Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnşallah cnm dikkat et kendine..Bulantı olur olsun da iyi olsun da bebişin geçer zamanla o da ..
Yok cnm sukur cok yok ztn genlerden sanırım bizimkilerde olmamış hiç bndede olmayabilir sağlıklı olsunda bakalım perşembe gorecegiz

Kizlarrrr keyifler yerinde sűkūr bnde iyiyim benm bu ayda olmadi bnce sivilcm cikti cnm tatli istiyoooo atesim oyle cok yuksk degil baklim daha snra yukselckmi ama sanmiyorum

Yok cnm sukur cok yok ztn genlerden sanırım bizimkilerde olmamış hiç bndede olmayabilir sağlıklı olsunda bakalım perşembe gorecegiz
Hmm gör bakalım canım..Çok heyecanlı oluyo o görme işleri..Rabbim tamamına erdirsin hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hastaneden..

Kizlarrrr keyifler yerinde sűkūr bnde iyiyim benm bu ayda olmadi bnce sivilcm cikti cnm tatli istiyoooo atesim oyle cok yuksk degil baklim daha snra yukselckmi ama sanmiyorum
blumm aynen benimde suratim degismis resmen sivilcelerden ates olcme yontemini hicc kullanmadim ama umidim yok bu ay

blumm aynen benimde suratim degismis resmen sivilcelerden ates olcme yontemini hicc kullanmadim ama umidim yok bu ay
Bakalim gorcez canim bu ay olmazsa onumzdeki ayd boyle duzenli nedenyip snra dr da alcam solugu daha fazla beklemek istemiyorm herkes hamile kaliyoo biz yerimzde sayiyiyorzz

Bakalim gorcez canim bu ay olmazsa onumzdeki ayd boyle duzenli nedenyip snra dr da alcam solugu daha fazla beklemek istemiyorm herkes hamile kaliyoo biz yerimzde sayiyiyorzz

ne kadar sure hamile kalinmazsa doktora gidilebilir? doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalabiliriz umarim.

Hayırlısı olsun canım..Bakalım ne zaman var kısmetimizde..Bekliyoruz :)

daha dur be kuzum sende ne ettin yumurtlama günlerin yeni bitti senin oyle hemen döllenmiyo malesef umudunu kaybetme

daha dur be kuzum sende ne ettin yumurtlama günlerin yeni bitti senin oyle hemen döllenmiyo malesef umudunu kaybetme
Gulnurum ne kadar surede dolleniyomus bilgin varmi bn 21.gun yumurtladm ayin 23 unde daha yeni yanii yerlesme falan zamn aliyodr dimi hamile kldigim ay 17.gun yumurtlamistim adetime 4-5gun varkn yerlsme kanamai yasadim yani 25. Gun falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…