- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.421
Gunaydn canmGünaydın Kızlar
Merhaba canım..Rabbim bağışlasın yavrularını sana..İnşallah bizler de başka arkadaşlara moral oluruz zamanı gelince..Tşk ederiz paylaştığın için..Benim de bir kürtajım var..Rabbim nasip eder İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar..Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım..Sabır gösterip bekleyeceğiz artık..herkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.
Allah sagsalim kucagina almayi nadip tsin insallah cocuklarinla ve esinle mutluluklar diliyorum...insallah bizde guzel ornek oluruzherkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.
Canm bebegin hayirli olsun doktor progesteron vermedimi dusuk onleyiciArkadaslar 5haftalik hamileyim dun kanamayla gittim doktora.dusuk tehlikem var.dikkatimi ceken gogus agrilarim yok denecek kadar azaldi.bu dusuk gerceklesecek demekmi?
Ah kkuzum ah hayirlimi degilmi Allah bilir.hamileligimi ogrendigime sevinemeden lekelenmelere uzuldum hep.en sonundada kanamam oldu.iciyorum o ilaci1haftadirda kanayacagi vsrsa yine kanama oluyoki.Allah yardimcimiz olsunCanm bebegin hayirli olsun doktor progesteron vermedimi dusuk onleyici
Canm her kanama düşük degildir bunu unutma benm teyzemn kizi ve arkadasm el buyuklugunde parcalar dusurdu 5 ay ama bebegiekler yasiyor hicbir zaman umudunu yitirme rabbim insallah en kisa surede hersey normale döner :)Ah kkuzum ah hayirlimi degilmi Allah bilir.hamileligimi ogrendigime sevinemeden lekelenmelere uzuldum hep.en sonundada kanamam oldu.iciyorum o ilaci1haftadirda kanayacagi vsrsa yine kanama oluyoki.Allah yardimcimiz olsun
Allah razi olsun kardesim.inanki bana umut oldun.Allah dusmanima bile vermesin.inanki tuvalete bile gitmeye korkuyorum kanayacak icimden biseyler dokulecek falan diye.Anne olamadim ama simdiden anneligin zorluklarini anlamaya basladim.Hersey gonlumuzce olsun insallah.hayirli ise olsun...Canm her kanama düşük degildir bunu unutma benm teyzemn kizi ve arkadasm el buyuklugunde parcalar dusurdu 5 ay ama bebegiekler yasiyor hicbir zaman umudunu yitirme rabbim insallah en kisa surede hersey normale döner :)
Hayırlı olsun bebeğin cnm..Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. kanama ilk zmanlarda çoğu kişide oluyo..Düşük değildir İnşallah..Yat dinlen ayağa çok kalkmamaya çalış iyidir bebişin İnşallah.Arkadaslar 5haftalik hamileyim dun kanamayla gittim doktora.dusuk tehlikem var.dikkatimi ceken gogus agrilarim yok denecek kadar azaldi.bu dusuk gerceklesecek demekmi?
Canım bebeqin hayırlı olsun inşallah bir şey olmaz cok öle kanaması olupta cocuqunu kucaqına alan benim yenqemde abime hamileyken koca koca parçalar düşürmüş hiçte hastaneye gitmemiş ama hiçtebirşey olmamaıs rahat ol inşallah sabaha kadarda bi sıkıntı olmamıştır...Arkadaslar 5haftalik hamileyim dun kanamayla gittim doktora.dusuk tehlikem var.dikkatimi ceken gogus agrilarim yok denecek kadar azaldi.bu dusuk gerceklesecek demekmi?
Günaydın cnm nasılsın ?Bu arada günaydın Kızlar
Canim inan bende senin gibiydim korkma rabbim buyuk ben inaniyorum hersey guzel olucak senin icin bu mucizen seni bırakmicak umudunu kaybetmeAllah razi olsun kardesim.inanki bana umut oldun.Allah dusmanima bile vermesin.inanki tuvalete bile gitmeye korkuyorum kanayacak icimden biseyler dokulecek falan diye.Anne olamadim ama simdiden anneligin zorluklarini anlamaya basladim.Hersey gonlumuzce olsun insallah.hayirli ise olsun...
Günaydın canmBu arada günaydın Kızlar
Günaydın kuzum kocişi samsuna yolladım içim buruk biraz ama iyiyim qerçi biz alışkınız işinden dolayı ama herseferınde hep aynı şekilde üzülüuorum kendimi garip hissediyorum :)Günaydın cnm nasılsın ?
Günaydın TatlımmGünaydın canm
Anladım cnm..Hayırla gitsin gelsin İnşallah..Uzun süreli gitmiyo herhalde demi ?Günaydın kuzum kocişi samsuna yolladım içim buruk biraz ama iyiyim qerçi biz alışkınız işinden dolayı ama herseferınde hep aynı şekilde üzülüuorum kendimi garip hissediyorum :)
Yok canım organizasyon işi gidio dekoru kuruyolar 2 yda 3 gün kalıolar otelde toplantı seminer konser neyse bitince toplayıp gelıolar cok qüzel iş aslında bizdemi yapsak acaba kızlar toplanıp :)Anladım cnm..Hayırla gitsin gelsin İnşallah..Uzun süreli gitmiyo herhalde demi ?
Valla bence de güzelmiş..Kafa dağıtır gelirdik bir güzelYok canım organizasyon işi gidio dekoru kuruyolar 2 yda 3 gün kalıolar otelde toplantı seminer konser neyse bitince toplayıp gelıolar cok qüzel iş aslında bizdemi yapsak acaba kızlar toplanıp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?