- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.461
Uzulme dicem de elde değil biliyorum inşallah bizde mutlu haberler veririz bi an onceegünaydın kızlar..Ben adet oldum sabah teste gerek kalmadı yani
Bndede ara ara cnm bnde aşırı istahsizlik var hiçbirşey yemek istemiyorum zorluyorum kendimi bazı şeylerden tiksindim görmek istemiyorum balığı cok severdim adını bile duymak istemiyorumArada oluyor ama çıkartacak kadar değil canım kötü oluyor ama. Tuvalete gitme sayısı çok fazla geceleri bile uyanır oldum. Senin var mı bulantı
günaydın kızlar..Ben adet oldum sabah teste gerek kalmadı yani
Kızlar ne oluyor ümitsizliğe kapilmak yok bu adet bitecek yeni umutlar başlayacak ve bebisler gelecek ilkleri nasil olduysa stres yok yola devamCanım hayırlısı olsun ben yaptım neqatifti ama daha aet olmadım ama bende olucam sanırım...
Canim ya bende de var o yumurta süt nefes almadan yiyorum resmen. Herşeyden tiksiniyorum ve durduk yere kötü kokular geliyor burnuma :)Bndede ara ara cnm bnde aşırı istahsizlik var hiçbirşey yemek istemiyorum zorluyorum kendimi bazı şeylerden tiksindim görmek istemiyorum balığı cok severdim adını bile duymak istemiyorum
Bn balık ve haşlanmış sade makarna görmek istemiyorum dunden beri cnm peynirli cips istiyor resmen burnuma kokuyor eşime al dedim zararlı ama nefsimi korleyecek kadar yemem gerek :)Canim ya bende de var o yumurta süt nefes almadan yiyorum resmen. Herşeyden tiksiniyorum ve durduk yere kötü kokular geliyor burnuma :)
İnşallah hazalcim bizde kavusuruz mercimeklerimize beklemek ne zormus ilkinde hmen gelmişti ama şimdi baya bi zorluyo dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 7.67 çıktı ama erken daha iğnenin etkisi de olabilir diye bekliyorum sabirsizliklaKızlar ne oluyor ümitsizliğe kapilmak yok bu adet bitecek yeni umutlar başlayacak ve bebisler gelecek ilkleri nasil olduysa stres yok yola devam
günaydın kızlar..Ben adet oldum sabah teste gerek kalmadı yani
Merhaba incelUzulme dicem de elde değil biliyorum inşallah bizde mutlu haberler veririz bi an oncee
Ye canım birkaç taneden bişey olmaz :)Bn balık ve haşlanmış sade makarna görmek istemiyorum dunden beri cnm peynirli cips istiyor resmen burnuma kokuyor eşime al dedim zararlı ama nefsimi korleyecek kadar yemem gerek :)
Canım yaptım test negatif dedi ama eqer bebiş varsa qeç döllenme diye düşünüyorum adetin 17.günü sancı cektım baya ov.testi yaptım cok koyu cıktı çalışma yaptım olduysa ozaman olmustur ondan cıkmıodur dıye düşünuyorum olmadıysa zaten pazar yada pazartesi hasta olmam lazım beklıorum işteCanım nasılsın naptin merak ettim Gunaydiiin bu aradaaa
Amin canım çok sağol ..ben bu ay başlayacak tim zaten 3 ay imiz yeni bitti korundum ama yine de adet gecikince umutlanmistim. hayirlisini versinRabbimCanim iyi düşünelim en azından düzenli adet gorebiliyosun bu bile çok önemli Rabbim en doğru zamanda nasip edecektir herseyin zamanı vardır onuda bilen bi Rabbim dir sen kendini rahatlat kafandan sil herseyi oluruna bırak eminim Zor burdaki herkes her ay umutla bekledik bekliyoruz ama dualarımiz hep birbirimize veren Rabbim hayirlisini sağlıklısini versin
evet canım yardımcı olmak için yazdm düşük yaşamıssın sende gecmıs olsun kurtajda olmamıssın rahmın toparlanır ve yıne bebişin gelir hiiç stres yapma hem yeni evlisin tadını cıkar bugunlerının :)Bana yardimci olcakmisiniz
canım hayırlısı olsun adet bitsin çalışmalara başla :)günaydın kızlar..Ben adet oldum sabah teste gerek kalmadı yani
canımmm inş gec dollenmeden dolayı cıkmamıstırCanım hayırlısı olsun ben yaptım neqatifti ama daha aet olmadım ama bende olucam sanırım...
insallah canımUzulme dicem de elde değil biliyorum inşallah bizde mutlu haberler veririz bi an oncee
Hadi cnm ins yükselir gelir bebisin stres yok tamam mi bol dua :)İnşallah hazalcim bizde kavusuruz mercimeklerimize beklemek ne zormus ilkinde hmen gelmişti ama şimdi baya bi zorluyo dün dayanamayıp kan testi yaptırdım 7.67 çıktı ama erken daha iğnenin etkisi de olabilir diye bekliyorum sabirsizlikla
auyy canm bnm ,.. Bn iki duşuk yaptım ama bnimkiler 7,8 haftalıktı, boyle buyuk olması tabi daha acı. Bol bol dua et.. Allh yardımcın olsunBi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
Amin cnm tesekkur ederim ama dayanilcak gibi bisey degilauyy canm bnm ,.. Bn iki duşuk yaptım ama bnimkiler 7,8 haftalıktı, boyle buyuk olması tabi daha acı. Bol bol dua et.. Allh yardımcın olsun
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun Allahım sabır versin benim değil ama kardeşimin eltisi de ölü doğum yaptı anlamamis bile çok küçük olduğu için çok hafif bir sancı çekmiş o esnada ama onun ki farklıydı karnin da sorunluydu zaten ve olmesini bekledikler Bir hafta bekledi ama hastnede senin ki nasıl olur bilemem ama fazla cekmedi.. Ama psikolojik olarak üzüldü bir ay sonra tekrar hamile suan üç aylık.Bi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun Allahım sabır versin benim değil ama kardeşimin eltisi de ölü doğum yaptı anlamamis bile çok küçük olduğu için çok hafif bir sancı çekmiş o esnada ama onun ki farklıydı karnin da sorunluydu zaten ve olmesini bekledikler Bir hafta bekledi ama hastnede senin ki nasıl olur bilemem ama fazla cekmedi.. Ama psikolojik olarak üzüldü bir ay sonra tekrar hamile suan üç aylık.
Benim de bir kaybim var seni anlıyorum hemde çok iyi ama sağlıklı bebeklerin olacak eminim uzuleceksin biliyorum ne desek boş Rabbim sabrini versin yerini doldursunBi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?