Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canım hayırlısı olsun adet bitsin çalışmalara başla :)
Sağol canım hayırlısı olsun tabi..Adet bitsin başlayayım calismaya.sen ne durumdasin
canımmm benım bugun 12. gun gün asırı calısıyoruzz :) kv ler geldi bugun ama biz yinede çalışcazz kocişle anlastıkkk :)

canımmm geçmiş olsunn Allah sabır versin

canm bu gebeliğin sonlanınca mutlaka testlerini yaptır. Boyle sağlıksız gebelik geçirmenin muhakkak bi sebebi vardr. Bende pıhtılaşma çıktı mesela
cvs yapıldı bebekteki sorun genetik mi değil mi diye.. bizde eşimle genetiklerimize baktırıcaz.. bide gebe kalınca troidim yukseldi hipertroidi basladı..hem bedenen hemde ruhen zor durumdayım anlayacagın

cvs yapıldı bebekteki sorun genetik mi değil mi diye.. bizde eşimle genetiklerimize baktırıcaz.. bide gebe kalınca troidim yukseldi hipertroidi basladı..hem bedenen hemde ruhen zor durumdayım anlayacagın
pıhtılaşma var mı diyede bi baktr canm.. Bununlada alakalı olabilir. Allah yardımcın olsun. Allah taşıyamiycağı derdi vermezmiş kuluna. Boyle duşun

canımmm benım bugun 12. gun gün asırı calısıyoruzz :) kv ler geldi bugun ama biz yinede çalışcazz kocişle anlastıkkk :)
Iyi ii çalışın boş gecmesin günler. .sonra kırmızılar gelince morali bozuluyor insanın. .inşallah olur seninde bu ay Rabbim yardimcin olsun ..kV de düşünsün gelmeseydi az daha bekleseydi

Çok geçmiş olsun canım. .Allah yardimcin olsun..durumun çok zor hepsi imtihan işte dayanma gücü versin Rabbim ..

Canım allah yardımcın olsun inşallah sonlanmax sonuçlar iyi çıkar

Ümidini kesme kuzum 18 ya da 19 da çatladı o zaman en geç bende bekliyorum ole kurbanlik koyun gibi
Hadi cnm ins yükselir gelir bebisin stres yok tamam mi bol dua :)
Saol canım benim ınan insan daha da başkalarına bagliyo kendini sende hızı unutma dualarinda tamam mi taze annee

Canim ya cok zor bi durum Allah yardimcin olsun cok uzuldum

Ümidini kesme kuzum 18 ya da 19 da çatladı o zaman en geç bende bekliyorum ole kurbanlik koyun gibi

Saol canım benim ınan insan daha da başkalarına bagliyo kendini sende hızı unutma dualarinda tamam mi taze annee
Bekliorum bakalim canim wc ye qitmeye korkuorum valla senin adet nezaman canim ?

Iyi ii çalışın boş gecmesin günler. .sonra kırmızılar gelince morali bozuluyor insanın. .inşallah olur seninde bu ay Rabbim yardimcin olsun ..kV de düşünsün gelmeseydi az daha bekleseydi
ayy senede bi kez geliyorlar 2-3 hafta kalıyolar diyemezdk gelmeyın diye :S inşallah onların sansına gelir bebiş cok istiyo kv :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…