğuralım duyacaksın cnm bn inanıyorum bol dinlen inş şu 3 ayı atlatalım rahat ederiz
Inş duyarsin cnm sende mide bulantısı falan var miAy evet ya şu üç ay bir gecseydi allah başka dert vermesin canım. İşten ayrıldığım için daha rahatım dinlenebiliyoru. 5+6 da gittim en son dr çarşamba duyarım inşallah pit pitlari :)
Çok geçmiş olsun canım adetlerin duzenliyse genellikle adetin olduğu ilk günden hesaplanarak yumurtlama 15.güne geliyor ama her kadına göre değişiyor bazıları erken yumurtası çatliyor bazilarinin geç çatliyor sen garantiye almak için gün aşırı çalışmalara başla bi gün var bigün yok gibi ben öyle yaptım canım Rabbim nasip ederse olur inşallah[/QUO
insallah canim rabbim herkesin gonlune gore verir insallah
Canım hayırlısı olsun ben yaptım neqatifti ama daha aet olmadım ama bende olucam sanırım...günaydın kızlar..Ben adet oldum sabah teste gerek kalmadı yani
Hayırlısı olsun canım yapacak birsey yok..Rabbim Hayırlı zamanda nasip edecek inşallah. .Canım hayırlısı olsun ben yaptım neqatifti ama daha aet olmadım ama bende olucam sanırım...
Arada oluyor ama çıkartacak kadar değil canım kötü oluyor ama. Tuvalete gitme sayısı çok fazla geceleri bile uyanır oldum. Senin var mı bulantıInş duyarsin cnm sende mide bulantısı falan var mi
Canım nasılsın naptin merak ettim Gunaydiiin bu aradaaaİyi canım cok şükür sen nasılsın? Annesi cok acıkıyodur bebiş ye sen bişey olmaz :) Canım 1 hafta var adetime ama yarın adet olcakmısım qibi sancım var anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?