Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle bol bol dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canım..İnşallah bakalım biz de bekliyoruz..Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar..Sizler de doğuma kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz İnşallah..Nasip olur bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmek..

Canim benim hepimize inşallah.. birgün arayla devam et çalışmalara bide belinin altına yastık koy ayaklarını havada tut bak ben öyle yaptım en azından soyleyeyim ama tabikide herşey den önce Rabbim nasip ederse

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl evet 2 gün önce başladı bakalım hayırlsı...

Ayy hadi hayırlısı bakalım valla canım şuanki iyi gibi bilmiyorum ki kontrolum ayin başında pazartesi yada salı gidicrm inşallah hersey yolundadir

İnşallah canım..Rabbim nasip ederse olur..Tedbir bizden takdir Allahın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…