Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım hani ne oldunu bılmıorum ama inşallah kötü bişeyb olmaz saq salim alırsın kucaqına inşallah Allahım büyüktür o herseyın en iyisini hayırlısını bilir dualarımız seninle canım...Hem kızlar nazlı olunca daha güzel oluolar

Günaydın tatlım..İçini ferah tut birşeycik olmaz İnşallah..Kızlar nazlı oluyo korkutuyo annelerini..Ben hamiş olursam düşünmüyorum bu tarama testlerini yaptırmayı çok gerekli olmadıkça..Sonra doğuma kadar kötü geçio çünkü

Kız senmiydin bende dıorum bu resim aynı falan dıye neymiş peki bu durum canım..

canım biraz bakma fırsatım oldu omurilik gelişimi sırasında aksılık oluyormuş yani omurilik tüp gibi bir şeyin içerinde oluyormuş bunun tam kapanmamaı yada bir kısmında açıklık kalması ıle ılgılı bısey. hasarı tüpteki açıklık belirliyor. bende bu kadarını anladım.

Canım ya bende araştırdım şimdi pek iyi bişey gibi durmuo inşallah önemli bişey deıldır gerçekten cok üzüldüm ihmal etme git hastaneye tekrar tekrar baktır...

Canım ya bende araştırdım şimdi pek iyi bişey gibi durmuo inşallah önemli bişey deıldır gerçekten cok üzüldüm ihmal etme git hastaneye tekrar tekrar baktır...
işte 2 hafta içerisinde perinatoloğa gitmem gerekiyor doktor bır profu tavsıye ettı ona gıdecemde adamın muayenesınde 2 hafta sonraya gun verıyorlar. baska ıkı hastaneye gidiyormuş adam oraları aradım bırına pazar gunu gıdecek sanırım dıgerı bellı degıl haber bekliyorum bende.

Anladım canım inşallah iyi olur qercekten dualarım seninle Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin qercekten cani gönülden istiyorum bunu...

Anladım canım inşallah iyi olur qercekten dualarım seninle Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin qercekten cani gönülden istiyorum bunu...

Kanamam sizinti halinde ve koyuya döndü.bir gun once acik kirmizi renkti resmen bosaliyordu.duracak sanirim.oyle zor ki daha cocugun kalp atislarini bile duyamadim.bu korku hamilelik devam ederse 8ay daha devam eder.
Hayırlısı olsun cnm..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…