Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Çok sevindim canım..İnşallah güzel haberler alırsın bu mübarek günde..Bizlere de nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda İNŞALLAH..

Canım ben apar topar ev mevlidi okutmaya kar verdm yorgnnlujtan ölüyorum kv ler burdaykn yapalım dedik yrn olcak inşallah.bugun bat gunuydu ama gelen yok ateste düşmedi beklemedeyim :) ama hiii ç belirtim yok
İnşallah verirsin sen de o güzel haberi bu ay bizlere..Allah kabul etsin mevlidinizi de..beklioruz güzel haberlerini :)

Günaydınlar..Hayırlı cumalar kızlar...Rabbim herkesin gönlüne göre versin..Dualarını kabul etsin bugün İnşallah

Sanki bugun goguslerim ustten acimaya basladi benm adet gelir kesin test yapsammi acaba????
Test yapmak istiyo insan da sonuç olumsuz olunca üzülmemek için az daha bekle derim ben..Yinede sen bilirsin kuzum çok merak ediosan yap bekleme :)

Test yapmak istiyo insan da sonuç olumsuz olunca üzülmemek için az daha bekle derim ben..Yinede sen bilirsin kuzum çok merak ediosan yap bekleme :)
Kirmizilar gelincede ayni seyy oluyoo oncedn testi yapnca rahatliyodm artik uzuluyorm sanirim ama yinede yapmaya caliscammmm

Evde yooook cikabilirsem alcmmm kuafore gidicm bugn mevlidim var guzel goruneyimmmm
ayyyy sen ne sabirlisin melegimmmm
Al canım yap içinde kalmasın bizde merakla bekliyoruz hem Aynen git güzelce süslen püslen bende okutucam Allah izin verirse 2 haftaya kadar yaparım bende...

Ayyyyy ne merakliyim uzulmeyeee :) sanki kasigimda agrimaya basladi bnm kirmizilar gelcekkkk kizlarrrr

Al canım yap içinde kalmasın bizde merakla bekliyoruz hem Aynen git güzelce süslen püslen bende okutucam Allah izin verirse 2 haftaya kadar yaparım bende...
Bn eve geceli 1.5 sene oldu gecen sene daha tam yerlesemdm faln diye yapmadm artik yapayim dedim iyi oldu insann icide rahat oluyo okutuncaa.sen gelin mvlidimi okutacksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…