- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.941
Görürsünüz cnm inşallah...Evet cnm 3 ay bekledim bu ay bitti bekleme süresi yeni başlıcaz işte bakalım nasipse..çarşamba günü hayırlısıyla..görebilecekmiyiz bakalım..hayırlısı..sen düşükten sonra üç ay bekledin değil mi?
inşallah.hani kürtajdan sonra hemen hamile olunuyor diyorlar ya bencede doğru.içini rahat tut olur inş.Görürsünüz cnm inşallah...Evet cnm 3 ay bekledim bu ay bitti bekleme süresi yeni başlıcaz işte bakalım nasipse..
İnşallah canım..Heyecan var şimdiden içimde..Rabbimin bir mucizesi işte..Önceden dikkat etmezdim şimdi bütün bebekler dikkatimi çekiyo..Düşünüyorum acaba benim de olsa böle tatlı olur mu diye..Bakalım bekliyoruz merakla :)inşallah.hani kürtajdan sonra hemen hamile olunuyor diyorlar ya bencede doğru.içini rahat tut olur inş.
Canim ben aralik ayinda gittim 6 ay dene olmzsa gel dedi bnm 5.ay olmus olcak bu ay bile gidebilirim kafama eserse :)
bakalım canım bekleyıp görcezz :)dur canim acele etme insaALLAH bu ay olurda gitmene gerek kalmaz.
ooo baya sürüyomus rahme yerleşmesi :) daha anca 4 gün oldu :)haklı sen yenilgiyi baştan kabulleniyon savaşmanın anlamı kalmıyor ondan sonra.
canım döllenme olduktan sonra 6-10 gün arasında beek rahme tutunuyor 21. gün yumurtlam olduysa diyelimki döllendi o zaman 2 mart gibi rahme yerleşmiş olur (10 günü baz aldım)
yani daha erken
kişiden kişiye değişir ama ortalama 6-10 gün sürüyormuş :) bekleyi görmek lazımbakalım canım bekleyıp görcezz :)
ooo baya sürüyomus rahme yerleşmesi :) daha anca 4 gün oldu :)
evet canım bekleyıp görczz sen bebişin nasılsınz bakiiim cınsıyet ne zman bellı olcak :)kişiden kişiye değişir ama ortalama 6-10 gün sürüyormuş :) bekleyi görmek lazım
biz iyiyiz canım yani öyle düşünüyorum. bazen hissediyorum miniğimi ama iki gündür hiç hissetmedim bugün tam 15+0 olduk. 16 marta gidecem doktora o zaman öğrencez cinsiyetini Allah nasip ederseevet canım bekleyıp görczz sen bebişin nasılsınz bakiiim cınsıyet ne zman bellı olcak :)
iyidr canm bebısın buyuyo bak gunler gecıp gıdıyo hemen bize yaz cinsiyetini :) maşallah kuzucuga :)biz iyiyiz canım yani öyle düşünüyorum. bazen hissediyorum miniğimi ama iki gündür hiç hissetmedim bugün tam 15+0 olduk. 16 marta gidecem doktora o zaman öğrencez cinsiyetini Allah nasip ederse
bir öğreneyim cami hoparlöründen ilan etcem ahahahahaiyidr canm bebısın buyuyo bak gunler gecıp gıdıyo hemen bize yaz cinsiyetini :) maşallah kuzucuga :)evrem_evrem11 ve cemrem15 nerelerde acaba ??? @miskamber de yok ortalıkta
hahahha tmm o günün anısına bebşine bişeylerde al snra baslasın alışverissssss:) hamıle oldugunu herkes bilyomubir öğreneyim cami hoparlöründen ilan etcem ahahahaha
amin cnm inşşşHmm gör bakalım canım..Çok heyecanlı oluyo o görme işleri..Rabbim tamamına erdirsin hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin hastaneden..
düzenliyse adetinin 12,13,14,15. günlerine dikkat et. ben 8 sene sonra ilk defa bu gunlere dikkat ettim ve hamile kaldım32 günde bir oluo 31-32 değişio ama düzenli yani..
Yok canım da bişey vermedimi doktor dedimi bişey?Kizlar uzun bir aradan sonra geldmbugn kontrolum vardi protein degerm dusuk cikdi yumurtlamam yavasmis yani basina bole bisi gelen varmi
Vermedi cnm adetliyken gel dedi haftaya tekrar gidicemYok canım da bişey vermedimi doktor dedimi bişey?
Hayırlısı olsun canım..Zamanını bekliyo hepsi işte..İnşallah çok uzak değildir zamanları :)benim bu ayda hamilelik çalışmaları yaş oldu arkadaşlar kısmet ne zamana bilemiyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar:)
hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlarbenim bu ayda hamilelik çalışmaları yaş oldu arkadaşlar kısmet ne zamana bilemiyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar:)
düzenliyse adetinin 12,13,14,15. günlerine dikkat et. ben 8 sene sonra ilk defa bu gunlere dikkat ettim ve hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?