Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

hahahah hic gulcegim yoktu ctladim gulnurum napimmm :) kusummelek CanSev_Can kuzlar acele etmis olabilirim yrn batim ama hic gelcek gibi degil 7-9 arasida gelmezse umitlenebilirim
Bence de canım acele etme sonra hayal kırıklığı kötü oluyor..İnşallah geçer günün de görürsün pozitifi

Bata mı var 15 gün aynı zmanlarımız aşağı yukarı..Ben 32 günde bir falan oluyorum adet..senin o kadar sürmüo galiba..Hadi hayırlısı olsun hakkımızda :)
28 gün sürüyo normalde hiç şaşmaz kürtajdan sonra bile 28 gün sonra oldum ama bu ay ilk defa 31.gün oldum streste heralde...

Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar...
Sağol cnm..Sabah yeni bir hamiş haberi aldık..Sonraki hamişler de biz oluruz İnşallah..Sırada seda var gerçi Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin..

Sağol cnm..Sabah yeni bir hamiş haberi aldık..Sonraki hamişler de biz oluruz İnşallah..Sırada seda var gerçi Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin..
Ne qüzel cok sevindim allah bağışlasın inşallah seda qüzel haberlerle qelir sonrada biz Allahım büyüktür...

evet canm doktorda hamilelik var dedi ama bugun adet gunum yarn bi daha kan tahlili yaptircaz insallh yukselmistir
Yükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?

Ne qüzel cok sevindim allah bağışlasın inşallah seda qüzel haberlerle qelir sonrada biz Allahım büyüktür...
İnşallah cnm..Hayırlısı artık Bizde gün sayalım artık..Haftalar aylar ve doğum olsun İnşallah sağlıkla gömeyi nasip etsin Rabbim o günleri :)

Günaydın kızlar nasılsınız bgn bizim kontrol var bakalım bebek nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…