Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bide birşey sorcam cnm ben kürtajdan sonra adet başlamadan ve biterken kahve akıntı devam ediyo ya rahim temizlenmediği anlamına mı geliyo ki..Benim iki gündür kanamam yok kahve akıntı var..Ne zaman biter acaba ?

Bide birşey sorcam cnm ben kürtajdan sonra adet başlamadan ve biterken kahve akıntı devam ediyo ya rahim temizlenmediği anlamına mı geliyo ki..Benim iki gündür kanamam yok kahve akıntı var..Ne zaman biter acaba ?
Canim oluyo o merak etme bendede oluyo...

Ay canım merak ettim kan verdinmi sen
Yok canım vermedim gerekte kalmadı zaten qeldi buqün kırmızılar artık takip falan yapmıycam hiçbir belirtiyede inanmıycam artık qerçekten tadım kaçmaya başladı olursa olur artık extra bişey yapmıycam...

kuzummmm tamam üzülme hayırlısı buymuş demekki. Rabbim beklemediğin bir anda yaşatsın sana bu mutluluğu

canımm benim üzülme..Bende de oldu aynısı stresten gecikiyo sanırım..Artık belirtilere de inanmayalım, sonra üzülüyoruz kaptırıyoruz kendimizi..Sabırla bekleyelim normal olarak da ilişkiye devam edelim bence..ben de düşünmüorum ovulasyon testi falan şimdilik..Rabbim dilerse nasip eder inşallah..İlkinde öyle mi hamile kaldık sanki..Rahat olalım stresten de uzak olmuş oluruz böylelikle..

Saol canım bende kullanmıcam ov.testi falan akışına bırakcam nezaman nasipse ozaman qelsin Allah büyüktür yap9ıcak bişeyimiz yok...

Saol canım bende kullanmıcam ov.testi falan akışına bırakcam nezaman nasipse ozaman qelsin Allah büyüktür yap9ıcak bişeyimiz yok...
Evet canım aynen öyle..Rahat olalım kimseyi kafaya takmadan stres yapmadan geçirelim zamanımızı..

İnşallah canım onu yapmyı bende cok istiyıorum inan...
Yapabiliriz inşallah..Ben tatilden dönünce burnumdan getirdi 2 gün eltim sağolsun..Saçma sapan şeyler için huzurumu kaçırıp strese soktu beni..2 gündür kötü bir durumdaydım neyse ki düzeldim amacı huzurumuzu kaçırmaktan başka bşe değildi zaten..İyi ki uzaktayım yanlarında değilim die dua ettim Rabbime..ama kimseyi kafama takmamaya çalışacağım artık.Olan bana oluo sonra

Kesinlikle ole bizim ne cektiqimizi kimse bilmıyo onşar arkada kalıyo yaşayan biz oluyoruz onun için boşver hiç kaana takma herkes kendi işine baksın kimse için canını sıkma deqmez çünkü....

Kesinlikle ole bizim ne cektiqimizi kimse bilmıyo onşar arkada kalıyo yaşayan biz oluyoruz onun için boşver hiç kaana takma herkes kendi işine baksın kimse için canını sıkma deqmez çünkü....
Evet cnm eşimle aram açılıyordu o yüzden az daha..Neyse ki geçti artık gitmek de görmek de istemiyorum onları.. Yoluma bakcam Rabbim en yakın zmanda evlat da verir inşallah kendime oyalanacak canım sıkıldığında destek alacağım bir canım olur..Hepimize de nasip etsin Rabbim bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü.

Aynen öle canım inşallah Allahım yüzümüze baksn Hayırlı evlatlar versin cümlesine içindede bizlere inşallah yaşayıp qörcez bakalım...

Cnmsin boşver ınş önümüzdeki aylar bak cansev bnde bu çocukta hicc belirti yoktu diğer ikisinde deli gibi belirtiler vardı hepsi hemde bn buna hamile old öğrenince şok oldum belirtisiz ve o ikisinde yaşadığım belirtileri bn bunda suan yaşamaya başladım ve bu şimdilikssağlıklı ınş seninde hiç ummadigin anda verecek rabbim klbine o mutluluğu

Saol canım amin inşallah Allah saqlıklı sıhhatlı kucaqına almayı nasip etsin canım..Aynen canım inşallah öle olur...

Canimmmmmm sıkma canını bak benim hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yoktu hemde hiç... bende olmaz dedim bu ay çok kafama taktim dedim yani çocuk için yapıyordum o an bile aklimdaydi olmaz dedim ama Rabbim nasip etti demekki zamanı değilmiş bide ilişki sıklığını ben birgün var birgün yok yaptım hiç ertelemedim hatta eşimle küsmemeye dikkat ettim sırf çalışmalar aksamasin diye düşün yani biz burda hEp birbirimize dualar ediyoruz allahın izniyle Rabbim hepimizin dualarini kabul eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…