- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.521
tşkler ..darısı başına canım : )Gözünaydın canım cok sevindim :)
İnşallah canım cok saol :)tşkler ..darısı başına canım : )
İnşallah canım çok sağol..tşk edrim..amin inş..darısı inş sizin başınıza
Canım hastalandın mı senİnşallah canım cok saol :)
Gözün aydın canım ses kaydı yapsaydın hemeeen ben bidahakine yapi cam galiba mutlakagünaydın...kızalr Allahın izniyle geçen hafta kalp atışını duyduk....
Yok canım ama kahverengi akıntım bide beyaz yoqun akıntım var gelıo bizim kırmızıCanım hastalandın mı sen
tşk edrim. saniyelik dinletti doktor..o heyecanla aklıma gelmediGözün aydın canım ses kaydı yapsaydın hemeeen ben bidahakine yapi cam galiba mutlaka
Bidahakine inşallah canım zaten daha aa çoook duycaksin pitpitlariiiitşk edrim. saniyelik dinletti doktor..o heyecanla aklıma gelmedi
Hmm sağlık olsun canım.Demek ki rahim henüz hazır değil.Ben de çok üzülmüştüm ama vardır bunda da bir hayır..Yok canım ama kahverengi akıntım bide beyaz yoqun akıntım var gelıo bizim kırmızı
Şimdide qittim lavaboya hiçbişey yok dalqa qeçio benimle vücudum galiba :)Hmm sağlık olsun canım.Demek ki rahim henüz hazır değil.Ben de çok üzülmüştüm ama vardır bunda da bir hayır..
gününmü geçti cansevŞimdide qittim lavaboya hiçbişey yok dalqa qeçio benimle vücudum galiba :)
Yok buqün olmam gerekıo ama henüz bişey yok ama bilmıorum içimde bi sıkıntı var heran olcakmışım qibi beklıorum ölegününmü geçti cansev
İyidir şükür canım sen nasılsın nasıl qidio?selam kizlar nasilsiniz?
iyiyim bende cnmİyidir şükür canım sen nasılsın nasıl qidio?
insaALLAH gelmez cnm bu ay ilk mujdeli haber senden gelir insaALLAH.Yok buqün olmam gerekıo ama henüz bişey yok ama bilmıorum içimde bi sıkıntı var heran olcakmışım qibi beklıorum öle
İnşallah canıminsaALLAH gelmez cnm bu ay ilk mujdeli haber senden gelir insaALLAH.
Bide böle dene canım inşallah olur olmazsa öbür ay birdaha alırsın Olucaksa Allah nasip ettiyse hertürlü olur zaten beklemekten başka çaremiz yok maalesef...iyiyim bende cnmcalismalara daha dun basladik onumuzdeki 1 hafta icinde gun asiri baslariz. bu ay ovulasyon testi kullanmadim ne kadar iyi yapiyorum bilmiyorum bu ayda olmazsa onumuzdeki ay yine alir kullanirim ovu. testini.
sen nasilsin regl gunune ne kadar var bekelemek coookk zor geliyor regl donemine yakin
Oluyo öyle ..Benim de 2 aydır hep normal olan adetim bu ay 2 gün gecikti..Sanırım stres hava değişimi falan etkiledi beni..Senin hakkında da hayırlısı cnm adet olana kadar umut devam edio :)Şimdide qittim lavaboya hiçbişey yok dalqa qeçio benimle vücudum galiba :)
Aynen öle canım adet olana kadar umut dewam edıo ama varya cok kötü bi durum adet gelmıo ya wc gıdınce suratında aptalca bi qülümseme insan cok qarip hissdeıo kendınıOluyo öyle ..Benim de 2 aydır hep normal olan adetim bu ay 2 gün gecikti..Sanırım stres hava değişimi falan etkiledi beni..Senin hakkında da hayırlısı cnm adet olana kadar umut devam edio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?