- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.381
Canım benim çok sevindim :) Rabbim kavuştursun İnşallah..Aldın mı ciciler bakım prensesimizekızlar selam geldik biz doktordan ve kızım olcak teyzeleri
kızlar selam geldik biz doktordan ve kızım olcak teyzeleri
yok almadım hafta sonu bikaç bişey alırım o kadar hevesim geçsin diye. çok teşekkür ederim.Canım benim çok sevindim :) Rabbim kavuştursun İnşallah..Aldın mı ciciler bakım prensesimize
amin canım inşallahhh hepimizinAyy sağlıkla gelsin prensesgözünaydın canım inşallah sağlıkla kucaklarimiza almakta nasp olur
İnşallah cnm benim çok sağol..Bizler de görürmüyüz bugünleri bilemiyorum..Bat yaklaştıkça umutlarım azalıyoyok almadım hafta sonu bikaç bişey alırım o kadar hevesim geçsin diye. çok teşekkür ederim.
darısı burdaki tüm arakadaşlarımın başına inşallahhhh
amin canım inşallahhh hepimizin
görceksiniz hepiniz inşallahhhhhh Rabim tez zamanda kavuştursun hepinizi evlatlarınızaİnşallah cnm benim çok sağol..Bizler de görürmüyüz bugünleri bilemiyorum..Bat yaklaştıkça umutlarım azalıyo
İnşallah cnm..Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize..görceksiniz hepiniz inşallahhhhhh Rabim tez zamanda kavuştursun hepinizi evlatlarınıza
Günaydın canımGünaydın canlar
Nasılsın cnm ?Günaydın canım
günaydın cansev nasılsın. seninle aynı zamanda kürtaj olmuştuk durumun nasıl. adet lerin düzenli oluyor mu. ya ben de kürtajdan sonra adet düzensizliği oldu doktora gittim kist falan yok normal diyor. şu anda 15 gün geciktim gebelikde yokGünaydın canım
İyiyim canım çok şükür aynı dewam sen nasılsın ?Nasılsın cnm ?
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın? Adetlerimde bi sıkıntı yok 28 günde bir oluyorum kürtajdan sonrada 28 gün sonra olmuştum birtek geçen ay 3 gün gecikti oda stresten sanırım...günaydın cansev nasılsın. seninle aynı zamanda kürtaj olmuştuk durumun nasıl. adet lerin düzenli oluyor mu. ya ben de kürtajdan sonra adet düzensizliği oldu doktora gittim kist falan yok normal diyor. şu anda 15 gün geciktim gebelikde yokyine geciktikce de strese giriyorum
Ben de iyiyim cnnm çok şükür karnım ağrıo hastalancam sanırımİyiyim canım çok şükür aynı dewam sen nasılsın ?
iyi olmaya çalışıyorum ama stres yakamı bırakmıyor kürtajdan 50 gün sonra adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldu şimdi de 46 gün oldu hala olmadım... ben tüp bebekle gebe kalabiliyorum bi türlü kendimizi toparlıyamadık tedaviye de başlayamadık iyice strese girdim ne yapcam bilmiyorum çoktan nete de girmiyorum iyice pskolojimin bozulmasında korkuyorumGünaydın canım iyiyim sen nasılsın? Adetlerimde bi sıkıntı yok 28 günde bir oluyorum kürtajdan sonrada 28 gün sonra olmuştum birtek geçen ay 3 gün gecikti oda stresten sanırım...
Canım napalım hayırlısı benimde başım aqrımaya başladı adetten 3 4 gün önce baslar aqrım yapcak bişeyimiz yok sabır üzme kendini...Ben de iyiyim cnnm çok şükür karnım ağrıo hastalancam sanırımAğrı oldukça moralim bozuluyo
Anladım canım peki doktor bişey demedimi neden böle oluyomuş... ?iyi olmaya çalışıyorum ama stres yakamı bırakmıyor kürtajdan 50 gün sonra adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldu şimdi de 46 gün oldu hala olmadım... ben tüp bebekle gebe kalabiliyorum bi türlü kendimizi toparlıyamadık tedaviye de başlayamadık iyice strese girdim ne yapcam bilmiyorum çoktan nete de girmiyorum iyice pskolojimin bozulmasında korkuyorum
Öyle tabi cnm..Ama zaman geçtikçe sanki umutsuzluğa kapılıyo insanCanım napalım hayırlısı benimde başım aqrımaya başladı adetten 3 4 gün önce baslar aqrım yapcak bişeyimiz yok sabır üzme kendini...
dün muayne oldum pko olabilir dedi küçük kistler var dedi. stres olabilirmiş. ama zaten geciktiği için stres oluyor niye olmuyor diye insan düşünüyor bide kürtaj olmuş biri olarak korkuyorum bi aksilik mi oldu diye. aslında ilk kürtajdan sonra histeroskopi önermişti doktor gebe kalmadan önce bakılsın şansın artar dedi ona da cesaret edemiyorum riskleri varmış rahim delinmesi falan geri dönüşü olmayan. ah bu bebek meselesi ne kadar meşşakkatliAnladım canım peki doktor bişey demedimi neden böle oluyomuş... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?