Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum

Canimmmm dikkat et .. Ayy ben sana ne dedim kızdır diye sakin Nazlı koyma inan eteafimda butün Nazlı isimleri hepsi nazli çok zor oluyorlar sağlıklı olsunlar insallah

Canimmmm dikkat et .. Ayy ben sana ne dedim kızdır diye sakin Nazlı koyma inan eteafimda butün Nazlı isimleri hepsi nazli çok zor oluyorlar sağlıklı olsunlar insallah
valla yaaaa 6 arkadasımın bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştim kendime faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemezmiş
yok nazlı koymıcam zaten bir sonraki kontrolde netleşecek cinsiyetimiz bakalım kızmı :)

Sağlıkli olsunlar da canım sen dikkat et kendine Bebişe. .

Kızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ayyyy ne guzel canim prensimize masallah :) gulnurla dunur olursunz

eeeee tamam bencede olmuçtu o kuzum Hala da oluyor ara ara hadi bakalım hayırlısı olsun adet tarihin ne zaman
Canımmm 5maet aslında ama gec yumurtladm 7-9arası bekliyorm ayyy inşallah benişim vardır :) gulnurum dua et bana

Canımmm 5maet aslında ama gec yumurtladm 7-9arası bekliyorm ayyy inşallah benişim vardır :) gulnurum dua et bana
kuzummm duaların seninle. Benimde geç döllenme belki çıkmaz idrar testinde hemen moralini bozma olur mu. Bende 5 gün sonra belli olacak derecede silik ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…