- 17 Aralık 2014
- 492
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.061
günaydın......... gününüz aydın neşeniz bolGünaydın kızlar
Geçmiş olsun tatlım, birşeycik olmaz Rabbimin izniyle..Ne güzel kızın mı olcakmış.Hadi bakalım hayırlı olsun :) Süsler püsler gezdirirsin artıkKızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canmGünaydın kızlar
teşekkür ederim canım :) evet doktor büyük ihtimal kız ama yinede bir sonraki kontrolde netleşir dedi 2 hafta sonra kontrolümüz var.Geçmiş olsun tatlım, birşeycik olmaz Rabbimin izniyle..Ne güzel kızın mı olcakmış.Hadi bakalım hayırlı olsun :) Süsler püsler gezdirirsin artık
Hayırlısı neyse o olsun cnm..Rabbim sağlık sıhhat versin hiçç önemli değil cinsiyet..teşekkür ederim canım :) evet doktor büyük ihtimal kız ama yinede bir sonraki kontrolde netleşir dedi 2 hafta sonra kontrolümüz var.
Günaydın canım...gunaydin kizlar
nasilsin canim nasil gidiyor?Günaydın canım...
İyi çok şükür canım yumyum günleri işte çalışmalara dewam..Sen nasılsın?nasilsin canim nasil gidiyor?
insaALLAH bos gecmez bu ay canim hayirli haberini aliriz. beklemedeyim ben 5 marti bekliyorum keske gelemese regl 2010 kasim annesiyim insaALLAH 2015 kasim anneside olurumİyi çok şükür canım yumyum günleri işte çalışmalara dewam..Sen nasılsın?
İnşallah canım..Senin çocuğun var mı, düşük yaptığın mıydı 2010 da olaninsaALLAH bos gecmez bu ay canim hayirli haberini aliriz. beklemedeyim ben 5 marti bekliyorum keske gelemese regl 2010 kasim annesiyim insaALLAH 2015 kasim anneside olurum
var canim bir oglum var 4 yasindaİnşallah canım..Senin çocuğun var mı, düşük yaptığın mıydı 2010 da olan
İnşallah cnm..Senin varmış yine yavrun bir tane..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..Tekrar nasip etsin İNŞALLAH sana da bizlere de hayırlısı ile..Batın yakınmış gelmez İNŞALLAH verirsin bize güzel haberleri..var canim bir oglum var 4 yasindaoglumdan oncede dusuk yapmistim, 2014 temmuzundada mol gebelik gecirdim kurtaj ile alindi .Rabbim tekrar nasip eder insaAALAH yeniden anne olmayi
Amin anım inşallahinsaALLAH bos gecmez bu ay canim hayirli haberini aliriz. beklemedeyim ben 5 marti bekliyorum keske gelemese regl 2010 kasim annesiyim insaALLAH 2015 kasim anneside olurum
cok sukur Rabbime canim RAbbim hayirli uzun omurler versin. aminnn insaALLAH bat yakin ama cumartesi test yapmistim negatif cikmisti .İnşallah cnm..Senin varmış yine yavrun bir tane..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..Tekrar nasip etsin İNŞALLAH sana da bizlere de hayırlısı ile..Batın yakınmış gelmez İNŞALLAH verirsin bize güzel haberleri..
Erkendir belki ondan öyle çıkmıştır cnm..Hayırlısı olsun yine de bekle biraz dahacok sukur Rabbime canim RAbbim hayirli uzun omurler versin. aminnn insaALLAH bat yakin ama cumartesi test yapmistim negatif cikmisti .
amin canim hayirlisi.Erkendir belki ondan öyle çıkmıştır cnm..Hayırlısı olsun yine de bekle biraz daha
Bat gelsin bir cnm gecikince yap testi acele etme :)Hayırlısı olsun ..Kizlarrr yumyumun ustunden 8 gun gecti test yaptim negatifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?