- 6 Şubat 2015
- 143
- 78
- 73
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.581
Acaba mı diye bi düşündüm ama hayrlısı sağlıklı sıhhatli olsun da tek evlatta başımın üstüne :) teşekkür ederim cnm :)canım hayırl olsun bebeğin sağ salim kucağına alırsın inşallahh
bazı ikiz gebeliklerde beta hcg düşükte olabiliyor onun için beta hcg değerine güvenme derim ben. doktoruna gittiğin zaman öğrenebilirsin çoğul gebelik olup olmadığını
Hayırlısı olsun artık doktorda öğreneceğim ama doktora da daha 1 hafta var merak ettim bende :)hayırlı olsun.değerlerle ikiz gebelik arasındaki ilişkiyi bende bilmiyorum.ama normal iki kat artmış sanki değerlerin
Aynen canım...evet olabilir onun için sen yarını bekle bakalım
Hayırlısı olsun artık doktorda öğreneceğim ama doktora da daha 1 hafta var merak ettim bende :)
İnşallah canm ya inşallah herşey yolundadır. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim ister istemez.canım benim inan o merak hiç geçmiyor aca bebek sağlıklımı kese oluştumu gelişcekmi,derken doktora gider herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin.
ondan sonra bir daha ki kontrole gidene kadar için içini yer kafanda bir sürü soru işareti var. işte rahme düştüğü zaman anne oluyorsun ve sürekli tedirginlik oluyor. içini ferah tut herşey yolundadır
aramıza hoşgeldin o zaman canım burda hepimizin kayıpları var ama bir kez oldu diye yine olcak diye bir kural yok Allah büyük nasipte varsa gelecek bebişlerİnşallah canm ya inşallah herşey yolundadır. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim ister istemez.
Allahım saqlık sıhhatli kucaqın almayı nasip etsin canım hoş geldin...Acaba mı diye bi düşündüm ama hayrlısı sağlıklı sıhhatli olsun da tek evlatta başımın üstüne :) teşekkür ederim cnm :)
Zaten 9 ay vururum cnm kendi doktorum oyle dediinş yarın yazarım..ben hala zorlanıyorum.bide iğne fobim var ki sorma..nasıl baş edecem bilmiyorum.benimde normal doktorum 0,2 lik verdi..geçen hafta gittiğim 0,4 verdi..0,2 az gelir dedi..bende 04,lük yaptırıyorum..inş bi sıkıntı çıkmaz..bence kendi doktorunu dinle sen 9 ay yaptır
ay kuzum hadi ınş gelmiştir bebisin ve 9 ay gelmez kırmızılar ınş guzel haberler getirisinin bizeCanım ne qüzel büyüyo bebişin daha cok büyüycek inşallah :) Bizde iyiyiz adetim geçti 1 qün beklıorum öle canım :)
Cnm bnm iki dusugum var ikiside 4.haftada kalmıştı gelişimi 6. Haftada kendiliğinden dustu hiç duymadım kalp atisi doktor onlara sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklı demişti bunda sukur duydum şimdilik ii ins hep oyle olurCanm senin ilk gebeliginde kalp atisi varmiydi
İnsallah canim insallah :)ay kuzum hadi ınş gelmiştir bebisin ve 9 ay gelmez kırmızılar ınş guzel haberler getirisinin bize
Anladm cnm ben de dun dktra gttm ikinci gebelikde de ayni seyle karsilasma ihtimali var dedi canm skldi birazCnm bnm iki dusugum var ikiside 4.haftada kalmıştı gelişimi 6. Haftada kendiliğinden dustu hiç duymadım kalp atisi doktor onlara sağlıksız sperm ve yumurtadan kaynaklı demişti bunda sukur duydum şimdilik ii ins hep oyle olur
Sıkma canini doktorlar hep olumsuz konuşur cnm nasiptr varsa ztn olacak yoksada doktorların demesiyle düşmeyecek ınş hayırlı zmnda nasip olur bir kere yasandi diye hep yaşanacak diye birşey yok kiAnladm cnm ben de dun dktra gttm ikinci gebelikde de ayni seyle karsilasma ihtimali var dedi canm skldi biraz
Miskamber bende mart annelerinden aynı dönemde kürtaj olduk seninle yeniden hamileymişsin çok sevindim inan ki...zor dönemler yaşadik insallah rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürür canım..bende araştırılıyorum bakalım gebe kalma dediler bende düşük 3 olunca...beklemedeyim...çok geçmiş olsun hazal...rabbim bir daha vermesin o sıkıntıları...nasip olmadı bize mart annesi olmak..ama inşş başka ay çokk..diğer aylarda anne oluruz..amin inş..darısı sana olsun
slm gecmis olsun sendemi mart annelerindeydin bende bir zamanlar o gruptaydim.Miskamber bende mart annelerinden aynı dönemde kürtaj olduk seninle yeniden hamileymişsin çok sevindim inan ki...zor dönemler yaşadik insallah rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürür canım..bende araştırılıyorum bakalım gebe kalma dediler bende düşük 3 olunca...beklemedeyim...
Maşallah canım böyle devam etsin inşallah..Rabbim yaşadığımız acının tekrarını yaşatmasın.tunqydin kizlqr bnm minik 1cm olmus. rabbim ins sizede yasatsin bu duyguyu iki hafta sonra yine kontrol var hayirlisi szlerr nasilsiniz
Mrb canım nasılsın?Ben de bu ay başlıcam Rabbimin izini ile çalışmaya..Bat 18 Mart deneme 1 diye yazar mısın listeye beni decanımmmm gözünaydın :)
Günaydın canım yok olmadım daha adet beklemedeyim işteGünaydın kızlar..Sevcan var mı bir şeyler sende..Heyecanla bekliyorum haberini..Güzel haberlerle gel İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?