Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bugün vücut isim yükseliyor yumurtlama g num olabilir mi acaba ? Ne dersiniz kizlar . Kurtajdan sonra ki ilk olacak olursa.

Kizlar gittim doktora melegimin hareketlerini izledik 3 hafta sonra ikili tarama ve cinsiyet icin çağırdı doktor rabbim hepinize nasip etsin ins

Kizlar gittim doktora melegimin hareketlerini izledik 3 hafta sonra ikili tarama ve cinsiyet icin çağırdı doktor rabbim hepinize nasip etsin ins
Çok sevindim canım benim..Gözün aydın..hadi bakalım geçiyor zaman :) Bir bakmışsın kucağında..Bize de çok dua et :)

selam kizlar nasilsiniz? iki gun once gebelik testi yaptim pozitif cikti dunde kan verdim yarin sonuclar cikarsa alacam. once mol gebelik gecirdigim icin pek sevinemiyorum yine yani olur diye. insaALLAH yarin test sonucum guzel gelir korkuyorum yine ayni olurmu diye Rabbim saglikli hamilelik gecirip kucagima almakta nasip etsin insaALLAH. insaALLAH en kisa surede sizlerede nasip eder Rabbim.

Hayırlı olsun cnm hiç korkma ins sağ salim alırsın kucağına

Ayy canim cok sevindim Allah saq salim kucaqina almayida nasip etsin insallah haber ver bize ...

Canim cok sevindim insallah hersey quzel olcak :)
İns vcnm ve en yakın zamanda sistemde almak icin dua ediyorum bu guzel haberi hiç stres yok bn iki kayip yaşadım sukur simdi ii gidiyor yeterki allaha inanın ve dua edin

Tatlım sen napıosun hiç sesin çıkmıyo..Gelmedi demi kırmızılar..Haber beklioz senden :)
Canım ben apar topar ev mevlidi okutmaya kar verdm yorgnnlujtan ölüyorum kv ler burdaykn yapalım dedik yrn olcak inşallah.bugun bat gunuydu ama gelen yok ateste düşmedi beklemedeyim :) ama hiii ç belirtim yok

Ayy canım cok sevındm hayırlı olaun gönlünü ferh tut inşallah her şey güEl olacak :) belirtn var mıydı???diğer hamıleliğinde de yasadıgın seyleri yasadınmı???benm bat bgndu gelmedi ama gec yumurtladm o yuzdn gelmemiştr siyorm

sagol canim darisi basina seninle bat tarihlerimiz ayniydi insaALLAH sende mujdeli haber verirsin bize. belirtim sadece her ay regl olacagim zamanki agri yoktu beyaz akintim vardi bide kasiklarimda hafif batmalar vardi , mide bulantisida vardi ama anksiyete rahatsizligim oldugu icin bulantiyi belirtiden saymiyorum cunku stresli oldugum her zaman midem bulanir. ben bide ovulasyon gununde degilde ondan onceki ve sonraki gunleri degerlendirdik artik hangi gun tuttuysa

Canim benm carpilar iliski ov 20.gun koyu 21.gun catladi benmde beyz yogun akintim var bazen sari oluyo

Eklentiler

• 1425598807241888573666.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 60
Canim benm carpilar iliski ov 20.gun koyu 21.gun catladi benmde beyz yogun akintim var bazen sari oluyo
İnsaAllah tutmuştur canım. beyaz akintim fazla olmadı ama acayip uyku basıyor bana, hiç kalkasım gelmiyor. Buda büyük bi belirti oğlumda hamileykende uykum gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…