Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cnm bnm cok sevindim yaa rabbim saglikla almayi nasip etsin kalp atislarini duydun mu seble ayni gebeligimiz:)
Yok canım henüz duymadım6+3um şuan evet çok yakın tarihlerimiz inşallah sorun çıkmaz bu sefer alırız Minikleri kycagimiza sen duydun mu

Yok canım henüz duymadım6+3um şuan evet çok yakın tarihlerimiz inşallah sorun çıkmaz bu sefer alırız Minikleri kycagimiza sen duydun mu
Duydum cnm dün sukur 6+5 oldum bende ınş sende duyarsin cnn bir daha ki kontrole 3 hafta sonra çağırdı dur bakalım ne olacak

cnm sen kaç,artı kaçsın ben 4+6 dr iki hafta sonra tekrar gel dedi acaba kalp atışını duyarmıyımkii o zamana sen duydunmu kalp atışını
İki hafta sonra duyarsin cnm bnce erken dollenmeyse bn 6+4 de duydum ınş sende duyarsin haberdar et :)

Duydum cnm dün sukur 6+5 oldum bende ınş sende duyarsin cnn bir daha ki kontrole 3 hafta sonra çağırdı dur bakalım ne olacak
G
Gozunaydin canım benim de randevum haftaya çarşamba inşallah ben de duyarım. Kahverengi lekelerim vardı geçti düşük tehlikesi dedi dr ama geçti şükür bence yerleşmeyedi. Dinleniyorum şimdi.. beraber dogurcaz inşallah

Merhabalar bende 2ay once dusuk yaptim kanama yoluyla simdi ise denedik olmadi 28gunde bir regel oluyorum yumurtlama donemimi bilmiyorum 6aylik evliyim daha bana yardimci olurmusunuz hic bi bilgim yok

Çok geçmiş olsun canım adetlerin duzenliyse genellikle adetin olduğu ilk günden hesaplanarak yumurtlama 15.güne geliyor ama her kadına göre değişiyor bazıları erken yumurtası çatliyor bazilarinin geç çatliyor sen garantiye almak için gün aşırı çalışmalara başla bi gün var bigün yok gibi ben öyle yaptım canım Rabbim nasip ederse olur inşallah

ay inş cnm dert ortağıydık doğuralım duyacaksın cnm bn inanıyorum bol dinlen inş şu 3 ayı atlatalım rahat ederiz

ay inş cnm dert ortağıydık doğuralım duyacaksın cnm bn inanıyorum bol dinlen inş şu 3 ayı atlatalım rahat ederiz
Ay evet ya şu üç ay bir gecseydi allah başka dert vermesin canım. İşten ayrıldığım için daha rahatım dinlenebiliyoru. 5+6 da gittim en son dr çarşamba duyarım inşallah pit pitlari :)

Ay evet ya şu üç ay bir gecseydi allah başka dert vermesin canım. İşten ayrıldığım için daha rahatım dinlenebiliyoru. 5+6 da gittim en son dr çarşamba duyarım inşallah pit pitlari :)
Inş duyarsin cnm sende mide bulantısı falan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…