Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlarrr yumyumun ustunden 8 gun gecti test yaptim negatifff

canım sen geç yumurtlamadınmı sana demiştim adet gününde bile belli olmayabilir diye dinlemedin demi yine çatladın meraktan. Bekle bakalım bir adetin geçecek mi

Bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnn

canım sen geç yumurtlamadınmı sana demiştim adet gününde bile belli olmayabilir diye dinlemedin demi yine çatladın meraktan. Bekle bakalım bir adetin geçecek mi

Günaydın canım nasılsın ?

bilmiyorum kuzucum bakalım artık ne zaman büyücek bende bekliyorum :) ama sanırım çok büyümicek
Sağlıklı olsun da çok tontiş olmasın canım :) Daha çok var doğmasına hem alır kiloları..İştahın bir açılırsa durduramazsın kendini..Benim gördüğüm hamişler öyleydi yani

Sağlıklı olsun da çok tontiş olmasın canım :) Daha çok var doğmasına hem alır kiloları..İştahın bir açılırsa durduramazsın kendini..Benim gördüğüm hamişler öyleydi yani
bir ara baya açıktı iştahım 4 kilo aldım ama şu sıralar duruldum biraz baaım ilerleyen zamanlarda illaki açılacaktır :)

hahahah hic gulcegim yoktu ctladim gulnurum napimmm :) kusummelek CanSev_Can kuzlar acele etmis olabilirim yrn batim ama hic gelcek gibi degil 7-9 arasida gelmezse umitlenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…