- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.001
Aminn cnm..Sabredip görcez o günleri Rabbimin izni ile..inşallahhhh canım ya yeterki sağsalim doğsunlarda şikayet edelim
Iyiym sevcanim sen nasilsin calismalar basladi dimi hadi hayirlii olsun :) benm ayin 5 inde ama gec yumurtladim diye ben 7-9arasi bekliyorum ates olcuyorm bakalimCanım nasılsın ? Adet nezamandı senin az kaldı demi?
Kiyamam kuzum eminim bizd senin gibi olcaz o zaman yine sen bizi rhatlaticaksn bu isin icinden ancak duayla cikabiliriz Allahim hayirlisini nasip etssin massallah iyisin dahada iyi olcaksin bakalim cinsiyet neeeėeeeeay ne bilim kuzum yaaaaaa bazen insanın içine umutsuzluk yerşeliyor içten içten yiyor. inşallahhhhh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Saolasın canım bende iyiyim Evet canım başladı bakalım :) İnşallah gelir bebişin canım benim...Iyiym sevcanim sen nasilsin calismalar basladi dimi hadi hayirlii olsun :) benm ayin 5 inde ama gec yumurtladim diye ben 7-9arasi bekliyorum ates olcuyorm bakalim
he yaaaaaa zaman geçmek bilmiyor 16 mart gelsede öğrensek artık cinsiyetini. Bakalım tahminim tutacak mıKiyamam kuzum eminim bizd senin gibi olcaz o zaman yine sen bizi rhatlaticaksn bu isin icinden ancak duayla cikabiliriz Allahim hayirlisini nasip etssin massallah iyisin dahada iyi olcaksin bakalim cinsiyet neeeėeeee
Siki tutun calismalari akstmayin skin :)Saolasın canım bende iyiyim Evet canım başladı bakalım :) İnşallah gelir bebişin canım benim...
dha cok varmis yaaa arada cinsiyet icin gitseydin keske :)he yaaaaaa zaman geçmek bilmiyor 16 mart gelsede öğrensek artık cinsiyetini. Bakalım tahminim tutacak mı
ya gittiğimde 17 haftada olcak net şekilde söyler doktor cinsiyetini 2015 ağustos annelerinde okuyorum erkenden soyleyenlerde değişenler oluyor. cinsiyet için değilde bebeği görmek için gitmek istiyorum ama az kaldı heralde ya 15 gün daha sabredecem bu aylık kontroller cok zor oluyorSiki tutun calismalari akstmayin skin :)
dha cok varmis yaaa arada cinsiyet icin gitseydin keske :)
Sabrediczzz cani bizde senin gibimerakliyizzzz :)ya gittiğimde 17 haftada olcak net şekilde söyler doktor cinsiyetini 2015 ağustos annelerinde okuyorum erkenden soyleyenlerde değişenler oluyor. cinsiyet için değilde bebeği görmek için gitmek istiyorum ama az kaldı heralde ya 15 gün daha sabredecem bu aylık kontroller cok zor oluyor
sabır sabır yaaa sabırSabrediczzz cani bizde senin gibimerakliyizzzz :)
Aynen canım bırakmıorum bakalım :)Siki tutun calismalari akstmayin skin :)
dha cok varmis yaaa arada cinsiyet icin gitseydin keske :)
Merhaba bende yeni uyr oldum. 8 haftalik hamileydim kalp atisini dinlemek icin doktora gittim ama bebegimin kalp atisinin olmadigi ve kurtaj olmam.gerektigini soyledi doktor bir cok hastane gezdim ve hic bi dktor goremedi kalp atisini. 27 subatta kurtaj oldum kanamam 2 gun surdu ama agrım cok var. Tekrar cocuk istiyorum ama daha kontrole bile gitmedim. Sizce kac ay beklemem gerek.konuyu guncel tutmaya calisiyorum ama kimse yok mu arkadaslarr:))
Kuzum sakinsabır sabır yaaa sabır
Canım öncelikle cok qeçmiş olsun hepimiz yaşadık cok zor bır durum Allah sabır versin..Zaten yeni kürtaj olmuşsun canım 1 hata sonra qittim ben kontrole sende öle yap doktor sana nezaman gelmen qerektieini yada nekadar korunman gerektiqini sölemedimi ?Merhaba bende yeni uyr oldum. 8 haftalik hamileydim kalp atisini dinlemek icin doktora gittim ama bebegimin kalp atisinin olmadigi ve kurtaj olmam.gerektigini soyledi doktor bir cok hastane gezdim ve hic bi dktor goremedi kalp atisini. 27 subatta kurtaj oldum kanamam 2 gun surdu ama agrım cok var. Tekrar cocuk istiyorum ama daha kontrole bile gitmedim. Sizce kac ay beklemem gerek.
sakinimmmmmmmm hep hormonlardan heeeKuzum sakin
Gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin ins ilk ay adetin bi gelsin bence ondnsnra calismalara basla zaten rahim toprlanmadn bebis gelmiyoMerhaba bende yeni uyr oldum. 8 haftalik hamileydim kalp atisini dinlemek icin doktora gittim ama bebegimin kalp atisinin olmadigi ve kurtaj olmam.gerektigini soyledi doktor bir cok hastane gezdim ve hic bi dktor goremedi kalp atisini. 27 subatta kurtaj oldum kanamam 2 gun surdu ama agrım cok var. Tekrar cocuk istiyorum ama daha kontrole bile gitmedim. Sizce kac ay beklemem gerek.
Kuzuuuuu sen sakin ol ve bize dua et hadisakinimmmmmmmm hep hormonlardan heeebedenimi ele geçirdilerrrr
Bisey soylemedi zaten çiktigimda kendimde degildim sadece 10 gun esinle birlikte olma dedi. Hic bi bilgim yok bu konularla ilgili. Suan ne yapmam gerekiyor onubile bilmiyorum. Birde devlet hastanesine gittim bebegin ikiz dediler ama kurtaj oldugum doktor tek dedi gobekten muayene etti. Devlette alttan muayne ettiler. 3 gun once gittim hersey cok nrmaldi 3 gun icinde bebegimin kalp atisi durmus. 8 haftalik hamileydim ama bebek 6+3 de kalmisCanım öncelikle cok qeçmiş olsun hepimiz yaşadık cok zor bır durum Allah sabır versin..Zaten yeni kürtaj olmuşsun canım 1 hata sonra qittim ben kontrole sende öle yap doktor sana nezaman gelmen qerektieini yada nekadar korunman gerektiqini sölemedimi ?
Amin allahim hic kimseye yasatmasin bu acıyı dusundukce canım acıyo.Gecmis olsun Allahim bidaha yasatmasin ins ilk ay adetin bi gelsin bence ondnsnra calismalara basla zaten rahim toprlanmadn bebis gelmiyo
:)tamammmmmmKuzuuuuu sen sakin ol ve bize dua et hadiiyice sakinlesirsin hahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?