- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.041
evet şimdiden ömrümü tüketmeye başladı kız olursa adını nazlı koycam heralde çok nazlı teyzesi:)Olsun annesi nazı sana qeçiyodur :)
:) Teyzesi aqzını yesin onun kız cocuklarıda öle şeker oluyo ama naz yakışıyo onlara annesi :)evet şimdiden ömrümü tüketmeye başladı kız olursa adını nazlı koycam heralde çok nazlı teyzesi:)
evettttt kızlar çok tatlı oluyo 3 kız teyzesi olarak söylüyorum bunu :):) Teyzesi aqzını yesin onun kız cocuklarıda öle şeker oluyo ama naz yakışıyo onlara annesi :)
Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum
Neqüzel Allahım saqlıklı sıhhatli kucaqına almayı nasip etsin inşallah benimde 1 tane kız yiqenim var fenaa yani :)evettttt kızlar çok tatlı oluyo 3 kız teyzesi olarak söylüyorum bunu :)
valla yaaaa 6 arkadasımın bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştim kendime faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemezmişCanimmmm dikkat et .. Ayy ben sana ne dedim kızdır diyesakin Nazlı koyma inan eteafimda butün Nazlı isimleri hepsi nazli çok zor oluyorlar sağlıklı olsunlar insallah
valla yaaaa 6 arkadasımın bebeğinin cinsiyetini tahmin etmiştim kendime faydam olmadı terzi kendi söküğünü dikemezmiş
yok nazlı koymıcam zaten bir sonraki kontrolde netleşecek cinsiyetimiz bakalım kızmı :)
Ayyyy ne guzel canim prensimize masallah :) gulnurla dunur olursunzKızlar ben geldimm şükür hersey yolundaymis 16+5 olmusuz... 12 haftalikken kız demişlerdi ama öyle olmadı pipimiz gözüktü oğlumuz olacakmis Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hamişlerrr beyaz yapışkam akıntm var sizde nasıldı akıntı durumu???? @:)tamammmmmm
Canim bebek olabilirmi insallah oledir :)Hamişlerrr beyaz yapışkam akıntm var sizde nasıldı akıntı durumu???? @
Ayyyy inşallah canımCanim bebek olabilirmi insallah oledir :)
beyaz akıntım oldu ama yapışkan mı onu bilmiyom kuzumHamişlerrr beyaz yapışkam akıntm var sizde nasıldı akıntı durumu???? @
Ya yapışlan derken ne bilim böle yogun krem gibibeyaz akıntım oldu ama yapışkan mı onu bilmiyom kuzum
eeeee tamam bencede olmuçtu o kuzum Hala da oluyor ara ara hadi bakalım hayırlısı olsun adet tarihin ne zamanYa yapışlan derken ne bilim böle yogun krem gibi
Canımmm 5maet aslında ama gec yumurtladm 7-9arası bekliyorm ayyy inşallah benişim vardır :) gulnurum dua et banaeeeee tamam bencede olmuçtu o kuzum Hala da oluyor ara ara hadi bakalım hayırlısı olsun adet tarihin ne zaman
kuzummm duaların seninle. Benimde geç döllenme belki çıkmaz idrar testinde hemen moralini bozma olur mu. Bende 5 gün sonra belli olacak derecede silik tiCanımmm 5maet aslında ama gec yumurtladm 7-9arası bekliyorm ayyy inşallah benişim vardır :) gulnurum dua et bana
Bunu bıldıgım ıcın yapmadm test adet gunmde yapsam olurmukuzummm duaların seninle. Benimde geç döllenme belki çıkmaz idrar testinde hemen moralini bozma olur mu. Bende 5 gün sonra belli olacak derecede silik ti
kuzum yap istiyorsan çıkabilir. Ama çıkmazsa hemen umutsuzluğa kapılma ben adetten 5 gün sonra gördüm çizgiyi onun için diyorumBunu bıldıgım ıcın yapmadm test adet gunmde yapsam olurmu
Azcık daha sabredeyım canım adet gnmdede ates yuksek olursa yaparım ya sabırrrr :)kuzum yap istiyorsan çıkabilir. Ama çıkmazsa hemen umutsuzluğa kapılma ben adetten 5 gün sonra gördüm çizgiyi onun için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?