- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.601
Olmazsın da inşallah canım yaa..Valla kendim kadar çok istiyorumGünaydın canım yok olmadım daha adet beklemedeyim işte
Amin canım inşallah bende cok istiyorum canım benim cok saol biliyorumOlmazsın da inşallah canım yaa..Valla kendim kadar çok istiyorum
neye dayanarak söyledi bunu testmi yaptı ilk düşüğün neden olmuşki ikincide de olur dedi.Anladm cnm ben de dun dktra gttm ikinci gebelikde de ayni seyle karsilasma ihtimali var dedi canm skldi biraz
oooo kırmızılar gelmemiş ne güzel inşallah gelmezzzzzzz :) bugün güzel haberler bekliyorumAmin canım inşallah bende cok istiyorum canım benim cok saol biliyorum
Hadi bakalım olcak inşallah :)Amin canım inşallah bende cok istiyorum canım benim cok saol biliyorum
Evet canım qelmedi daha sabah test yaptım sanki ben cok hayali bi çizgi gordum gibi ama kardeşim yok dedi ben qörmek istediqim için öle qeldi sanırım akşammı yaptırsam kan testi yarınmı ona karar veremedim...oooo kırmızılar gelmemiş ne güzel inşallah gelmezzzzzzz :) bugün güzel haberler bekliyorum
Ayy inşallah canım eşimde şehir dışında annemde kalıyorum düşük yaptıqımdada annemdeydim eşim yine şehir dışındaydı belki aynı şeylerin tersini yaşarım diye düşündüm dün...Hadi bakalım olcak inşallah :)
Evet canım qelmedi daha sabah test yaptım sanki ben cok hayali bi çizgi gordum gibi ama kardeşim yok dedi ben qörmek istediqim için öle qeldi sanırım akşammı yaptırsam kan testi yarınmı ona karar veremedim...
Aynen canım yarın iş çıkışı yaptırıyım en iyisi cumada izinliyim zaten sonuçları alır doktoruma qiderim...canım o çizgiyi bir tek biz görüyoruz sanırım benimde başıma gelmişti. sen bilirsin istersen bugünde bekle yarın yaptır yada dayanamıyorum ben diyorsan bugün yaptır
sen bilirsin tabi fakat eğer hamile isen ve geç döllenme ise henüz görülmez bebekAynen canım yarın iş çıkışı yaptırıyım en iyisi cumada izinliyim zaten sonuçları alır doktoruma qiderim...
evet canım hatırlıyorum seni..bana baya destek olmuştun..evet rabbim tekrar nasip nasip etti..darısı senin başına inş..riskli gebelik doktoruna gitmeni tavsiye ederim canım...yaşadıklarımız kolay değil...vucud bazen kabul etmeye biliyormuş bebeği..bu yüzden ekstra bi ilaç alıyorum ben..bende pıhtılaşma çıktı.iğnede yaptırıyorum..inşallah biran önce bulunur sorun neyse sen de tekrar dan gebe kalırsın...Miskamber bende mart annelerinden aynı dönemde kürtaj olduk seninle yeniden hamileymişsin çok sevindim inan ki...zor dönemler yaşadik insallah rabbim bu sefer yüzlerimizi güldürür canım..bende araştırılıyorum bakalım gebe kalma dediler bende düşük 3 olunca...beklemedeyim...
Olabilir canım..Ne güzel bak en azından annen yanında..Ben yalnızdım yalnızlık zor bir durum.Akşam mı yaptıracaksın kan testiniAyy inşallah canım eşimde şehir dışında annemde kalıyorum düşük yaptıqımdada annemdeydim eşim yine şehir dışındaydı belki aynı şeylerin tersini yaşarım diye düşündüm dün...
cansev bende iki test yapmıştım ikiside silikti belli belirsiz..hatta adetin üzerinden 7 gün geçmişti kanda çıkmamıştı..dikkatli ol sen ..ağır vs. kaldırma...Amin canım inşallah bende cok istiyorum canım benim cok saol biliyorum
Maşşallah canım..Rabbim korusun ikinizi de inşallah..:)kızlar dün doktora gittim...kuzum baya büyümüş.maşallah..inş böyle devam ederiz...
inş canım ya..darısı topiğimizdeki herkesin başına....Rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın biziMaşşallah canım..Rabbim korusun ikinizi de inşallah..:)
Cnm kalp atisi yokdu bnm hic duymadm o yuzden düştü 28.de tekrar cagrdi yumurtlama takibi yapacakmis folikasit ve kan ilaci verdi şimdi onu kullanıyorumneye dayanarak söyledi bunu testmi yaptı ilk düşüğün neden olmuşki ikincide de olur dedi.
takma sen kafanı
Aminn canım aminn..inş canım ya..darısı topiğimizdeki herkesin başına....Rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın bizi
İyi bakalım canım..Güzel haberler bekliyorum sendenAynen canım yarın iş çıkışı yaptırıyım en iyisi cumada izinliyim zaten sonuçları alır doktoruma qiderim...
anladım canım ama bir defa oldu diye yine olacak diye birşey yok sen içini ferah tutCnm kalp atisi yokdu bnm hic duymadm o yuzden düştü 28.de tekrar cagrdi yumurtlama takibi yapacakmis folikasit ve kan ilaci verdi şimdi onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?