- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.961
Geçen ay benimde bulanıyordu sürekli..Bir umut bekledik ama olmadı..Artık psikolojik midir nedir bilmiyorum..İnşallah olur senin de en yakın zmana hayırlısıyla..hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlarbende bugun test yaptim negatif zaten bekledigim bi sonuctu ama kac gundur asiri midem bulaniyor
aslinda oncedende yazmistim buraya hic umudum yok diye ama midem bulantim bi kac gunden fazla surunce dayanamadim test yaptim sonuc bekledigim gibi ama bu midem neden bulaniyor hic hamilelik psikolojisinede girmedim halbukiGeçen ay benimde bulanıyordu sürekli..Bir umut bekledik ama olmadı..Artık psikolojik midir nedir bilmiyorum..İnşallah olur senin de en yakın zmana hayırlısıyla..
Bilmiyorum ki cnm bende de geçen aydan beri var ara ara oluo aldırmıyorum artık..aslinda oncedende yazmistim buraya hic umudum yok diye ama midem bulantim bi kac gunden fazla surunce dayanamadim test yaptim sonuc bekledigim gibi ama bu midem neden bulaniyor hic hamilelik psikolojisinede girmedim halbuki
son uc dort gundur asiri bulaniyor insaALLAH gecer sinir bozucu olmaya basladi artikBilmiyorum ki cnm bende de geçen aydan beri var ara ara oluo aldırmıyorum artık..
inşallah vardır senin bebiş
yok daha kürtajdan sonra çalışmalara başlayamadım onu demeye çalışmıştım:) eşimde rahatsızlık çıktı denemeler başlamadan bitti :)Hayırlısı olsun canım..Zamanını bekliyo hepsi işte..İnşallah çok uzak değildir zamanları :)
Canim insallah guzel haberlerle doneceksin artik rahat ol bebisin seninleeee annesini hic birakmayacak :)Kızlar Nasılsıniz yarım doktor kontrolum var dua edin inşallah hersey yolundadir her doktor kontrolü bi stres benim için
Canim insallah guzel haberlerle doneceksin artik rahat ol bebisin seninleeee annesini hic birakmayacak :)
Günaydın Kızlar
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl qidiyor bebiş iyidir inşallah...Başladım canım bakalım ne olcak olur inşallah takip falan bişey yapmıorum bu ay akışına bıraktım...Günaydın canim nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
herkes bilior hamile olduğumu canım. anneannesi şimdiden iki tane yelek örmüş ve ikisi de mavi ahahahaha :)hahahha tmm o günün anısına bebşine bişeylerde al snra baslasın alışverissssss:) hamıle oldugunu herkes bilyomu
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl qidiyor bebiş iyidir inşallah...Başladım canım bakalım ne olcak olur inşallah takip falan bişey yapmıorum bu ay akışına bıraktım...
günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
evet iyi düşünmekliyiz ama düşünemiyom napim korkuyorum. bu arada inşallah doktor kontrolün iyi geçer iyi haberlerini bekliyorumCanimmmm canım aynı durumdayiz en başından beri hamile belirtilerinden hiçbirini yaşamadim Rabbim sağlık versin biliyorum düşünmemek elde değil ama napalim iyi düşünmek zorundayuz
Geçmiş olsun canım..Hayırlısı olsunyok daha kürtajdan sonra çalışmalara başlayamadım onu demeye çalışmıştım:) eşimde rahatsızlık çıktı denemeler başlamadan bitti :)
evet iyi düşünmekliyiz ama düşünemiyom napim korkuyorum. bu arada inşallah doktor kontrolün iyi geçer iyi haberlerini bekliyorum
Günaydın canımm :)Günaydın Kızlar
evet iyi düşünmekliyiz ama düşünemiyom napim korkuyorum. bu arada inşallah doktor kontrolün iyi geçer iyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?