- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.461
yanı 2 hafta önce bebegımı kaybettım2 hafta önce tüp bebiş yaptrmıştım tutunamadı kürtaj oldum.doktor da dedı ılk adetınde gel tahlılerı yapacaz dedı...işte adetımı beklıorm
Yazmissin nedenini.Allah sana ve isteyen herkese saglikli evlat versin insallah.2 hafta önce tüp bebiş yaptrmıştım tutunamadı kürtaj oldum.doktor da dedı ılk adetınde gel tahlılerı yapacaz dedı...işte adetımı beklıorm
çok morelim bozuk ya..daha 2 ay önce evlenen kadın hamıle kaldı...onlara bakıpda bazen morelım bozluoYazmissin nedenini.Allah sana ve isteyen herkese saglikli evlat versin insallah.
Cok uzuldum canm cok zor.bi durum inşallah rabbim tez zamanda tekrar nasip eder2 hafta önce tüp bebiş yaptrmıştım tutunamadı kürtaj oldum.doktor da dedı ılk adetınde gel tahlılerı yapacaz dedı...işte adetımı beklıorm
Cnm o dert bnde de var cok zoruma gidiyo cok agladgm olur bu yuzden...çok morelim bozuk ya..daha 2 ay önce evlenen kadın hamıle kaldı...onlara bakıpda bazen morelım bozluo((
cnm bende kanama geldı.kahverengi lekelnmeler...vajınaya progestan attım yuttum ..tutunsn dıye olmadı..tüp bebişti zaten..sonra 1 aylıkken doktor sonlanmıs bı gebelık dedı..hapla düşürmeye çalıştılar..parça parça et geldi 1 gün hastanede kaldım..doktor eger ilaçla düşmesse sabah kürtaj yapacaz dedı..düşmedii ..kürta oldumGecmis olsun canim.insallah tez zamanda yine olur.bende pek ic acici durumda degilim.nasil oldu senin birdenmi basladi kanama.benim 1hafta lekelenmelirim vardi.kac haftalikti senin gebeligin?uzuntunu cok anliyorum.bende zor durumdayim
amin .inşallah ...Cok uzuldum canm cok zor.bi durum inşallah rabbim tez zamanda tekrar nasip eder
bı de kadın bana bakıp dedıkı..bana nazar değiyor..sankı ben nazar değdrcem cocuğuna....Cnm o dert bnde de var cok zoruma gidiyo cok agladgm olur bu yuzden...
amin .inşallahCok uzuldum canm cok zor.bi durum inşallah rabbim tez zamanda tekrar nasip eder
amin.inşallahYazmissin nedenini.Allah sana ve isteyen herkese saglikli evlat versin insallah.
nasıl belkı düşmez..riskli bı gebelığin mı war cnmBenim yasim 35yasim bir yilda hamile kaldim ve dustu dusecek.sizden daha zor durumum.sukredin.
Canım cok qeçmiş olsun cok zor bir durum hepimiz yasadık hayırlısı demekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişlerimiz...bnde dşk yaptım kürtaj oldum((((((((
Benim yasim 35yasim bir yilda hamile kaldim ve dustu dusecek.sizden daha zor durumum.sukredin.
rahmımı ıncelıcekmiş doktor..kan tahlılı yaptrcam falan hepsi 1200 tl ıstedı ya fazla mıCanım cok qeçmiş olsun cok zor bir durum hepimiz yasadık hayırlısı demekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişlerimiz...
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Allah'tan ümit kesilmez yine olur bebeğin dua edip Allah'a sığınmaktan başka çare yokbnde dşk yaptım kürtaj oldum((((((((
Özeldemi yaptırıosun canım bunları cok rahat devlet hastanesinde yaptırabılırsın bana cok gibi qeldi am sen bılırsın tabi..rahmımı ıncelıcekmiş doktor..kan tahlılı yaptrcam falan hepsi 1200 tl ıstedı ya fazla mı
amin inşallahçok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Allah'tan ümit kesilmez yine olur bebeğin dua edip Allah'a sığınmaktan başka çare yok
ya tüp bebek olunce kendeı doktorumda yaptrm dedımÖzeldemi yaptırıosun canım bunları cok rahat devlet hastanesinde yaptırabılırsın bana cok gibi qeldi am sen bılırsın tabi..
amin .inşallahCanım cok qeçmiş olsun cok zor bir durum hepimiz yasadık hayırlısı demekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?