Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

geçen hafta da beni aradılar canım sisteme girmemişler acil gel kontrolün var dediler. Dedim ben düşük yaptım filan sistemden iptal ettiler. Allah kısa sürede nasip etsin isteyen herkese

Kızlar Günaydın Nasılsıniz dum gece sağ sol yatayim derken sırt üstü uyuya kalmışım gece bi uyandım kalbim nasıl güm güm atıyor anlatamam hemen soluma yattım ama ilk defa bole bişe oldu

geçen hafta da beni aradılar canım sisteme girmemişler acil gel kontrolün var dediler. Dedim ben düşük yaptım filan sistemden iptal ettiler. Allah kısa sürede nasip etsin isteyen herkese
Aminn canım inşallah..Sen de bu ay mı başlıyorsun çalışmaya?

evet canım allahın izni ile. Seninde ilk deneme galiba benimde ilk denemem inş ilk denemede tutar ikinizinkide :)
İnşallah canım 3 aydır korunuyoruz biz sana korunma süresi vermiş miydi doktor? Kanama ile mi düşürdün yoksa benimki gibi kalbinin durması sonucu kürtaj mı oldun ?

İnşallah canım 3 aydır korunuyoruz biz sana korunma süresi vermiş miydi doktor? Kanama ile mi düşürdün yoksa benimki gibi kalbinin durması sonucu kürtaj mı oldun ?
bana iki ay dedi ama bende üç aydır korunuyorum. Ben kalp atışı duymadım keseyi gördük bir sonraki hafta kese bozuldu kanamayla olmadı kürtaj oldum.

bana iki ay dedi ama bende üç aydır korunuyorum. Ben kalp atışı duymadım keseyi gördük bir sonraki hafta kese bozuldu kanamayla olmadı kürtaj oldum.
Çok geçmiş olsun cnm..Benimki de en baştan stresliydi kese göründü düzgün değil ddi doktor boş gebelik olabilir ddi 10 gün bekleyelim ddi o ara 10 gün nasıl geçti bilemedim hergün ağladım..Sonra neyse Rabbim nasip etti a0 gün sonra gittim kalp atışları vardı dinletti doktor..Çok mutlu oldum 3 hafta sonra gel ddi..3 hafta sonra gittim kalbi durmuş sevincim 3 hafta sürdü 9 haftalıkken kürtaj oldum..Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah..3 ay nasıl geçti bilmiyorum her gün üzüntü stres ağla ağla mahvoldum..İnşallah güldürür Rabbim yüzümüzü devamı da gelir alırız kucağımıza yavrularımızı :)

bende kürtajdan önce yirmi gün kanamalı gezdim ilaç aldım kanama dursun düşük tehlikesi bitsin diye ama olmadı nasip değilmiş. O aralar "hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" secde/17 ayeti beni ayakta tuttu. Bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum ben. Ağlama artık Allah verdi Allah alır.tatlı canına yazık.

Ben de öyle diyorum tabi cnm ama aklıma gelince de engel olamıyorum kendime..Çok duygusal bir yapıya sahibim..Çok şükür halimize yine de sağlıklıyız çok şükür Rabbim yine verir..Bekleyip göreceğiz :) Hayırlısını versin Rabbim tüm isteyenlere

ben de maalesef 13 ocak'ta 6 haftalık bebeğimi kaybettim. hamile olduğumu öğrendiğimde 5 hafta 6 günlüktü. sevincini yaşayamadan kaybettim yani. doktorum 40 gün içinde adet olursun dedi ama ben pkoluyum adetim 40. günde gelmeyebilir de... neyse. kürtaj sonrası kanamam pek olmadı. 1 hafta içinde bitti. hamilelik öncesi prolaktinim yüksek diye ilaç da alıyordum. kürtaj sonrası da prolaktinim yine yüksektir zaten hamile kalamam dedim. kürtajın 25. günü korunmasız ilişki yaşadık. nasılsa yumurtlama günüm geçmiştir dedim ve işte prolaktinim de yüksektir diye... fakat 1 haftadır göğüslerim şiş, kahverengi kısımları da büyüdü ve koyulaştı. midem arada bulanıyor, kasıklarım da arada ağrı ve batma var. belimin ortası sürekli az şiddette ağrıyor. şüphelendim bugün 30 tl verip özel hastanede tahlil yaptırdım ama sonuç negatif. bir yandan hemen hamile kalmak istemiyorum en azından biraz süre geçsin diye ama bir yandan da önceki kaybımın yerini hemen doldurup teselli olmak yeniden anne olmak istiyorum. sonucun negatif olmasına hem sevindim hem üzüldüm o yüzden ama sanırım zaten testi de erken yaptırdım. şüpheli ilişkimin üstünden 11 gün geçti henüz. burada da okuduğum kadarıyla herkesin kanında ve idrarında farklı zamanlarda fark ediliyor hamilelik. belirtilerim o kadar fazla ki neredeyse eminim hamile olduğuma. bir an önce öğrenip ona göre tedbiren aspirin, progestan gibi ilaçlar almaya başlamam lazım... bir yandan da ömrü verecek olan Allah, geç de fark etsem onun yaşayacak ömrü varsa ilaç kullanmadan da yaşar diyorum... ilk gebeliklerde bu tarz düşükler çok oluyor herkesin malumu... bebeğin yapısal bozukluğu olduğu için düştüğünü hissediyorum yani benden kaynaklı bir şey değildi bence ama işte... içim bir türlü rahat etmiyor. aklım karışık. hem deli gibi istiyorum tekrar hamile olmayı hem de çok korkuyorum yine aynı şeyler olacak diye... bana da dua edin kızlar

belirtilerın neler canım
Canım göğüslerim 15 gündür şiş ve aqrıo kasık aqrım son 3 gündür hafifledi batma oluyodu kipriklerimi kontrol ettiwimde hep karışıktı başım cok aqrıdı karnım adet zamanından 1 hafta önce aqrımaya başladı ve kahverengi akıntım oldu normalde benim adet günü aqrırı karnım cok nadir bir qün önce bide en önemlisi dıkkat çekeni bana qöre hep ishal olurdum adetten bir kaç gün önce ama hala kabızım canım.. Bide bukadar belirtinin üzerine hasta olursam ınanmıycam artık hiçbir belirtiye yani bilmiorum artık :)

Canım cok qeçmiş olsun hepimiz aynı şeyleri yasadık bebeklerimizi kaybettik Allah en kısa zamanda nasip etsin bizlere ve bekleyen isteyen herkese inşallah...Belki erkendir ondan çıkmamıştır kanda kürtajdan sonra adet olmadan tekrar hamile kalan cok duydum ben burda ama bence en saqlıklısı 1 yada 2 adet qörmek hiç deqilse rahmin temizlenir ama tabi Allah nezman kısmet ederse olur hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda qelir bebişler qöbüşlere

İnşallah canım vericem bakalım ne olucak hayırlısı olsun...
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun..Seni çok iyi anlıyoruz hepimiz yaşadık aynı şeyleri..Çok fazla istiyoruz tekrar olsun diye.Rabbim zamanını biliyor en yakın zamanda nasip eder inşallah hayırlısı ile kavuşuruz meleklerimize..Ben de korundum 3 ay sırf içim rahat etsin die doktor da bekleyin demişti..Veren de alan da Rabbim o yüzden ona bırakıp sabretmesini bilmeliyiz..Tekrar yaşatmasın hiç birimize o acıyı

olmazsın cnm inşallah hasta..Olsun artık yaa bekliyoz merakla..İnşallah çıkar hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…