- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.021
geçmiş olsun canım biz hepimizi aynı acıları yaşadık. doktorun kürtaj sonrası kullanman için ilaç ve ağrı kesici vermedi mi?Bisey soylemedi zaten çiktigimda kendimde degildim sadece 10 gun esinle birlikte olma dedi. Hic bi bilgim yok bu konularla ilgili. Suan ne yapmam gerekiyor onubile bilmiyorum. Birde devlet hastanesine gittim bebegin ikiz dediler ama kurtaj oldugum doktor tek dedi gobekten muayene etti. Devlette alttan muayne ettiler. 3 gun once gittim hersey cok nrmaldi 3 gun icinde bebegimin kalp atisi durmus. 8 haftalik hamileydim ama bebek 6+3 de kalmis
ahahahahahaKızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Bir agri kesici birde antibiyotik verdi. Bana 1 hafta sonra gel dedi daha 4 gun var. Sonucda alcam.patolojiye gonderdiler neden oldugunu ogrenmek icin.geçmiş olsun canım biz hepimizi aynı acıları yaşadık. doktorun kürtaj sonrası kullanman için ilaç ve ağrı kesici vermedi mi?
kanaman tamamen bittiği zaman kontrol olmaya git . bana doktorum gerek görmemişti kürtaj sonrası kontrol ettim içerde parça kalmadı gelmene gerek yok demişti 3 ay sonra gel demişti bana ve 3 ay gebelik önermiyorum demişti. bende doktoruma randevu almıştım kontrol için gittiğimde hamileydim umudunu kaybetme Rabbim mucizesini verecektir.
ahahahahahaheyyyy maşallahhhhh paşa geliyor demekki. senin bebiş önden gidiyor baya maşallahhhhh
amin canım inşallahhhh:) çin takvimi tuttumu?Evet canım ya 1 hafta önden gidiyor Rabbim seninde gönlüne göre versin
amin canım inşallahhhh:) çin takvimi tuttumu?
ben hep erkek hissettim bakalım erkek çıkacakmı:)
ahahahahaYok kuzum ya cin takvimide rus takvimide kız demişti
Canım cok sevindim ayyy paşamız gelio prensimiz qelıo Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin canım benim :)Kızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
ahahahaha
benim çin ve rus ta erkek çıktı bakalım gerçekte ne olcak
Canım cok sevindim ayyy paşamız gelio prensimiz qelıo Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin canım benim :)
doğru söylüyorsun canım yaaa Rabbim sağlıklı versinKesin kızdır Rabbim sağlık versin gerisi önemli değil
Geçmiş olsun canım..Doktorlar herkese farklı bir tarih söylüyor bana 3 yada 6 ay bekle dedi 3 ayım doldu artık beklemiyorum daha fazla bende, başladık çalışmaya..Kontrole gidince söyler doktorun sölemezse de sen sorarsın.Hiç beklemyenler de var aramızda..Hepimiz çok istiyoruz.Anlıyoruz seni.En yakın zamanda nasip eder inşallah sana da ..Merhaba bende yeni uyr oldum. 8 haftalik hamileydim kalp atisini dinlemek icin doktora gittim ama bebegimin kalp atisinin olmadigi ve kurtaj olmam.gerektigini soyledi doktor bir cok hastane gezdim ve hic bi dktor goremedi kalp atisini. 27 subatta kurtaj oldum kanamam 2 gun surdu ama agrım cok var. Tekrar cocuk istiyorum ama daha kontrole bile gitmedim. Sizce kac ay beklemem gerek.
Amin canım inşallah..Saol canım darısı sizlerin başına insallah
Ayy canım benim çok sevindim..Sağlıkla gelsin oğluşun İnşallah :)Kızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kizlar inanin ayni korkular bendede var ne bulanti ne kusma diyorum birsry mi oldu olacak mi sanirim bu korkular onlar karnimizda kipirdayana kadar olacak cnm cinsiyet ogrenmissin tebrikler bnde bgn gittim bizde Ilz sukur şimdilik ins sağ salim alırız kucagimizagünaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Canimmmm canım aynı durumdayiz en başından beri hamile belirtilerinden hiçbirini yaşamadim Rabbim sağlık versin biliyorum düşünmemek elde değil ama napalim iyi düşünmek zorundayuz
Aman dikkat et canım ayy hadi bakalım hayırlısı canım benim...Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum
sağol canım ben dikkat ediyorumda nazlı biraz benimki herhalde Çok korkutuyor beniAman dikkat et canım ayy hadi bakalım hayırlısı canım benim...
Olsun annesi nazı sana qeçiyodur :)doktora gittim apar topar onlar çok ile kanamam oldu allaha çok şükür bişey yokmuş
sağol canım ben dikkat ediyorumda nazlı biraz benimki herhalde Çok korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?