- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.081
Canım erken olabılır acele etme üzülme hemen...Kizlarrr yumyumun ustunden 8 gun gecti test yaptim negatifff
Günaydın CanımGünaydın hanımlarr
Kizlarrr yumyumun ustunden 8 gun gecti test yaptim negatifff
Nasılsın canım?Günaydın Canım
Günaydın canım nasılsın ?canım sen geç yumurtlamadınmı sana demiştim adet gününde bile belli olmayabilir diye dinlemedin demi yine çatladın meraktan. Bekle bakalım bir adetin geçecek mi
Bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnn
İyidir canım çok şükür sen nasılsın?Nasılsın canım?
Günaydın canım..canım sen geç yumurtlamadınmı sana demiştim adet gününde bile belli olmayabilir diye dinlemedin demi yine çatladın meraktan. Bekle bakalım bir adetin geçecek mi
Ben de iyiyim cnm çok şükür..Yum günüm bitiyo bugün pek çalışamadık biz ama bakalım hayırlısı..adete 2 hafta var..İyidir canım çok şükür sen nasılsın?
Günaydın canım nasılsın ?
Ben de iyiyim tatlım çok şükür..Monoton şekilde devam edio günler..Büyümeye başlamıştır senin karnın da artık de mi ? :)çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın?
yok be kuzum büyümüyo vallahi çok azıcık var gören biraz göbeği çıkmış derBen de iyiyim tatlım çok şükür..Monoton şekilde devam edio günler..Büyümeye başlamıştır senin karnın da artık de mi ? :)
O zman birden büyüyecektir :) 5 aydan sonra büyür herhaldeyok be kuzum büyümüyo vallahi çok azıcık var gören biraz göbeği çıkmış der
bilmiyorum kuzucum bakalım artık ne zaman büyücek bende bekliyorum :) ama sanırım çok büyümicekO zman birden büyüyecektir :) 5 aydan sonra büyür herhalde
Sağlıklı olsun da çok tontiş olmasın canım :) Daha çok var doğmasına hem alır kiloları..İştahın bir açılırsa durduramazsın kendini..Benim gördüğüm hamişler öyleydi yanibilmiyorum kuzucum bakalım artık ne zaman büyücek bende bekliyorum :) ama sanırım çok büyümicek
bir ara baya açıktı iştahım 4 kilo aldım ama şu sıralar duruldum biraz baaım ilerleyen zamanlarda illaki açılacaktır :)Sağlıklı olsun da çok tontiş olmasın canım :) Daha çok var doğmasına hem alır kiloları..İştahın bir açılırsa durduramazsın kendini..Benim gördüğüm hamişler öyleydi yani
Evet canım bence debir ara baya açıktı iştahım 4 kilo aldım ama şu sıralar duruldum biraz baaım ilerleyen zamanlarda illaki açılacaktır :)
Hayırlısı olsun canım olur inşallah...Ben de iyiyim cnm çok şükür..Yum günüm bitiyo bugün pek çalışamadık biz ama bakalım hayırlısı..adete 2 hafta var..
İnşallah cnm..Senin nasıl gidiyo ne zamandı bat ?Hayırlısı olsun canım olur inşallah...
hahahah hic gulcegim yoktu ctladim gulnurum napimmm :)canım sen geç yumurtlamadınmı sana demiştim adet gününde bile belli olmayabilir diye dinlemedin demi yine çatladın meraktan. Bekle bakalım bir adetin geçecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?