Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

tunqydin kizlqr bnm minik 1cm olmus. rabbim ins sizede yasatsin bu duyguyu iki hafta sonra yine kontrol var hayirlisi szlerr nasilsiniz
hazal bende gidiyorum bu gün doktora dörtten sonra..meraklardayım nasıl diye...maşallah senin kuzuya..iğneler nasıl gidiyor ..alıştınmı

hazal bende gidiyorum bu gün doktora dörtten sonra..meraklardayım nasıl diye...maşallah senin kuzuya..iğneler nasıl gidiyor ..alıştınmı
Haber ver cnm bana muhakkak ınş guzel haberlerle geleceksin cnn ignelere alıştım ztn ikincidede vurnustum ben bunda rahatım vururken bu arada bgnki doktor 3 ayı geçince igneye gerek yok dedi ama kendi doktorum 9 ay dedi ne olacak bilmiyorum

inş yarın yazarım..ben hala zorlanıyorum.bide iğne fobim var ki sorma..nasıl baş edecem bilmiyorum.benimde normal doktorum 0,2 lik verdi..geçen hafta gittiğim 0,4 verdi..0,2 az gelir dedi..bende 04,lük yaptırıyorum..inş bi sıkıntı çıkmaz..bence kendi doktorunu dinle sen 9 ay yaptır

tunqydin kizlqr bnm minik 1cm olmus. rabbim ins sizede yasatsin bu duyguyu iki hafta sonra yine kontrol var hayirlisi szlerr nasilsiniz
Canım ne qüzel büyüyo bebişin daha cok büyüycek inşallah :) Bizde iyiyiz adetim geçti 1 qün beklıorum öle canım :)

ya benim diyet listesinde ceviz vs. yasak biliyormusun...
aaa neden acaba bide diyet listesine göre mi besleniyorsun ben kafama gore beslenıyorum ama ceviz omega 3 açısından çok zengin balık yiyemeyenlere tavsiye ediyorlar. ayrıca fındık badem ve kuru meyvelerde çok faydalı. kuru erik incir kayısı ilerde yaşayacağınız kabızlığa çok iyi geliyor

Arkadaşlar merhaba benim sat 31 aralık.
5 şubat regl günü beta hcg negatif
9şubat 50.4
12 şubat 291.2
16 şubat yani dün 2676
Değerlerim sizce nasıl.?
Normal yoldan gebe kaldım ama babam ikiz, bu değerlere göre ikiz olma ihtimali sizce bar mıdır ?

kan pıhtılaşmasından dolayı olabilir.bugün gidince sorucam..geçen gittiğimde keseyi gördüm diye heyecandan bişey soramamıştım..elime tutuşturmuştu listeyi..ceviz,fıstık,fındık,balık,mercimek,bulgur,susam,hardal,v.s daha bir sürü şey ..çok kısıtladı beni..normalde diğerinde hergün yiyordum ceviz badem falan...bende başladı bile kabızlık.kuru kayısı yiyorum .ilaçlardan sanırım oldu...önerin varmı bana başka...

canım hayırl olsun bebeğin sağ salim kucağına alırsın inşallahh
bazı ikiz gebeliklerde beta hcg düşükte olabiliyor onun için beta hcg değerine güvenme derim ben. doktoruna gittiğin zaman öğrenebilirsin çoğul gebelik olup olmadığını

hayırlı olsun.değerlerle ikiz gebelik arasındaki ilişkiyi bende bilmiyorum.ama normal iki kat artmış sanki değerlerin

kuru erik ve incirde kabızlık için iyi geliyor canım. bide bol su iç.

aman bebeği görünce hepimiz öyleyiz. ulrasonda bebeği görünce sinek ilacı sıkılmış uyuşmuş gibi oluyorum oysak sorcak bir sürü sorum oluyor unutuyorum. geçenlerde doktoruma senelik ızne ne zmaan cıkacagını dogumda burda olup olmıcanı sorcaktım bende ona göre yolumu çizcektim unuttum yine :)
artık 16 marttaki kontrolümde sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…