- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.541
Aynen öle şapşal şapşal dolandım ben de geçen cuma günüAynen öle canım adet olana kadar umut dewam edıo ama varya cok kötü bi durum adet gelmıo ya wc gıdınce suratında aptalca bi qülümseme insan cok qarip hissdeıo kendını
İnşallah canım inşallah...Aynen öle şapşal şapşal dolandım ben de geçen cuma günüSanki hamileymişim gibi bir psikolojiye girdim..Aslında ben olamıcanı biliodum ama umut işte 1 günlük gecikmede bile umutlanıo insan..Baklım bu ay ilk çalışmalara başlıcaz biz de..İnşallah güzel haberler gelir bu defa..
canımmmm gözünaydın :)günaydın...kızalr Allahın izniyle geçen hafta kalp atışını duyduk....
Gunaydin canmGünaydınn kızlarr :)
Günaydın CanlarGünaydınn kızlarr :)
Çok şükür canım idare eder..Sen nasılsın geldi mi kırmızılar?Günaydın Canlarnasılsınız ?
İyi Allah şükür canım yok daha qelmedi dün gelmesi lazımdı ama nedense bana eli kulaqında qibi qelıo buqunde beklıycem bakalım...Çok şükür canım idare eder..Sen nasılsın geldi mi kırmızılar?
İyi Allah şükür canım yok daha qelmedi dün gelmesi lazımdı ama nedense bana eli kulaqında qibi qelıo buqunde beklıycem bakalım...
İnşallah canım ben ishal olurdum normalde adetten 2 gün önce yada o qün hala kabızım bilmiorum ne olcak...Gelmesin inş. canım
Bekle cnm gelmesin inşallahİyi Allah şükür canım yok daha qelmedi dün gelmesi lazımdı ama nedense bana eli kulaqında qibi qelıo buqunde beklıycem bakalım...
İnşallah canım :)Bekle cnm gelmesin inşallah
Ben o qüzel haberi vermek için beklıorum canımgünaydın canlarım nasılsınız varmı güzel haberler
hadi bakalım inşallah adet günün geçtimi?Ben o qüzel haberi vermek için beklıorum canım
Dün olmam qerekıodu olmadım canım buqünde beklıycem işte...hadi bakalım inşallah adet günün geçtimi?
hakkında hayırlısı olsun kuzumDün olmam qerekıodu olmadım canım buqünde beklıycem işte...
Amin canım inşallah cok saolhakkında hayırlısı olsun kuzum
maşallah kocaman olmuş :)tunqydin kizlqr bnm minik 1cm olmus. rabbim ins sizede yasatsin bu duyguyu iki hafta sonra yine kontrol var hayirlisi szlerr nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?