- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.901
Ne yapalım cnm elimiz mahkum beklicez..Üzülme moralini iyi tut olur İnşallah bu ay..Ayyy keske bilsek zamanini :) bu ay duzenli calistik olmzsa uzulurum heralde
Günaydın KızlarNe yapalım cnm elimiz mahkum beklicez..Üzülme moralini iyi tut olur İnşallah bu ay..
Nasılsın tatlımm ?Günaydın Kızlar
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlarr
Saol canım sanada Hayırlı cumalarNasılsın tatlımm ?
Başladık cnm dün Rabbimin izni ile..Bakalım hayırlısı artıkSaol canım sanada Hayırlı cumalarİyiyim şükür canım sen nasılsın başladımı çalışmalar hadi bak qeç kalıosun
Amin canım inşallah...Başladık cnm dün Rabbimin izni ile..Bakalım hayırlısı artık
herkese hayırlı cumalar...... dualarımızın kabul olması dileğiyle.....
kızlar ilk adetinizden hemen sonra mı başladınız korunmadınız mı?
herkese hayırlı cumalar...... dualarımızın kabul olması dileğiyle.....
Saol canım sanada hayırlı cumalar Amin inşallah cümlemizinki... Ben başladım canım ilk adetten sonra...kızlar ilk adetinizden hemen sonra mı başladınız korunmadınız mı?
Adet zamanına kadar mı denemek lazım 2 günde bir..Bi de tahmini yum günü çalışmak mı lazım.Bilmiyorum pek deAmin canım inşallah...
benim de ilk adetim oldu. bakalım oncesin de 8 sene sabrettim kaybettim.şimdi ne olacak. hayırlısıyla o mujdeli haberi almayı ümit ediyorum.....Amin canım..Ben 3 ay korundum..Bu ay bitti korunma süresi bakalım Rabim hayırlısını nasip etsin hepimize..
:) sende benim gibi sabırsızlanıyosun anlaşılan.... ama napalım de mi?Saol canım sanada hayırlı cumalar Amin inşallah cümlemizinki... Ben başladım canım ilk adetten sonra...
Canım sen yum günleri 1 gün arayla yap sonra 2 güne bir yap adete 1 haftadan az kala bırak daha iyi olur...Adet zamanına kadar mı denemek lazım 2 günde bir..Bi de tahmini yum günü çalışmak mı lazım.Bilmiyorum pek de
Allah yardımcın olsun canım..İnşallah olur senin hemen çok isterimbenim de ilk adetim oldu. bakalım oncesin de 8 sene sabrettim kaybettim.şimdi ne olacak. hayırlısıyla o mujdeli haberi almayı ümit ediyorum.....
Aynen öle hemde nasıl canım:) sende benim gibi sabırsızlanıyosun anlaşılan.... ama napalım de mi?
Kizmaaaa sekerim :) ayyy ne bilim bole konushnca kocamda bozuluyo :)
Gulnurum ne kadar surede dolleniyomus bilgin varmi bn 21.gun yumurtladm ayin 23 unde daha yeni yanii yerlesme falan zamn aliyodr dimi hamile kldigim ay 17.gun yumurtlamistim adetime 4-5gun varkn yerlsme kanamai yasadim yani 25. Gun falan
Günaydın canım biz de sizi öpüyoruzzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benden ve bebişimden sizi bir sürü öpücükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?