Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar Nasılsıniz yarım doktor kontrolum var dua edin inşallah hersey yolundadir her doktor kontrolü bi stres benim için
Allah yardımcın olsun canım..Seninledir bebeğin takmamaya çalış kafana..Güzel haberlerle gel hadi :)

günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Bize karamsar molmayın diyene bir bak aklına neden bole sseyler getiriosun canım sakin ol bebişin seninle annesi inşallah böle stres yapıp onuda kasma..

günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Günaydın canım..Kötü düşünmeyin amaa iyidir bebişler..İlla mide bulantısı olcak die bşe yok ki..3 ay bitti bitmiş de olmayabilir bulantı.Her bebek kendine özgü sonuçta..

Nasılsın canım nasıl gidiyo çalışmalar ?
Pek çalışamıoz yaa..Bu aralar biraz yoğunuz boş kalamıoz.Ya misafir gelio ya biz gidiyoz..Bugünde yemekli misafirlerim var..Kalabalık bir grup..Çok yoruluorum o yüzden nasip olmuyo çalışmak..Yine de sıkıştırdık araya perşembe cumartesi oldu bakalım hayırlısı kısmeti varsa gelir yoksa da napalım

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah olur...

herkes bilior hamile olduğumu canım. anneannesi şimdiden iki tane yelek örmüş ve ikisi de mavi ahahahaha :)
gulnurum sen yapma bari :) sen hep pozitifsn baksana 16.hftaya geldiniz bebisin seninle bunjn tadini cikar strese girme Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksn

Hayırlısı olsun canım.En hayırlı zman ne zmansa o zaman olsun..Saplantı haline getirmeden beklicem bu ay..Senini nasıl gidiyor?
Amin canım inşallah...Bende çalışmalara dewam canım ov.testi falan yapımıorum kafamıza göre takılıoruz bakalım ne olcak...

gulnurum sen yapma bari :) sen hep pozitifsn baksana 16.hftaya geldiniz bebisin seninle bunjn tadini cikar strese girme Allahin izniyle bebisini kucagina alacaksn
Canım nasılsın ? Adet nezamandı senin az kaldı demi?

ay ne bilim kuzum yaaaaaa bazen insanın içine umutsuzluk yerşeliyor içten içten yiyor. inşallahhhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin

ay ne bilim kuzum yaaaaaa bazen insanın içine umutsuzluk yerşeliyor içten içten yiyor. inşallahhhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Anlıyorum cnm..Tabi öncesinde yaşadığımız için aklımıza gelir muhakkak..Biz de senini gibi olcz şimdiden tahmin edebiliyorum..Rahat ol yine de sen..İyi bak kendine de bebişe de :)

Anlıyorum cnm..Tabi öncesinde yaşadığımız için aklımıza gelir muhakkak..Biz de senini gibi olcz şimdiden tahmin edebiliyorum..Rahat ol yine de sen..İyi bak kendine de bebişe de :)
bakmaz olurmuyum sanırım en iyi kendime bakıyorum 4kilo aldım
boğazım durmuyo maşallahhhhh allah sonumu hayır etsin.
evet canım insan bir kere kötü şeyler yaşayınca etkisinden kurtulamıyor malesef ama dua edip Allaha sığınacağız başka çare yok

Öyle cnm tabi Allaha sığınmaktan başka ne yapabiliriz ki..Rabbim büyük hepimiz alcaz kuzularımızı kucağımıza..Sonra birbirimize şikayet etcez uyumuyo, yaramazlık yapıyo, yoruluyoz die İnşallah göstersin Rabbim o günleri :)

inşallahhhh canım ya yeterki sağsalim doğsunlarda şikayet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…