- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.981
Allah yardımcın olsun canım..Seninledir bebeğin takmamaya çalış kafana..Güzel haberlerle gel hadi :)Kızlar Nasılsıniz yarım doktor kontrolum var dua edin inşallah hersey yolundadir her doktor kontrolü bi stres benim için
İnşallah canım benim :) İyi haberlerle dön inşallah...Inşallah iyidir canım. Birazdan doktora gideceğim kocişin uyanmasini bekliyorum çok stresliYim.. iyi yapmışsın canım allahın izniyle bebisler gelecek göbisler sisecek
Allah yardımcın olsun canım..Seninledir bebeğin takmamaya çalış kafana..Güzel haberlerle gel hadi :)
Bize karamsar molmayın diyene bir bak aklına neden bole sseyler getiriosun canım sakin ol bebişin seninle annesi inşallah böle stres yapıp onuda kasma..günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Nasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar ?Günaydın canımm :)
amannnn ne bilim canım yaaaa arada geliyor böyle hormonlardan ötürü sanırımBize karamsar molmayın diyene bir bak aklına neden bole sseyler getiriosun canım sakin ol bebişin seninle annesi inşallah böle stres yapıp onuda kasma..
Olabilir canım ama sen yinede stres yapma kendinede bebişide ye iç keyfıne bakamannnn ne bilim canım yaaaa arada geliyor böyle hormonlardan ötürü sanırım
Günaydın canım..Kötü düşünmeyin amaa iyidir bebişler..İlla mide bulantısı olcak die bşe yok ki..3 ay bitti bitmiş de olmayabilir bulantı.Her bebek kendine özgü sonuçta..günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Pek çalışamıoz yaa..Bu aralar biraz yoğunuz boş kalamıoz.Ya misafir gelio ya biz gidiyoz..Bugünde yemekli misafirlerim var..Kalabalık bir grup..Çok yoruluorum o yüzden nasip olmuyo çalışmak..Yine de sıkıştırdık araya perşembe cumartesi oldu bakalım hayırlısıNasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar ?
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah olur...Pek çalışamıoz yaa..Bu aralar biraz yoğunuz boş kalamıoz.Ya misafir gelio ya biz gidiyoz..Bugünde yemekli misafirlerim var..Kalabalık bir grup..Çok yoruluorum o yüzden nasip olmuyo çalışmak..Yine de sıkıştırdık araya perşembe cumartesi oldu bakalım hayırlısıkısmeti varsa gelir yoksa da napalım
Hayırlısı olsun canım.En hayırlı zman ne zmansa o zaman olsun..Saplantı haline getirmeden beklicem bu ay..Senini nasıl gidiyor?Anladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah olur...
gulnurum sen yapma bari :) sen hep pozitifsn baksana 16.hftaya geldiniz bebisin seninle bunjn tadini cikar strese girme Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksnherkes bilior hamile olduğumu canım. anneannesi şimdiden iki tane yelek örmüş ve ikisi de mavi ahahahaha :)
Amin canım inşallah...Bende çalışmalara dewam canım ov.testi falan yapımıorum kafamıza göre takılıoruz bakalım ne olcak...Hayırlısı olsun canım.En hayırlı zman ne zmansa o zaman olsun..Saplantı haline getirmeden beklicem bu ay..Senini nasıl gidiyor?
Canım nasılsın ? Adet nezamandı senin az kaldı demi?gulnurum sen yapma bari :) sen hep pozitifsn baksana 16.hftaya geldiniz bebisin seninle bunjn tadini cikar strese girme Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksn
En iyisi cnm..Rahat olalım bakalım ne olcak bu ay :)Amin canım inşallah...Bende çalışmalara dewam canım ov.testi falan yapımıorum kafamıza göre takılıoruz bakalım ne olcak...
ay ne bilim kuzum yaaaaaa bazen insanın içine umutsuzluk yerşeliyor içten içten yiyor. inşallahhhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucaklarına almayı nasip etsingulnurum sen yapma bari :) sen hep pozitifsn baksana 16.hftaya geldiniz bebisin seninle bunjn tadini cikar strese girme Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksn
Anlıyorum cnm..Tabi öncesinde yaşadığımız için aklımıza gelir muhakkak..Biz de senini gibi olcz şimdiden tahmin edebiliyorum..Rahat ol yine de sen..İyi bak kendine de bebişe de :)ay ne bilim kuzum yaaaaaa bazen insanın içine umutsuzluk yerşeliyor içten içten yiyor. inşallahhhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
bakmaz olurmuyum sanırım en iyi kendime bakıyorum 4kilo aldımAnlıyorum cnm..Tabi öncesinde yaşadığımız için aklımıza gelir muhakkak..Biz de senini gibi olcz şimdiden tahmin edebiliyorum..Rahat ol yine de sen..İyi bak kendine de bebişe de :)
Öyle cnm tabi Allaha sığınmaktan başka ne yapabiliriz ki..Rabbim büyük hepimiz alcaz kuzularımızı kucağımıza..Sonra birbirimize şikayet etcez uyumuyo, yaramazlık yapıyo, yoruluyoz die İnşallah göstersin Rabbim o günleri :)bakmaz olurmuyum sanırım en iyi kendime bakıyorum 4kilo aldım
boğazım durmuyo maşallahhhhhallah sonumu hayır etsin.
evet canım insan bir kere kötü şeyler yaşayınca etkisinden kurtulamıyor malesef ama dua edip Allaha sığınacağız başka çare yok
inşallahhhh canım ya yeterki sağsalim doğsunlarda şikayet edelimÖyle cnm tabi Allaha sığınmaktan başka ne yapabiliriz ki..Rabbim büyük hepimiz alcaz kuzularımızı kucağımıza..Sonra birbirimize şikayet etcez uyumuyo, yaramazlık yapıyo, yoruluyoz die İnşallah göstersin Rabbim o günleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?