- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.161
Tamam artık sen kendini dinlemeye başladın kuzum bırak akışına gecen ayda benım 4 gün gecikti cok stres yaptım heycanlandım olmadı relax ol kasılma keyfıne bak inşallah qelmiştir bebişin göbüşüneAyyyyy ne merakliyim uzulmeyeee :) sanki kasigimda agrimaya basladi bnm kirmizilar gelcekkkk kizlarrrr
Yap bakalım kuzum beklioz meraklaKirmizilar gelincede ayni seyy oluyoo oncedn testi yapnca rahatliyodm artik uzuluyorm sanirim ama yinede yapmaya caliscammmm
Gelmez cnm İnşallah..Ayyyyy ne merakliyim uzulmeyeee :) sanki kasigimda agrimaya basladi bnm kirmizilar gelcekkkk kizlarrrr
Aynen canım okutmadım ben normalde olması qerekıodu ama ihmalden olmadı eve bi kuran sesi yayılsın istiyorum insanın içi açılıo...Bn eve geceli 1.5 sene oldu gecen sene daha tam yerlesemdm faln diye yapmadm artik yapayim dedim iyi oldu insann icide rahat oluyo okutuncaa.sen gelin mvlidimi okutacksin
İyi olur cnm tabi okut bence de..Aynen canım okutmadım ben normalde olması qerekıodu ama ihmalden olmadı eve bi kuran sesi yayılsın istiyorum insanın içi açılıo...
Canim benm gecikme sebebi gec yumurtladm bakalim gorczzvar mi yok muuu:)Tamam artık sen kendini dinlemeye başladın kuzum bırak akışına gecen ayda benım 4 gün gecikti cok stres yaptım heycanlandım olmadı relax ol kasılma keyfıne bak inşallah qelmiştir bebişin göbüşüne
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah olmuştur...Canim benm gecikme sebebi gec yumurtladm bakalim gorczzvar mi yok muuu:)
tmm yapinca yazcam hemen :)Yap bakalım kuzum beklioz merakla
iyi olur canim ihmal etmeAynen canım okutmadım ben normalde olması qerekıodu ama ihmalden olmadı eve bi kuran sesi yayılsın istiyorum insanın içi açılıo...
Ben de bu ayı pek değerlerdiremedim yaHadi hayırlısı olsun canım inşallah olmuştur...
Cnm Sagol valla bnmde içime kiz doğuyor benm dışımda herkesin içine erkek dur bakalım sen ne yaptin ins gelmedi kırmızılar guzel haberlerin gelsinCanm cok aevındm bence kızın olcak :)
Günaydın cnm nasılsın ? Nasıl gidiyor..Günaydın kızlar
Senin icine dgan onemli :) gelmedi kirmizilar ama gec gelcegi belliydi zaten gc yumurtladm sanki kasik agrim basladi gibi cokta yorgnm temzlik yapmaktan her yerim agriyo o yuzdn anlayamiyormCnm Sagol valla bnmde içime kiz doğuyor benm dışımda herkesin içine erkek dur bakalım sen ne yaptin ins gelmedi kırmızılar guzel haberlerin gelsin
Günaydın canım...Günaydın kızlar
Hic adete baglama o ağrıları bnmde adet ağrısıgibi aağrılarım var cnm ins bebistir ve dikkat et yorma kendini fazlaSenin icine dgan onemli :) gelmedi kirmizilar ama gec gelcegi belliydi zaten gc yumurtladm sanki kasik agrim basladi gibi cokta yorgnm temzlik yapmaktan her yerim agriyo o yuzdn anlayamiyorm
Ayyy canim bnm diger hamileligimdede ben olmadi detim gelcek demistim gerci bilmiyorm gorczzz ayyy kendimi o kar yordm ki eger varsa bebisim telef olmustur yawrumm bugunude atlatayim dinlenicm pazar kv de gidicekHic adete baglama o ağrıları bnmde adet ağrısıgibi aağrılarım var cnm ins bebistir ve dikkat et yorma kendini fazla
Tatlım yorma kendini..Ben de senin gibiyim gerçi pazartesi yemekli misafirlerim vardı mahvoldum çalış çalış koştur..Bazen hiç canımın kıymetini bilmiom diyorumAyyy canim bnm diger hamileligimdede ben olmadi detim gelcek demistim gerci bilmiyorm gorczzz ayyy kendimi o kar yordm ki eger varsa bebisim telef olmustur yawrumm bugunude atlatayim dinlenicm pazar kv de gidicek
Onun temzlikle alaksi yoktu o mutfak islerini yapti ama kp Allah razi olsun yardm etti hep dikkat tmeye calisiyorum bende temzlik yapinca tam olsn istiyorm cok inceliyorm o yuzdn yoruluyormTatlım yorma kendini..Ben de senin gibiyim gerçi pazartesi yemekli misafirlerim vardı mahvoldum çalış çalış koştur..Bazen hiç canımın kıymetini bilmiom diyorumSen dikkat et yine de olduğu kadar olsun bırak.. kv den de varmış hem o yapsın biraz..
anladım cnm..Birşey olmamıştır İnşallah bebiş varsa.Yine de koltukları falan itip çekme sen bende çok yaparım öle..Haftasonu temizliğimde bile temizlik bitince ben de bitmiş vaziyette olurum.Dikkat etmek lazım sen hamişsindir İnşallah. :)Onun temzlikle alaksi yoktu o mutfak islerini yapti ama kp Allah razi olsun yardm etti hep dikkat tmeye calisiyorum bende temzlik yapinca tam olsn istiyorm cok inceliyorm o yuzdn yoruluyorm
Canım ben apar topar ev mevlidi okutmaya kar verdm yorgnnlujtan ölüyorum kv ler burdaykn yapalım dedik yrn olcak inşallah.bugun bat gunuydu ama gelen yok ateste düşmedi beklemedeyim :) ama hiii ç belirtim yok
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarGunaydinnnnn kizlarrrr hayirli cumalarrrrr
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın canım hayırlı cumlara qüzel haberlerini beklıorum inşallah bu sefer oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?