Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Acaba mı diye bi düşündüm ama hayrlısı sağlıklı sıhhatli olsun da tek evlatta başımın üstüne :) teşekkür ederim cnm :)

Hayırlısı olsun artık doktorda öğreneceğim ama doktora da daha 1 hafta var merak ettim bende :)

canım benim inan o merak hiç geçmiyor aca bebek sağlıklımı kese oluştumu gelişcekmi,derken doktora gider herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin.
ondan sonra bir daha ki kontrole gidene kadar için içini yer kafanda bir sürü soru işareti var. işte rahme düştüğü zaman anne oluyorsun ve sürekli tedirginlik oluyor. içini ferah tut herşey yolundadır

İnşallah canm ya inşallah herşey yolundadır. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim ister istemez.

İnşallah canm ya inşallah herşey yolundadır. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim ister istemez.
aramıza hoşgeldin o zaman canım burda hepimizin kayıpları var ama bir kez oldu diye yine olcak diye bir kural yok Allah büyük nasipte varsa gelecek bebişler

Zaten 9 ay vururum cnm kendi doktorum oyle dedi

Canm senin ilk gebeliginde kalp atisi varmiydi
Cnm bnm iki dusugum var ikiside 4.haftada kalmıştı gelişimi 6. Haftada kendiliğinden dustu hiç duymadım kalp atisi doktor onlara sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklı demişti bunda sukur duydum şimdilik ii ins hep oyle olur

Anladm cnm ben de dun dktra gttm ikinci gebelikde de ayni seyle karsilasma ihtimali var dedi canm skldi biraz

Anladm cnm ben de dun dktra gttm ikinci gebelikde de ayni seyle karsilasma ihtimali var dedi canm skldi biraz
Sıkma canini doktorlar hep olumsuz konuşur cnm nasiptr varsa ztn olacak yoksada doktorların demesiyle düşmeyecek ınş hayırlı zmnda nasip olur bir kere yasandi diye hep yaşanacak diye birşey yok ki

Bugün adetimin ilk günü allah nasip ederse bitiminden sonra bebek çalışmasına başlamak istiyorum. Ismini hatırlamıyorum liste yapan arkadaş beni listeye ekleyebilir misin. Bat on beş mart ilk deneme

çok geçmiş olsun hazal...rabbim bir daha vermesin o sıkıntıları...nasip olmadı bize mart annesi olmak..ama inşş başka ay çokk..diğer aylarda anne oluruz..amin inş..darısı sana olsun
Miskamber bende mart annelerinden aynı dönemde kürtaj olduk seninle yeniden hamileymişsin çok sevindim inan ki...zor dönemler yaşadik insallah rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürür canım..bende araştırılıyorum bakalım gebe kalma dediler bende düşük 3 olunca...beklemedeyim...

slm gecmis olsun sendemi mart annelerindeydin bende bir zamanlar o gruptaydim. Rabbim tekrar nasip eder insaALLAH.

tunqydin kizlqr bnm minik 1cm olmus. rabbim ins sizede yasatsin bu duyguyu iki hafta sonra yine kontrol var hayirlisi szlerr nasilsiniz
Maşallah canım böyle devam etsin inşallah..Rabbim yaşadığımız acının tekrarını yaşatmasın.

Günaydın kızlar..Sevcan var mı bir şeyler sende..Heyecanla bekliyorum haberini..Güzel haberlerle gel İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…