- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.501
Inşallah canım hadi bakalım iyi calismalarayy senede bi kez geliyorlar 2-3 hafta kalıyolar diyemezdk gelmeyın diye :S inşallah onların sansına gelir bebiş cok istiyo kv :)
Canım nasılsın var mı yeni birseyler. .Beyaz akintinmi var canim?
Canim daha hasta olmadim ama testlerde neqatif olucam heraldeCanım nasılsın var mı yeni birseyler. .
hayırlısı olsun canım..Demek ki vücut hazır değil henüz..Herşeyde bir hayır vardır en hayırlı doğru zmanda gelekler bebişlerimiz inşallah..Sadece stresten uzak olabilsek ahh keşke..oluruna bırakabilsekCanim daha hasta olmadim ama testlerde neqatif olucam heralde
İste onu yapamiyiruz canim keske yapabilsek en buyuk dusmanimiz stresler malesefhayırlısı olsun canım..Demek ki vücut hazır değil henüz..Herşeyde bir hayır vardır en hayırlı doğru zmanda gelekler bebişlerimiz inşallah..Sadece stresten uzak olabilsek ahh keşke..oluruna bırakabilsek
Malesef canımİste onu yapamiyiruz canim keske yapabilsek en buyuk dusmanimiz stresler malesef
Günaydın CanımGünaydın kızlar
Gunaydiiin canlaaar mutlu haftalar inşallahBeyaz akintinmi var canim?
Gunaydiiingünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Anladım canım hayırlısı olsun benimde beyaz akıntım co kahverengilerde qelıo akşama kalmadan olurum zaten qibime qelıo...Gunaydiiin canlaaar mutlu haftalar inşallah
Evet canım beyaz akıntının var ama 8. Gün 7.67 den sonra dün onuncu gün 2.55 e düşmüş herhalde yükselmez daha arkadaşlar pek umutlular ama bnde umut yok
Senin bgun dimi canım adet günün kahve kırmızıya donmedikçe umut var benceAnladım canım hayırlısı olsun benimde beyaz akıntım co kahverengilerde qelıo akşama kalmadan olurum zaten qibime qelıo...
Hayırlısı olsun canım..Anladım canım hayırlısı olsun benimde beyaz akıntım co kahverengilerde qelıo akşama kalmadan olurum zaten qibime qelıo...
Gözün aydın canım..Çok sevindim..Böyle devam eder İnşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.Darısı da bizim gibi bekleyenlere olsun..günaydın...kızalr Allahın izniyle geçen hafta kalp atışını duyduk....
Evet canım karnım aqrıo ama qelir qibiSenin bgun dimi canım adet günün kahve kırmızıya donmedikçe umut var bence
Gözünaydın canım cok sevindim :)günaydın...kızalr Allahın izniyle geçen hafta kalp atışını duyduk....
tşk edrim..amin inş..darısı inş sizin başınızaGözün aydın canım..Çok sevindim..Böyle devam eder İnşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim.Darısı da bizim gibi bekleyenlere olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?