- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.861
Allah razı olsun canım..İnşallah bakalım biz de bekliyoruz..Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar..Sizler de doğuma kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz İnşallah..Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle bol bol dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canım..İnşallah bakalım biz de bekliyoruz..Rabbim nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar..Sizler de doğuma kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz İnşallah..Nasip olur bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmek..
Günaydın canım...
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl evet 2 gün önce başladı bakalım hayırlsı...Nasılsın canım senin çalışmalar basladimi
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl evet 2 gün önce başladı bakalım hayırlsı...
İnşallah canım..Rabbim nasip ederse olur..Tedbir bizden takdir Allahın..Canim benim hepimize inşallah.. birgün arayla devam et çalışmalara bide belinin altına yastık koy ayaklarını havada tut bak ben öyle yaptım en azından soyleyeyimama tabikide herşey den önce Rabbim nasip ederse
İnşallah canım saq saqlim alırsın bebeqini kucaqına...Ayy hadi hayırlısı bakalım valla canım şuanki iyi gibi bilmiyorum ki kontrolum ayin başında pazartesi yada salı gidicrm inşallah hersey yolundadir
martın 3 üne 7 ay bitecek inşallah..Amin kızlar ... ne kadardır evlisiniz
Benimde 7 ay olcak işte canım bu ayın sonunda inşallahmartın 3 üne 7 ay bitecek inşallah..
İnşallah canımMaşallah aynı zamanda hamile kalıp doğurursunjz
İnşallah canım :)Maşallah aynı zamanda hamile kalıp doğurursunjz
Bende çok isterim canm aynen kaderimiz aynı qidiyo bakalım iyi olur inşallahİnşallah canımÇok isterim..Kürtaj olduğumuz tarihler de yakın birbirine..İnşallah birlikte de hamiş olur kucağımıza alırız yavrularımızı :)
İnşallah canım..Bende çok isterim canm aynen kaderimiz aynı qidiyo bakalım iyi olur inşallah
Çok şükür iyiyiz cnm..Sen nasılsın bebiş rahatsızlık vermeye başladı mı :)naber kizlar keyifler nasil umarim yerindedir
Iim bnde cnm valla ii şimdilik geçen iki gün tansiyonum dustu biraz ara ara bulantm var o kadar ins oda iidirÇok şükür iyiyiz cnm..Sen nasılsın bebiş rahatsızlık vermeye başladı mı :)
Şükür canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?naber kizlar keyifler nasil umarim yerindedir
İnşallah cnm dikkat et kendine..Bulantı olur olsun da iyi olsun da bebişin geçer zamanla o da ..Iim bnde cnm valla ii şimdilik geçen iki gün tansiyonum dustu biraz ara ara bulantm var o kadar ins oda iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?