- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.401
Bir ilaç falan yazmadımı düzene girsin diye ? Aynen öle insan korkuyo tabi bir müddet sonra inşallahy hepimiz için hersey iyi olur yapcak bişeyimiz yok maalesefdün muayne oldum pko olabilir dedi küçük kistler var dedi. stres olabilirmiş. ama zaten geciktiği için stres oluyor niye olmuyor diye insan düşünüyor bide kürtaj olmuş biri olarak korkuyorum bi aksilik mi oldu diye. aslında ilk kürtajdan sonra histeroskopi önermişti doktor gebe kalmadan önce bakılsın şansın artar dedi ona da cesaret edemiyorum riskleri varmış rahim delinmesi falan geri dönüşü olmayan. ah bu bebek meselesi ne kadar meşşakkatli
ilaç vermedi biraz daha gecikirse başka doktora gideceğim bi de gecikti ama 4 gün önce bi iki damla kan geldi adet oluyorum sandım sonrasında hiç gelmdi. kusura bakma seni de derdimle sıkıyorum ama birileriyle bunlaırı paylaşmak bana iyi geliyor :) sağolasın tez zamanda anne oluruz inşallahBir ilaç falan yazmadımı düzene girsin diye ? Aynen öle insan korkuyo tabi bir müddet sonra inşallahy hepimiz için hersey iyi olur yapcak bişeyimiz yok maalesef
Anladım canım öle yap sen bide başka doktora git yok canım estağfurullah olurmu öle sşey bunun için burdayızilaç vermedi biraz daha gecikirse başka doktora gideceğim bi de gecikti ama 4 gün önce bi iki damla kan geldi adet oluyorum sandım sonrasında hiç gelmdi. kusura bakma seni de derdimle sıkıyorum ama birileriyle bunlaırı paylaşmak bana iyi geliyor :) sağolasın tez zamanda anne oluruz inşallah
Canm o program bende de var ama pek uyusmuyor sadece adet gunlerimi guzel takip edio programda yumurtlama gunuyle doktora gittim gun daha yumurtam buyumemisdi ondan 3 4 gun sora yumurtlamam oldu yani bana pek uymadi :)Kizlarrrr android tlfn kullananlara bi uygulama var onu tavsiye ediyorum takvimim yazın google play da logosu kitap üstünde çiçek var yumurtlama günlerini takip etmek için ideal bunu bana bi bayan önerdi kendi de bu uygulamaya uyarak ilk seferde hamile kalmış bende. Bu ay denedim inşallah tutmuştur bikac belirtiler var bilmiyorum piskolojikmi uygulamamnin fotolarini paylastim
Canm cok gecmis olsun sıkma canini benm ablam da 10 yil olmadi cocugu doktrlar senin cocugun olmaz dedi ama 2 yil once mucize oldu ve simdi birde yeni dogan var 2 cocuk sahibi allah dan umit kesilmez inşallah tup bebege kalmadan rabbim en kisa zamanda veririyi olmaya çalışıyorum ama stres yakamı bırakmıyor kürtajdan 50 gün sonra adet oldum 2 hafta sonra tekrar oldu şimdi de 46 gün oldu hala olmadım... ben tüp bebekle gebe kalabiliyorum bi türlü kendimizi toparlıyamadık tedaviye de başlayamadık iyice strese girdim ne yapcam bilmiyorum çoktan nete de girmiyorum iyice pskolojimin bozulmasında korkuyorum
hmmm tabi olabilir bende bayan dan duydum denedim bilmiyorum bu ay gorcez :)Canm o program bende de var ama pek uyusmuyor sadece adet gunlerimi guzel takip edio programda yumurtlama gunuyle doktora gittim gun daha yumurtam buyumemisdi ondan 3 4 gun sora yumurtlamam oldu yani bana pek uymadi :)
aaa benden önce mi oldun? Neyse hayırlısı kuzum ben de olcam bugün ya da yarın beklemedeyimAdet oldum yaa püfff
Aynen canım 2 gün önce oldum öle tabi kuzum hayırlısı bakalımaaa benden önce mi oldun? Neyse hayırlısı kuzum ben de olcam bugün ya da yarın beklemedeyim
İnşallah herşey yolunda gider canım dualarımız seninle...SElam kizlar nasilsiniz? uzun zamandir girmiyordum hepiniz iyisinizdir umarim, benim mide bulantilarim basladi tum gun agzimda kotu bi tat dolasoyorum. persembe gunude doktora gidecem ultrasondan bakacaklar insALLAH hersey yolunda gider kesyide kalp atislarinida gorurum dua edin bana. en kisa surede sizlerde hayirli haberler verirsiniz insaALLAH.
Canm hayirlisi olsun uzme kendini brde ilac kullan bakalm bu ay inşallah hayirli haberler veririzAdet oldum yaa püfff
İnşallah cnm saol..İyiyiz Allaha şükür kırmızıları bekliyorum yarın bat günüm ama olcam belirtiler var..Sen görürsün İnşallah bebişinin minicik atan kalbini :)SElam kizlar nasilsiniz? uzun zamandir girmiyordum hepiniz iyisinizdir umarim, benim mide bulantilarim basladi tum gun agzimda kotu bi tat dolasoyorum. persembe gunude doktora gidecem ultrasondan bakacaklar insALLAH hersey yolunda gider kesyide kalp atislarinida gorurum dua edin bana. en kisa surede sizlerde hayirli haberler verirsiniz insaALLAH.
Aynen canım inşallah...Canm hayirlisi olsun uzme kendini brde ilac kullan bakalm bu ay inşallah hayirli haberler veririz
günaydın canım :)Günaydın Kızlar
Allah bağışlasın canım kızını bebeqinide kucaqına almayı nasip etsin inşallah evet xzor bir dönem inşallah bizde senin gibi hamile kalıpburalara yazabiliriz benimde kasım ayında ilk düşüqüm oldu hiçbir problemim yok 4 aydır beklıorum bakalım neler olcak cok teşekkürler yazdıkların için umut oluosunuz bizherkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?