- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.141
Çok sevindim canım..İnşallah güzel haberler alırsın bu mübarek günde..Bizlere de nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda İNŞALLAH..selam kizlar nasilsiniz? iki gun once gebelik testi yaptim pozitif cikti dunde kan verdim yarin sonuclar cikarsa alacam. once mol gebelik gecirdigim icin pek sevinemiyorum yine yani olur diye. insaALLAH yarin test sonucum guzel gelir korkuyorum yine ayni olurmu diye Rabbim saglikli hamilelik gecirip kucagima almakta nasip etsin insaALLAH. insaALLAH en kisa surede sizlerede nasip eder Rabbim.
İnşallah canım benim çok saol :)Cnm bnm cok Saol ins en yakın zmnda sistemde alırız bu guzel haberleri
İnşallah verirsin sen de o güzel haberi bu ay bizlere..Allah kabul etsin mevlidinizi de..beklioruz güzel haberlerini :)Canım ben apar topar ev mevlidi okutmaya kar verdm yorgnnlujtan ölüyorum kv ler burdaykn yapalım dedik yrn olcak inşallah.bugun bat gunuydu ama gelen yok ateste düşmedi beklemedeyim :) ama hiii ç belirtim yok
Amin canim insallah sizlerde buyrun gelinnnnİnşallah verirsin sen de o güzel haberi bu ay bizlere..Allah kabul etsin mevlidinizi de..beklioruz güzel haberlerini :)
Amiiiin insallah canim bnmGünaydınlar..Hayırlı cumalar kızlar...Rabbim herkesin gönlüne göre versin..Dualarını kabul etsin bugün İnşallah
Günaydın canım hayırlı cumlara qüzel haberlerini beklıorum inşallah bu sefer oldu :)Gunaydinnnnn kizlarrrr hayirli cumalarrrrr
Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar amin kuzum inşallahGünaydınlar..Hayırlı cumalar kızlar...Rabbim herkesin gönlüne göre versin..Dualarını kabul etsin bugün İnşallah
Sanki bugun goguslerim ustten acimaya basladi benm adet gelir kesin test yapsammi acaba????Günaydın canım hayırlı cumlara qüzel haberlerini beklıorum inşallah bu sefer oldu :)
Evde varsa yapsana kuzum yaa :)Sanki bugun goguslerim ustten acimaya basladi benm adet gelir kesin test yapsammi acaba????
İnşallah vereceksin cnm az kaldı 2 gün daha bekle gelmezse tamamdır İnşallah :)Amin canim insallah sizlerde buyrun gelinnnnbnde guzl haber vermeyi coook istiyorum
Sağol cnm..Önümüzdekiler gitsin de bir sıra bize gelio sevcancım herkes yavaş yavaş hamiş oluyo baksanaGünaydın tatlım sanada hayırlı cumalar amin kuzum inşallah
Test yapmak istiyo insan da sonuç olumsuz olunca üzülmemek için az daha bekle derim ben..Yinede sen bilirsin kuzum çok merak ediosan yap bekleme :)Sanki bugun goguslerim ustten acimaya basladi benm adet gelir kesin test yapsammi acaba????
Evde yooook cikabilirsem alcmmm kuafore gidicm bugn mevlidim var guzel goruneyimmmmEvde varsa yapsana kuzum yaa :)
ayyyy sen ne sabirlisin melegimmmmİnşallah vereceksin cnm az kaldı 2 gün daha bekle gelmezse tamamdır İnşallah :)
Kirmizilar gelincede ayni seyy oluyoo oncedn testi yapnca rahatliyodm artik uzuluyorm sanirim ama yinede yapmaya caliscammmmTest yapmak istiyo insan da sonuç olumsuz olunca üzülmemek için az daha bekle derim ben..Yinede sen bilirsin kuzum çok merak ediosan yap bekleme :)
Ayy inşallah canım ya Allahım yüzümüze baksın inşallah :)Sağol cnm..Önümüzdekiler gitsin de bir sıra bize gelio sevcancım herkes yavaş yavaş hamiş oluyo baksana
Al canım yap içinde kalmasın bizde merakla bekliyoruz hemEvde yooook cikabilirsem alcmmm kuafore gidicm bugn mevlidim var guzel goruneyimmmm
ayyyy sen ne sabirlisin melegimmmm
Bn eve geceli 1.5 sene oldu gecen sene daha tam yerlesemdm faln diye yapmadm artik yapayim dedim iyi oldu insann icide rahat oluyo okutuncaa.sen gelin mvlidimi okutacksinAl canım yap içinde kalmasın bizde merakla bekliyoruz hemAynen git güzelce süslen püslen bende okutucam Allah izin verirse 2 haftaya kadar yaparım bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?