- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.921
Günaydın canım kocaman öpücükler benden sizegünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benden ve bebişimden sizi bir sürü öpücükkkk
tamam cnm öyle yapmaya çalışalım..Geç mi kaldım acaba bu ayCanım sen yum günleri 1 gün arayla yap sonra 2 güne bir yap adete 1 haftadan az kala bırak daha iyi olur...
amiiiiiinnn inşallah hayallerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum.... :)Allah yardımcın olsun canım..İnşallah olur senin hemen çok isterimHepimiz umutlu bir şekilde bekliyoz..Çok bekletmesin miniklerimiz bizi İnşallah..
canım adetin kaç günde bir, düzenli mi?Adet zamanına kadar mı denemek lazım 2 günde bir..Bi de tahmini yum günü çalışmak mı lazım.Bilmiyorum pek de
Adet olduqun tarihi solermısın canım bıde kaç günde bir olduqunu?tamam cnm öyle yapmaya çalışalım..Geç mi kaldım acaba bu ay
14 şubatta adet oldum sanırım 32 günde bir oluyo ben baktım netten 27 şubatla 4 mart arası yum günleri dio..Adet olduqun tarihi solermısın canım bıde kaç günde bir olduqunu?
32 günde bir oluo 31-32 değişio ama düzenli yani..canım adetin kaç günde bir, düzenli mi?
İnşallah cnm benim..Rabbim hepimizi hayalini kurduğumuz mis kokulularımıza kavuştursun sağlıkla İnşallahhhhhh...amiiiiiinnn inşallah hayallerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum.... :)
bence kaçırmamışsın..burda ovulasyon tarihi hesaplama vardı otomatik.hangi günler hamile kalma ihtimalin yüksek gösteriyor..ben ona baktım.bilmeden orta yüksek döneme denk gelmiş..ben beklemiyordum ama oldu.Rabbim ol desin yeter ki..inşallah bugün dualarımız kabul olur32 günde bir oluo 31-32 değişio ama düzenli yani..
İnşallah canım benim...Rabbim sabrımızı sınamaz inşallah olur en yakın en hayırlı zamanda..bence kaçırmamışsın..burda ovulasyon tarihi hesaplama vardı otomatik.hangi günler hamile kalma ihtimalin yüksek gösteriyor..ben ona baktım.bilmeden orta yüksek döneme denk gelmiş..ben beklemiyordum ama oldu.Rabbim ol desin yeter ki..inşallah bugün dualarımız kabul olur
Hamilesin de mi cnm senbence kaçırmamışsın..burda ovulasyon tarihi hesaplama vardı otomatik.hangi günler hamile kalma ihtimalin yüksek gösteriyor..ben ona baktım.bilmeden orta yüksek döneme denk gelmiş..ben beklemiyordum ama oldu.Rabbim ol desin yeter ki..inşallah bugün dualarımız kabul olur
Aynen canım çalışmalara dewam :)14 şubatta adet oldum sanırım 32 günde bir oluyo ben baktım netten 27 şubatla 4 mart arası yum günleri dio..
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar...günaydın..hayırlı cumalar..
kan testi ve idrar testinde çıktı ama ultrasonla görmedim daha o yüzden hamileyim diyemiyorum..ama öyle bi ihtimal var şimdilikHamilesin de mi cnm sen
Aynen canım çalışmalara dewam :)
Hmm evet cnm hatırladım şimdi :) Görürsün ultrasonda da ne zman gideceksin doktora?kan testi ve idrar testinde çıktı ama ultrasonla görmedim daha o yüzden hamileyim diyemiyorum..ama öyle bi ihtimal var şimdilik
İnallah olucak canım var diycez inşallah sıkma canınıBakalım devam etcez cnm..Nasip olur İnşallah.Artık millet soruyo var mı bşe, yok mu bebek diye..
çarşamba günü hayırlısıyla..görebilecekmiyiz bakalım..hayırlısı..sen düşükten sonra üç ay bekledin değil mi?Hmm evet cnm hatırladım şimdi :) Görürsün ultrasonda da ne zman gideceksin doktora?
İnşallah cnm..Ben özellikle işyerinde sölemeyi düşünmüom 3 ay bitene kadar, olursa tabi..Soranlara düşünmüoz şimdilik diorum..Çok laf söz dalonıo işyerinde çünkü.İlkinde söledim herkes bir laf etti erkenmiş bilmem neymiş..Hamileliğin rahat geçio dediler olmadı gitti bebiş..O yüzden demicem rapor işi falan olursa bilmiom tabi.O günler bir gelsin de hayırlısıyla.İnallah olucak canım var diycez inşallah sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?