Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gecmis olsun canim.insallah tez zamanda yine olur.bende pek ic acici durumda degilim.nasil oldu senin birdenmi basladi kanama.benim 1hafta lekelenmelirim vardi.kac haftalikti senin gebeligin?uzuntunu cok anliyorum.bende zor durumdayim
cnm bende kanama geldı.kahverengi lekelnmeler...vajınaya progestan attım yuttum ..tutunsn dıye olmadı..tüp bebişti zaten..sonra 1 aylıkken doktor sonlanmıs bı gebelık dedı..hapla düşürmeye çalıştılar..parça parça et geldi 1 gün hastanede kaldım..doktor eger ilaçla düşmesse sabah kürtaj yapacaz dedı..düşmedii ..kürta oldum(((

Benim yasim 35yasim bir yilda hamile kaldim ve dustu dusecek.sizden daha zor durumum.sukredin.

canım kimin durumunun ne olduğunu kimse bilemez herkes kendi çektiğini bilir. ben pek hoş bulmadım bu cümleni ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Herşeyi veren Allah onun için oturup şükretmemiz lazım hepimizin

rahmımı ıncelıcekmiş doktor..kan tahlılı yaptrcam falan hepsi 1200 tl ıstedı ya fazla mı
Özeldemi yaptırıosun canım bunları cok rahat devlet hastanesinde yaptırabılırsın bana cok gibi qeldi am sen bılırsın tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…