Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar lekelenmem oldu apar topar doktora gittim çok şükür sıkıntı yokmuş korkuttu beni sıpa. vee süpriz. Doktor kıza benziyor dedi 2 hafta sonra netleşecek 126 gr olmuş kyzucum
Geçmiş olsun tatlım, birşeycik olmaz Rabbimin izniyle..Ne güzel kızın mı olcakmış.Hadi bakalım hayırlı olsun :) Süsler püsler gezdirirsin artık

Geçmiş olsun tatlım, birşeycik olmaz Rabbimin izniyle..Ne güzel kızın mı olcakmış.Hadi bakalım hayırlı olsun :) Süsler püsler gezdirirsin artık
teşekkür ederim canım :) evet doktor büyük ihtimal kız ama yinede bir sonraki kontrolde netleşir dedi 2 hafta sonra kontrolümüz var.

teşekkür ederim canım :) evet doktor büyük ihtimal kız ama yinede bir sonraki kontrolde netleşir dedi 2 hafta sonra kontrolümüz var.
Hayırlısı neyse o olsun cnm..Rabbim sağlık sıhhat versin hiçç önemli değil cinsiyet..

insaALLAH bos gecmez bu ay canim hayirli haberini aliriz. beklemedeyim ben 5 marti bekliyorum keske gelemese regl 2010 kasim annesiyim insaALLAH 2015 kasim anneside olurum
İnşallah canım..Senin çocuğun var mı, düşük yaptığın mıydı 2010 da olan

var canim bir oglum var 4 yasinda oglumdan oncede dusuk yapmistim, 2014 temmuzundada mol gebelik gecirdim kurtaj ile alindi .Rabbim tekrar nasip eder insaAALAH yeniden anne olmayi
İnşallah cnm..Senin varmış yine yavrun bir tane..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..Tekrar nasip etsin İNŞALLAH sana da bizlere de hayırlısı ile..Batın yakınmış gelmez İNŞALLAH verirsin bize güzel haberleri..

cok sukur Rabbime canim RAbbim hayirli uzun omurler versin. aminnn insaALLAH bat yakin ama cumartesi test yapmistim negatif cikmisti .

cok sukur Rabbime canim RAbbim hayirli uzun omurler versin. aminnn insaALLAH bat yakin ama cumartesi test yapmistim negatif cikmisti .
Erkendir belki ondan öyle çıkmıştır cnm..Hayırlısı olsun yine de bekle biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…