- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.181
Günaydın canım hayırlı cumalar..hehhh aferinnnnnnn yorul tabi:) benimda kayınvalidemler geldi ohhh kraliçe gibiyim evde temiz ev ,eve gidiyorum sofraya oturuyorum, hiçbişey yapmıyorum miss gibi ehehhee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar
amin canim insaALLAH sizde hayirli haberler vereceksiniz insaALLAHÇok sevindim canım..İnşallah güzel haberler alırsın bu mübarek günde..Bizlere de nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda İNŞALLAH..
İns vardir bebis. Cnm gelmesin o kırmızılar ins test pozitif çıkarAyyy canim bnm diger hamileligimdede ben olmadi detim gelcek demistim gerci bilmiyorm gorczzz ayyy kendimi o kar yordm ki eger varsa bebisim telef olmustur yawrumm bugunude atlatayim dinlenicm pazar kv de gidicek
Sağol canım İnşallah :)amin canim insaALLAH sizde hayirli haberler vereceksiniz insaALLAH
hayirli cumalar kizlar
geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar Nasılsıniz çok fena salgın var ya yataktan zor kalktım baş ağrısı göz yanması boğaz ağrısı
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canm..Dikkat et evet salgın var sanırım benim eşim de hastaKızlar Nasılsıniz çok fena salgın var ya yataktan zor kalktım baş ağrısı göz yanması boğaz ağrısı
Geçmiş olsun canm..Dikkat et evet salgın var sanırım benim eşim de hasta
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ederim cnm saol..Sen daha dikkatli ol bebiş de hissetmesin hastalığı..Evet canım. Eşim de hastaydi ateşi felan vardı şükür o iyi oldu ama ben rahatsız oldum sende dikkat et canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendıne dinlen bol bol...Kızlar Nasılsıniz çok fena salgın var ya yataktan zor kalktım baş ağrısı göz yanması boğaz ağrısı
allah korusun canım ikinizi de..Saolun kızlar sizde dikkat edin bebisi düşünüyorum allah korusun kotu olmadan iyileseyim
Cnm gec gordm kusura bakma iyim sukur dktr kontrollerm devam ediyor klomene basladm bakalm neler olucak merakla bekliorum :)Günaydın cnm nasılsın ? Nasıl gidiyor..
yok canım benim 16 sında dörtlü test yapılacak detaylı ultrason ondan sonra. yarın bır arkadasım doktora gıdecek o soracaktı ondan ogrenıp soylerım. sen fiyat aldınmıGülnur canım ayrıntılı ultrasonun fiyati hakkında bilgi aldınmi
hamile arkadaslar bthcg degerim 287 4+1 haftalik icin iyimi bir sonucmu?
bilmiyorumki bu ay ovulasyon testi kullanmadim. iki gun onceki kan testimin sonuclari kotu bir degermi?canım geç döllenme mi oldu sende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?