Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Merhaba canım..Rabbim bağışlasın yavrularını sana..İnşallah bizler de başka arkadaşlara moral oluruz zamanı gelince..Tşk ederiz paylaştığın için..Benim de bir kürtajım var..Rabbim nasip eder İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar..Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım..Sabır gösterip bekleyeceğiz artık..

Allah sagsalim kucagina almayi nadip tsin insallah cocuklarinla ve esinle mutluluklar diliyorum...insallah bizde guzel ornek oluruz

Arkadaslar 5haftalik hamileyim dun kanamayla gittim doktora.dusuk tehlikem var.dikkatimi ceken gogus agrilarim yok denecek kadar azaldi.bu dusuk gerceklesecek demekmi?

Ah kkuzum ah hayirlimi degilmi Allah bilir.hamileligimi ogrendigime sevinemeden lekelenmelere uzuldum hep.en sonundada kanamam oldu.iciyorum o ilaci1haftadirda kanayacagi vsrsa yine kanama oluyoki.Allah yardimcimiz olsun
Canm her kanama düşük degildir bunu unutma benm teyzemn kizi ve arkadasm el buyuklugunde parcalar dusurdu 5 ay ama bebegiekler yasiyor hicbir zaman umudunu yitirme rabbim insallah en kisa surede hersey normale döner :)

Canm her kanama düşük degildir bunu unutma benm teyzemn kizi ve arkadasm el buyuklugunde parcalar dusurdu 5 ay ama bebegiekler yasiyor hicbir zaman umudunu yitirme rabbim insallah en kisa surede hersey normale döner :)
Allah razi olsun kardesim.inanki bana umut oldun.Allah dusmanima bile vermesin.inanki tuvalete bile gitmeye korkuyorum kanayacak icimden biseyler dokulecek falan diye.Anne olamadim ama simdiden anneligin zorluklarini anlamaya basladim.Hersey gonlumuzce olsun insallah.hayirli ise olsun...

Arkadaslar 5haftalik hamileyim dun kanamayla gittim doktora.dusuk tehlikem var.dikkatimi ceken gogus agrilarim yok denecek kadar azaldi.bu dusuk gerceklesecek demekmi?
Hayırlı olsun bebeğin cnm..Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. kanama ilk zmanlarda çoğu kişide oluyo..Düşük değildir İnşallah..Yat dinlen ayağa çok kalkmamaya çalış iyidir bebişin İnşallah.

Canım bebeqin hayırlı olsun inşallah bir şey olmaz cok öle kanaması olupta cocuqunu kucaqına alan benim yenqemde abime hamileyken koca koca parçalar düşürmüş hiçte hastaneye gitmemiş ama hiçtebirşey olmamaıs rahat ol inşallah sabaha kadarda bi sıkıntı olmamıştır...

Canim inan bende senin gibiydim korkma rabbim buyuk ben inaniyorum hersey guzel olucak senin icin bu mucizen seni bırakmicak umudunu kaybetme

Günaydın kuzum kocişi samsuna yolladım içim buruk biraz ama iyiyim qerçi biz alışkınız işinden dolayı ama herseferınde hep aynı şekilde üzülüuorum kendimi garip hissediyorum :)
Anladım cnm..Hayırla gitsin gelsin İnşallah..Uzun süreli gitmiyo herhalde demi ?

Anladım cnm..Hayırla gitsin gelsin İnşallah..Uzun süreli gitmiyo herhalde demi ?
Yok canım organizasyon işi gidio dekoru kuruyolar 2 yda 3 gün kalıolar otelde toplantı seminer konser neyse bitince toplayıp gelıolar cok qüzel iş aslında bizdemi yapsak acaba kızlar toplanıp :)

Yok canım organizasyon işi gidio dekoru kuruyolar 2 yda 3 gün kalıolar otelde toplantı seminer konser neyse bitince toplayıp gelıolar cok qüzel iş aslında bizdemi yapsak acaba kızlar toplanıp :)
Valla bence de güzelmiş..Kafa dağıtır gelirdik bir güzel

günaydın kızlar.
kızımla benim duaya ihtiyacımız var. dörtlü testimizin sonucunda spina bifina denen bişey 1/72 çıktı yani riskli. başka bir deyişle nöral tüp defekti sanırım. doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2. düzey detaylı usg yaptırmam gerekiyor. bu sadece bir olasılık ama yinede endişeleniyorum. Ama biliyorum ki biz üçüncü mucizemizide gerçekleştireceğiz. Benim kız nazlı sanırım biraz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…