- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.101
İnşallah qelmez canım benim :)hahahah hic gulcegim yoktu ctladim gulnurum napimmm :)kusummelek CanSev_Can kuzlar acele etmis olabilirim yrn batim ama hic gelcek gibi degil 7-9 arasida gelmezse umitlenebilirim
Daha yumyumlarım yeni başladı canım daha 15 gün var..İnşallah cnm..Senin nasıl gidiyo ne zamandı bat ?
Bence de canım acele etme sonra hayal kırıklığı kötü oluyor..İnşallah geçer günün de görürsün pozitifihahahah hic gulcegim yoktu ctladim gulnurum napimmm :)kusummelek CanSev_Can kuzlar acele etmis olabilirim yrn batim ama hic gelcek gibi degil 7-9 arasida gelmezse umitlenebilirim
Bata mı var 15 gün aynı zmanlarımız aşağı yukarı..Ben 32 günde bir falan oluyorum adet..senin o kadar sürmüo galiba..Hadi hayırlısı olsun hakkımızda :)Daha yumyumlarım yeni başladı canım daha 15 gün var..
28 gün sürüyo normalde hiç şaşmaz kürtajdan sonra bile 28 gün sonra oldum ama bu ay ilk defa 31.gün oldum streste heralde...Bata mı var 15 gün aynı zmanlarımız aşağı yukarı..Ben 32 günde bir falan oluyorum adet..senin o kadar sürmüo galiba..Hadi hayırlısı olsun hakkımızda :)
Olabilir cnm..Stres çok etkiliyo benim de öyle oldu..28 gün sürüyo normalde hiç şaşmaz kürtajdan sonra bile 28 gün sonra oldum ama bu ay ilk defa 31.gün oldum streste heralde...
Aynen canım...Olabilir cnm..Stres çok etkiliyo benim de öyle oldu..
Günaydın canım..Tabi senin hcg mi hamilelik var demk oluyo :)kızlar bhcg 42.9 olunca hamilelik olur mu
Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar...Günaydın kızlarrHayırlı sabahlar..
Sağol cnm..Sabah yeni bir hamiş haberi aldık..Sonraki hamişler de biz oluruz İnşallah..Sırada seda var gerçiGünaydın canım sanada hayırlı sabahlar...
evet canm doktorda hamilelik var dedi ama bugun adet gunum yarn bi daha kan tahlili yaptircaz insallh yukselmistirGünaydın canım..Tabi senin hcg mi hamilelik var demk oluyo :)
Ne qüzel cok sevindim allah bağışlasın inşallah seda qüzel haberlerle qelir sonrada biz Allahım büyüktür...Sağol cnm..Sabah yeni bir hamiş haberi aldık..Sonraki hamişler de biz oluruz İnşallah..Sırada seda var gerçiRabbim tüm bekleyenlere hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin..
Çok sevindim canım Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin..Yükselmiştir merak etme yüreqini ferah tut...evet canm doktorda hamilelik var dedi ama bugun adet gunum yarn bi daha kan tahlili yaptircaz insallh yukselmistir
Yükselmiştir cnm..Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere..Adet günü gelmeden yaptırmışsın kan tahlili ne güzel..Ben korkardım herhalde :) Var mıydı belirtiler nasıl anladın ?evet canm doktorda hamilelik var dedi ama bugun adet gunum yarn bi daha kan tahlili yaptircaz insallh yukselmistir
İnşallah cnm..Hayırlısı artıkNe qüzel cok sevindim allah bağışlasın inşallah seda qüzel haberlerle qelir sonrada biz Allahım büyüktür...
Amin canım inşallah hayırlısıyla...İnşallah cnm..Hayırlısı artıkBizde gün sayalım artık..Haftalar aylar ve doğum olsun İnşallah sağlıkla gömeyi nasip etsin Rabbim o günleri :)
Tabi canım hayırlısı her şeyin..Amin canım inşallah hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?