Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

inşallah.hani kürtajdan sonra hemen hamile olunuyor diyorlar ya bencede doğru.içini rahat tut olur inş.
İnşallah canım..Heyecan var şimdiden içimde..Rabbimin bir mucizesi işte..Önceden dikkat etmezdim şimdi bütün bebekler dikkatimi çekiyo..Düşünüyorum acaba benim de olsa böle tatlı olur mu diye..Bakalım bekliyoruz merakla :)

dur canim acele etme insaALLAH bu ay olurda gitmene gerek kalmaz.
bakalım canım bekleyıp görcezz :)
ooo baya sürüyomus rahme yerleşmesi :) daha anca 4 gün oldu :)

evet canım bekleyıp görczz sen bebişin nasılsınz bakiiim cınsıyet ne zman bellı olcak :)
biz iyiyiz canım yani öyle düşünüyorum. bazen hissediyorum miniğimi ama iki gündür hiç hissetmedim bugün tam 15+0 olduk. 16 marta gidecem doktora o zaman öğrencez cinsiyetini Allah nasip ederse

biz iyiyiz canım yani öyle düşünüyorum. bazen hissediyorum miniğimi ama iki gündür hiç hissetmedim bugün tam 15+0 olduk. 16 marta gidecem doktora o zaman öğrencez cinsiyetini Allah nasip ederse
iyidr canm bebısın buyuyo bak gunler gecıp gıdıyo hemen bize yaz cinsiyetini :) maşallah kuzucuga :) evrem_evrem11 ve cemrem15 nerelerde acaba ??? @miskamber de yok ortalıkta

Kizlar uzun bir aradan sonra geldm bugn kontrolum vardi protein degerm dusuk cikdi yumurtlamam yavasmis yani basina bole bisi gelen varmi

benim bu ayda hamilelik çalışmaları yaş oldu arkadaşlar kısmet ne zamana bilemiyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar:)

benim bu ayda hamilelik çalışmaları yaş oldu arkadaşlar kısmet ne zamana bilemiyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar:)
Hayırlısı olsun canım..Zamanını bekliyo hepsi işte..İnşallah çok uzak değildir zamanları :)

hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar bende bugun test yaptim negatif zaten bekledigim bi sonuctu ama kac gundur asiri midem bulaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…