- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.441
Ayenn canımValla bence de güzelmiş..Kafa dağıtır gelirdik bir güzel
Canım hani ne oldunu bılmıorum ama inşallah kötü bişeyb olmaz saq salim alırsın kucaqına inşallah Allahım büyüktür o herseyın en iyisini hayırlısını bilir dualarımız seninle canım...Hem kızlar nazlı olunca daha güzel oluolargünaydın kızlar.
kızımla benim duaya ihtiyacımız var. dörtlü testimizin sonucunda spina bifina denen bişey 1/72 çıktı yani riskli. başka bir deyişle nöral tüp defekti sanırım. doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2. düzey detaylı usg yaptırmam gerekiyor. bu sadece bir olasılık ama yinede endişeleniyorum. Ama biliyorum ki biz üçüncü mucizemizide gerçekleştireceğiz. Benim kız nazlı sanırım biraz teyzeleri
Günaydın tatlım..İçini ferah tut birşeycik olmaz İnşallah..Kızlar nazlı oluyo korkutuyo annelerini..Ben hamiş olursam düşünmüyorum bu tarama testlerini yaptırmayı çok gerekli olmadıkça..Sonra doğuma kadar kötü geçio çünkügünaydın kızlar.
kızımla benim duaya ihtiyacımız var. dörtlü testimizin sonucunda spina bifina denen bişey 1/72 çıktı yani riskli. başka bir deyişle nöral tüp defekti sanırım. doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2. düzey detaylı usg yaptırmam gerekiyor. bu sadece bir olasılık ama yinede endişeleniyorum. Ama biliyorum ki biz üçüncü mucizemizide gerçekleştireceğiz. Benim kız nazlı sanırım biraz teyzeleri
Kız senmiydin bende dıorum bu resim aynı falan dıye neymiş peki bu durum canım..kızlar bu arada ben gulnurrr kullanıcı adımı değiştirip Rubikkkk yaptım
Ben de resimden tanıdım isme dikkat etmedim hiççkızlar bu arada ben gulnurrr kullanıcı adımı değiştirip Rubikkkk yaptım
Kız senmiydin bende dıorum bu resim aynı falan dıye neymiş peki bu durum canım..
Canım ya bende araştırdım şimdi pek iyi bişey gibi durmuo inşallah önemli bişey deıldır gerçekten cok üzüldüm ihmal etme git hastaneye tekrar tekrar baktır...canım biraz bakma fırsatım oldu omurilik gelişimi sırasında aksılık oluyormuş yani omurilik tüp gibi bir şeyin içerinde oluyormuş bunun tam kapanmamaı yada bir kısmında açıklık kalması ıle ılgılı bısey. hasarı tüpteki açıklık belirliyor. bende bu kadarını anladım.
işte 2 hafta içerisinde perinatoloğa gitmem gerekiyor doktor bır profu tavsıye ettı ona gıdecemde adamın muayenesınde 2 hafta sonraya gun verıyorlar. baska ıkı hastaneye gidiyormuş adam oraları aradım bırına pazar gunu gıdecek sanırım dıgerı bellı degıl haber bekliyorum bende.Canım ya bende araştırdım şimdi pek iyi bişey gibi durmuo inşallah önemli bişey deıldır gerçekten cok üzüldüm ihmal etme git hastaneye tekrar tekrar baktır...
Anladım canım inşallah iyi olur qercekten dualarım seninle Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin qercekten cani gönülden istiyorum bunu...işte 2 hafta içerisinde perinatoloğa gitmem gerekiyor doktor bır profu tavsıye ettı ona gıdecemde adamın muayenesınde 2 hafta sonraya gun verıyorlar. baska ıkı hastaneye gidiyormuş adam oraları aradım bırına pazar gunu gıdecek sanırım dıgerı bellı degıl haber bekliyorum bende.
Anladım canım inşallah iyi olur qercekten dualarım seninle Allahım saq salim kucaqına almayı nasip etsin qercekten cani gönülden istiyorum bunu...işte 2 hafta içerisinde perinatoloğa gitmem gerekiyor doktor bır profu tavsıye ettı ona gıdecemde adamın muayenesınde 2 hafta sonraya gun verıyorlar. baska ıkı hastaneye gidiyormuş adam oraları aradım bırına pazar gunu gıdecek sanırım dıgerı bellı degıl haber bekliyorum bende.
Sagol canim benimHayırlı olsun bebeğin cnm..Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. kanama ilk zmanlarda çoğu kişide oluyo..Düşük değildir İnşallah..Yat dinlen ayağa çok kalkmamaya çalış iyidir bebişin İnşallah.
iyi misin peki şuan? Kanama yoktur İnşallah..Sagol canim benim
Kanamam sizinti halinde ve koyuya döndü.bir gun once acik kirmizi renkti resmen bosaliyordu.duracak sanirim.oyle zor ki daha cocugun kalp atislarini bile duyamadim.bu korku hamilelik devam ederse 8ay daha devam eder.iyi misin peki şuan? Kanama yoktur İnşallah..
Hayırlısı olsun cnm..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Kanamam sizinti halinde ve koyuya döndü.bir gun once acik kirmizi renkti resmen bosaliyordu.duracak sanirim.oyle zor ki daha cocugun kalp atislarini bile duyamadim.bu korku hamilelik devam ederse 8ay daha devam eder.
Aminnn canimHayırlısı olsun cnm..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ne zaman cnm geçmiş olsunbnde dşk yaptım kürtaj oldum((((((((
2 hafta önce tüp bebiş yaptrmıştım tutunamadı kürtaj oldum.doktor da dedı ılk adetınde gel tahlılerı yapacaz dedı...işte adetımı beklıormNe zaman cnm geçmiş olsun
Gecmis olsun canim.insallah tez zamanda yine olur.bende pek ic acici durumda degilim.nasil oldu senin birdenmi basladi kanama.benim 1hafta lekelenmelirim vardi.kac haftalikti senin gebeligin?uzuntunu cok anliyorum.bende zor durumdayimbnde dşk yaptım kürtaj oldum((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?