Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

oooo kırmızılar gelmemiş ne güzel inşallah gelmezzzzzzz :) bugün güzel haberler bekliyorum
Evet canım qelmedi daha sabah test yaptım sanki ben cok hayali bi çizgi gordum gibi ama kardeşim yok dedi ben qörmek istediqim için öle qeldi sanırım akşammı yaptırsam kan testi yarınmı ona karar veremedim...

Evet canım qelmedi daha sabah test yaptım sanki ben cok hayali bi çizgi gordum gibi ama kardeşim yok dedi ben qörmek istediqim için öle qeldi sanırım akşammı yaptırsam kan testi yarınmı ona karar veremedim...

canım o çizgiyi bir tek biz görüyoruz sanırım benimde başıma gelmişti. sen bilirsin istersen bugünde bekle yarın yaptır yada dayanamıyorum ben diyorsan bugün yaptır

canım o çizgiyi bir tek biz görüyoruz sanırım benimde başıma gelmişti. sen bilirsin istersen bugünde bekle yarın yaptır yada dayanamıyorum ben diyorsan bugün yaptır
Aynen canım yarın iş çıkışı yaptırıyım en iyisi cumada izinliyim zaten sonuçları alır doktoruma qiderim...

evet canım hatırlıyorum seni..bana baya destek olmuştun..evet rabbim tekrar nasip nasip etti..darısı senin başına inş..riskli gebelik doktoruna gitmeni tavsiye ederim canım...yaşadıklarımız kolay değil...vucud bazen kabul etmeye biliyormuş bebeği..bu yüzden ekstra bi ilaç alıyorum ben..bende pıhtılaşma çıktı.iğnede yaptırıyorum..inşallah biran önce bulunur sorun neyse sen de tekrar dan gebe kalırsın...

Olabilir canım..Ne güzel bak en azından annen yanında..Ben yalnızdım yalnızlık zor bir durum.Akşam mı yaptıracaksın kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…