- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.481
canm bu gebeliğin sonlanınca mutlaka testlerini yaptır. Boyle sağlıksız gebelik geçirmenin muhakkak bi sebebi vardr. Bende pıhtılaşma çıktı meselaAmin cnm tesekkur ederim ama dayanilcak gibi bisey degil
canımmm benım bugun 12. gun gün asırı calısıyoruzz :) kv ler geldi bugun ama biz yinede çalışcazz kocişle anlastıkkk :)canım hayırlısı olsun adet bitsin çalışmalara başla :)
Sağol canım hayırlısı olsun tabi..Adet bitsin başlayayım calismaya.sen ne durumdasin
canımmm geçmiş olsunn Allah sabır versinBende en son 12 haftalikken baktirdim kalbi atiyodu her nekadar cok yuksek atsada atiyodu. Kistik higroma denen illeti arastirdim cogunlugunda anne karninda ölüm gerceklesiyormus pazartesi doktora gidicem kalbi atiyomu hala diye bütün hevesim kursagimda kaldi artik kendimi gebe bile hissetmiyorum ve bulantidan kusmaktan yoruldum 54 kilodan 47 kiloya düştüm
amin inşallahBenim de bir kaybim var seni anlıyorum hemde çok iyi ama sağlıklı bebeklerin olacak eminim uzuleceksin biliyorum ne desek boş Rabbim sabrini versin yerini doldursun
amincanımmm geçmiş olsunn Allah sabır versin
cvs yapıldı bebekteki sorun genetik mi değil mi diye.. bizde eşimle genetiklerimize baktırıcaz.. bide gebe kalınca troidim yukseldi hipertroidi basladı..hem bedenen hemde ruhen zor durumdayım anlayacagıncanm bu gebeliğin sonlanınca mutlaka testlerini yaptır. Boyle sağlıksız gebelik geçirmenin muhakkak bi sebebi vardr. Bende pıhtılaşma çıktı mesela
pıhtılaşma var mı diyede bi baktr canm.. Bununlada alakalı olabilir. Allah yardımcın olsun. Allah taşıyamiycağı derdi vermezmiş kuluna. Boyle duşuncvs yapıldı bebekteki sorun genetik mi değil mi diye.. bizde eşimle genetiklerimize baktırıcaz.. bide gebe kalınca troidim yukseldi hipertroidi basladı..hem bedenen hemde ruhen zor durumdayım anlayacagın
pıhtılaşma sorunum yok. ben hemşireyim ara ara baktırıyorum degerlerime ALLAHIN takdiri böyleymıs napalımpıhtılaşma var mı diyede bi baktr canm.. Bununlada alakalı olabilir. Allah yardımcın olsun. Allah taşıyamiycağı derdi vermezmiş kuluna. Boyle duşun
saol cnm seninde cok guzel cikmissiniz cnm ayicikla :)Kızlarrrrr sevgililer gününüz kutlu olsun ...
Iyi ii çalışın boş gecmesin günler. .sonra kırmızılar gelince morali bozuluyor insanın. .inşallah olur seninde bu ay Rabbim yardimcin olsun ..kV de düşünsün gelmeseydi az daha bekleseydicanımmm benım bugun 12. gun gün asırı calısıyoruzz :) kv ler geldi bugun ama biz yinede çalışcazz kocişle anlastıkkk :)
Sağol tatlım seninde kutlu olsun..Kızlarrrrr sevgililer gününüz kutlu olsun ...
Çok geçmiş olsun canım. .Allah yardimcin olsun..durumun çok zor hepsi imtihan işte dayanma gücü versin Rabbim ..Bi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
Canım allah yardımcın olsun inşallah sonlanmax sonuçlar iyi çıkarBi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
Ümidini kesme kuzum 18 ya da 19 da çatladı o zaman en geç bende bekliyorum ole kurbanlik koyun gibiCanım yaptım test negatif dedi ama eqer bebiş varsa qeç döllenme diye düşünüyorum adetin 17.günü sancı cektım baya ov.testi yaptım cok koyu cıktı çalışma yaptım olduysa ozaman olmustur ondan cıkmıodur dıye düşünuyorum olmadıysa zaten pazar yada pazartesi hasta olmam lazım beklıorum işte
Saol canım benim ınan insan daha da başkalarına bagliyo kendini sende hızı unutma dualarinda tamam mi taze anneeHadi cnm ins yükselir gelir bebisin stres yok tamam mi bol dua :)
Canim ya cok zor bi durum Allah yardimcin olsun cok uzuldumBi kimyasal gebeligim oldu düşük yaptim ama hic agrim sancim olmadi. Adetle bir attim. Hemen ertesi ay yinr gebe kalfim suan 14 haftalik gebeyim ama bebegimde kistik higroma cikti doktorlar gebeligi sonlandirmam gerektigini soyluyolat. Cvs yaptirdim sonucumu bekliyorum. Büyük ihtimal 16. Haftalarda sonlanacak ve normal dogum gibi doguracakmisim cok korkuyorum 16. Haftalik bebegi nasil doguracagim kibasina boyle bisey gelen var mi?
Bekliorum bakalim canim wc ye qitmeye korkuorum valla senin adet nezaman canim ?Ümidini kesme kuzum 18 ya da 19 da çatladı o zaman en geç bende bekliyorum ole kurbanlik koyun gibi
Saol canım benim ınan insan daha da başkalarına bagliyo kendini sende hızı unutma dualarinda tamam mi taze annee
Kuzum benim iğneden sonra 20 si regl günüm görünüyor bende korkuyorum aslında bildiğin regl gibi akintim var hissediyorum aktığınıBekliorum bakalim canim wc ye qitmeye korkuorum valla senin adet nezaman canim ?
ayy senede bi kez geliyorlar 2-3 hafta kalıyolar diyemezdk gelmeyın diye :S inşallah onların sansına gelir bebiş cok istiyo kv :)Iyi ii çalışın boş gecmesin günler. .sonra kırmızılar gelince morali bozuluyor insanın. .inşallah olur seninde bu ay Rabbim yardimcin olsun ..kV de düşünsün gelmeseydi az daha bekleseydi
Beyaz akintinmi var canim?Kuzum benim iğneden sonra 20 si regl günüm görünüyor bende korkuyorum aslında bildiğin regl gibi akintim var hissediyorum aktığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?