- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.621
Yarın akşam yaptırıyım dıorum canım buqünüde atlatıyım olmazsam yarın veririm kan...Olabilir canım..Ne güzel bak en azından annen yanında..Ben yalnızdım yalnızlık zor bir durum.Akşam mı yaptıracaksın kan testini
Banada geç döllenme qibi qelıo canım olmazsam adet tabi..Sen kanda'damı çıkmaz dıosun daha canım?sen bilirsin tabi fakat eğer hamile isen ve geç döllenme ise henüz görülmez bebek
Anladım canım dikkat edıorum tabi her ihtimale karşı da nezaman versem kan bilemedimcansev bende iki test yapmıştım ikiside silikti belli belirsiz..hatta adetin üzerinden 7 gün geçmişti kanda çıkmamıştı..dikkatli ol sen ..ağır vs. kaldırma...
ya ben adetımden 5 gün sonra yaptırmıştım 89 çıkmıştı.bilemiyorum çıkarmı çıkmazmıBanada geç döllenme qibi qelıo canım olmazsam adet tabi..Sen kanda'damı çıkmaz dıosun daha canım?
Hmm öyle yap cnm sen bilirsin..Beklemek çok zor, inşallah değer beklediğine mutlu olursun :)Yarın akşam yaptırıyım dıorum canım buqünüde atlatıyım olmazsam yarın veririm kan...
Üzme kendini canım benim inşallah olucak birdaha...Ayy kızlar ya az önce sağlık ocağından aradılar..24 haftalık hamilesiniz değil mi diye..Kötü oldum yok dedim ben de düşük yaptım diedemek olsa o kadar olacaktı..Rabbim nasip etmedi böyle uygun gördü..Vardır bir hayır tabi bizi bizden iyi bilen o..İnşallah en yakın ve an hayırlı zmanda tekrar gelir bebeğim annesine Rabbimin de izini ile
seni anlıyorum canım benide aramıştı pat diye ebe aşı günümü geldi diye ne..donup kalmıştım bende...Rabbim tekrar nasip etsin inş...sıkma canınıAyy kızlar ya az önce sağlık ocağından aradılar..24 haftalık hamilesiniz değil mi diye..Kötü oldum yok dedim ben de düşük yaptım diedemek olsa o kadar olacaktı..Rabbim nasip etmedi böyle uygun gördü..Vardır bir hayır tabi bizi bizden iyi bilen o..İnşallah en yakın ve an hayırlı zmanda tekrar gelir bebeğim annesine Rabbimin de izini ile
En iyisi cuma yaptırmak ya daha mantıklı adetin 4.günü oluyo zaten bakalım neler olcak...ya ben adetımden 5 gün sonra yaptırmıştım 89 çıkmıştı.bilemiyorum çıkarmı çıkmazmı
Amin canım benim inşallah...Hmm öyle yap cnm sen bilirsin..Beklemek çok zor, inşallah değer beklediğine mutlu olursun :)
sen nasıl rahat edeceksen oyle yap kuzucumEn iyisi cuma yaptırmak ya daha mantıklı adetin 4.günü oluyo zaten bakalım neler olcak...
Evet cnm benim de aşı varmış bu ay galiba ondan aramış..Ne kadar takmamaya çalışırsam o kadar çıkıyo birşeyler karşıma..İnşallah nasip eder Rabbim yeniden, sağlıklı hayırlı bir şekilde :)seni anlıyorum canım benide aramıştı pat diye ebe aşı günümü geldi diye ne..donup kalmıştım bende...Rabbim tekrar nasip etsin inş...sıkma canını
İnşallah cnm benim..İnşallah o umutla kendimdeyim zaten..Üzme kendini canım benim inşallah olucak birdaha...
Saol canım benim cok saolsen nasıl rahat edeceksen oyle yap kuzucum
insaALLAH GELMEZ KIRMIZILARIN cnmAmin canım inşallah bende cok istiyorum canım benim cok saol biliyorum
İnşallah canım :)insaALLAH GELMEZ KIRMIZILARIN cnm
Amin inşallah..düşüğün ardından 2.adette gebelik oldu ama yine kimyasal oldu hemen söküldüm..evet canım hatırlıyorum seni..bana baya destek olmuştun..evet rabbim tekrar nasip nasip etti..darısı senin başına inş..riskli gebelik doktoruna gitmeni tavsiye ederim canım...yaşadıklarımız kolay değil...vucud bazen kabul etmeye biliyormuş bebeği..bu yüzden ekstra bi ilaç alıyorum ben..bende pıhtılaşma çıktı.iğnede yaptırıyorum..inşallah biran önce bulunur sorun neyse sen de tekrar dan gebe kalırsın...
anladım canım...bak burda bi arkadaş daha var..3 gebeliğide öyle sonuçlanmış...görürse yazar sana mutlaka...pıtılaşmaya baktırmışmıydınAmin inşallah..düşüğün ardından 2.adette gebelik oldu ama yine kimyasal oldu hemen söküldüm..
Bende pıhtılaşma var zaten ama iğnemi yazmadı burdaki adi doktorlar croaspin içmeye devam et dediler...bir hafta sonra kontrole gittiğimdede sana iğne yazdık kullanıyosun değil mi demezler mi...doktora çıkıştım sonra işte pıhtilasma sonuclarina tekrar bakalim 2gün sonraya gel dediler ama ben ertesi gün düşürdüm yavrumu mart annesi olamadım..bende mthfr c677 t homozigotum yani hastayım taşıyıcı falan da değil...anladım canım...bak burda bi arkadaş daha var..3 gebeliğide öyle sonuçlanmış...görürse yazar sana mutlaka...pıtılaşmaya baktırmışmıydın
yuh ya yemin ederim yuhh..nasıl insanlar ya...inş bidahakine daha dikkatli davranırlar..Bende pıhtılaşma var zaten ama iğnemi yazmadı burdaki adi doktorlar croaspin içmeye devam et dediler...bir hafta sonra kontrole gittiğimdede sana iğne yazdık kullanıyosun değil mi demezler mi...doktora çıkıştım sonra işte pıhtilasma sonuclarina tekrar bakalim 2gün sonraya gel dediler ama ben ertesi gün düşürdüm yavrumu mart annesi olamadım..bende mthfr c677 t homozigotum yani hastayım taşıyıcı falan da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?