- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.881
Yok cnm sukur cok yok ztn genlerden sanırım bizimkilerde olmamış hiç bndede olmayabilir sağlıklı olsunda bakalım perşembe gorecegizİnşallah cnm dikkat et kendine..Bulantı olur olsun da iyi olsun da bebişin geçer zamanla o da ..
Kiz cnm sizde ii olun ve calismalara devam edin :)Şükür canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
Ediyoruz canım inşallah bakalım :)Kiz cnm sizde ii olun ve calismalara devam edin :)
Hmm gör bakalım canım..Çok heyecanlı oluyo o görme işleri..Rabbim tamamına erdirsin hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hastaneden..Yok cnm sukur cok yok ztn genlerden sanırım bizimkilerde olmamış hiç bndede olmayabilir sağlıklı olsunda bakalım perşembe gorecegiz
blumm aynen benimde suratim degismis resmen sivilcelerdenKizlarrrr keyifler yerinde sűkūr bnde iyiyim benm bu ayda olmadi bnce sivilcm cikti cnm tatli istiyoooo atesim oyle cok yuksk degil baklim daha snra yukselckmi ama sanmiyorum
Bakalim gorcez canim bu ay olmazsa onumzdeki ayd boyle duzenli nedenyip snra dr da alcam solugu daha fazla beklemek istemiyormblumm aynen benimde suratim degismis resmen sivilcelerdenates olcme yontemini hicc kullanmadim ama umidim yok bu ay
Bakalim gorcez canim bu ay olmazsa onumzdeki ayd boyle duzenli nedenyip snra dr da alcam solugu daha fazla beklemek istemiyormherkes hamile kaliyoo biz yerimzde sayiyiyorzz
Hayırlısı olsun canım..Bakalım ne zaman var kısmetimizde..Bekliyoruz :)Kizlarrrr keyifler yerinde sűkūr bnde iyiyim benm bu ayda olmadi bnce sivilcm cikti cnm tatli istiyoooo atesim oyle cok yuksk degil baklim daha snra yukselckmi ama sanmiyorum
Hayırlısı olsun canım hakkında..Bakarsın sürpriz yapar bebişin sanaselam kizlar keyifer nasil?varmi mutlu haberi olanlar regl tarihine yaklastik ama icimde hiccc bi beklenti yok nedense hayirlisi bakalim.
insaALLAH canim ama gecen ayda bu ayda yumurta gununu degerlendiremedik ama insaALLAH bi surpriz olur .Hayırlısı olsun canım hakkında..Bakarsın sürpriz yapar bebişin sana
İnşallah cnm benimm :) Tez zamanda alırız güzel haberi senden de tüm bekleyenlerden de İnşallah..insaALLAH canim ama gecen ayda bu ayda yumurta gununu degerlendiremedik ama insaALLAH bi surpriz olur .
aminnnn insaALLAH mubarek gunde dualarimiz kabul olur canimmİnşallah cnm benimm :) Tez zamanda alırız güzel haberi senden de tüm bekleyenlerden de İnşallah..
İnşallah cnm mart ayı güzel haberler getirsin bizlere İnşallah..aminnnn insaALLAH mubarek gunde dualarimiz kabul olur canimm
daha dur be kuzum sende ne ettin yumurtlama günlerin yeni bitti senin oyle hemen döllenmiyo malesef umudunu kaybetmeKizlarrrr keyifler yerinde sűkūr bnde iyiyim benm bu ayda olmadi bnce sivilcm cikti cnm tatli istiyoooo atesim oyle cok yuksk degil baklim daha snra yukselckmi ama sanmiyorum
Canim ben aralik ayinda gittim 6 ay dene olmzsa gel dedi bnm 5.ay olmus olcak bu ay bile gidebilirim kafama eserse :)ne kadar sure hamile kalinmazsa doktora gidilebilir? doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalabiliriz umarim.
Kizmaaaa sekerim :) ayyy ne bilim bole konushnca kocamda bozuluyo :)daha dur be kuzum sende ne ettin yumurtlama günlerin yeni bitti senin oyle hemen döllenmiyo malesef umudunu kaybetme
Ayyy keske bilsek zamanini :) bu ay duzenli calistik olmzsa uzulurum heraldeHayırlısı olsun canım..Bakalım ne zaman var kısmetimizde..Bekliyoruz :)
Gulnurum ne kadar surede dolleniyomus bilgin varmi bn 21.gun yumurtladm ayin 23 unde daha yeni yanii yerlesme falan zamn aliyodr dimi hamile kldigim ay 17.gun yumurtlamistim adetime 4-5gun varkn yerlsme kanamai yasadim yani 25. Gun falandaha dur be kuzum sende ne ettin yumurtlama günlerin yeni bitti senin oyle hemen döllenmiyo malesef umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?