Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İyidir şükür canım sen nasılsın nasıl qidio?
iyiyim bende cnm calismalara daha dun basladik onumuzdeki 1 hafta icinde gun asiri baslariz. bu ay ovulasyon testi kullanmadim ne kadar iyi yapiyorum bilmiyorum bu ayda olmazsa onumuzdeki ay yine alir kullanirim ovu. testini.
sen nasilsin regl gunune ne kadar var bekelemek coookk zor geliyor regl donemine yakin

Bide böle dene canım inşallah olur olmazsa öbür ay birdaha alırsın Olucaksa Allah nasip ettiyse hertürlü olur zaten beklemekten başka çaremiz yok maalesef...

Şimdide qittim lavaboya hiçbişey yok dalqa qeçio benimle vücudum galiba :)
Oluyo öyle ..Benim de 2 aydır hep normal olan adetim bu ay 2 gün gecikti..Sanırım stres hava değişimi falan etkiledi beni..Senin hakkında da hayırlısı cnm adet olana kadar umut devam edio :)

Oluyo öyle ..Benim de 2 aydır hep normal olan adetim bu ay 2 gün gecikti..Sanırım stres hava değişimi falan etkiledi beni..Senin hakkında da hayırlısı cnm adet olana kadar umut devam edio :)
Aynen öle canım adet olana kadar umut dewam edıo ama varya cok kötü bi durum adet gelmıo ya wc gıdınce suratında aptalca bi qülümseme insan cok qarip hissdeıo kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…