Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin

geçmiş olsun canım biz hepimizi aynı acıları yaşadık. doktorun kürtaj sonrası kullanman için ilaç ve ağrı kesici vermedi mi?

kanaman tamamen bittiği zaman kontrol olmaya git . bana doktorum gerek görmemişti kürtaj sonrası kontrol ettim içerde parça kalmadı gelmene gerek yok demişti 3 ay sonra gel demişti bana ve 3 ay gebelik önermiyorum demişti. bende doktoruma randevu almıştım kontrol için gittiğimde hamileydim umudunu kaybetme Rabbim mucizesini verecektir.

Kızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
ahahahahaha heyyyy maşallahhhhh paşa geliyor demekki. senin bebiş önden gidiyor baya maşallahhhhh

Bir agri kesici birde antibiyotik verdi. Bana 1 hafta sonra gel dedi daha 4 gun var. Sonucda alcam.patolojiye gonderdiler neden oldugunu ogrenmek icin.

Canım cok sevindim ayyy paşamız gelio prensimiz qelıo Allah saq salim kucaqınada almayı nasip etsin canım benim :)

Geçmiş olsun canım..Doktorlar herkese farklı bir tarih söylüyor bana 3 yada 6 ay bekle dedi 3 ayım doldu artık beklemiyorum daha fazla bende, başladık çalışmaya..Kontrole gidince söyler doktorun sölemezse de sen sorarsın.Hiç beklemyenler de var aramızda..Hepimiz çok istiyoruz.Anlıyoruz seni.En yakın zamanda nasip eder inşallah sana da ..

Ayy canım benim çok sevindim..Sağlıkla gelsin oğluşun İnşallah :)

günaydın hanımlar:)
bugün karamsarım oturup kalkarken kasığımda baskı hissediyorum bazen birde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu bebeğim benimle mi diye
Kizlar inanin ayni korkular bendede var ne bulanti ne kusma diyorum birsry mi oldu olacak mi sanirim bu korkular onlar karnimizda kipirdayana kadar olacak cnm cinsiyet ogrenmissin tebrikler bnde bgn gittim bizde Ilz sukur şimdilik ins sağ salim alırız kucagimiza
Canimmmm canım aynı durumdayiz en başından beri hamile belirtilerinden hiçbirini yaşamadim Rabbim sağlık versin biliyorum düşünmemek elde değil ama napalim iyi düşünmek zorundayuz

Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum

Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum
Aman dikkat et canım ayy hadi bakalım hayırlısı canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…