Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Yok yanlis anlasilmasin lafim.yasta gebelikte onemli bir kriter hatta telafisi yok buyuzden soyledim.ici rahat olsun yine dener diye.birini siktiysam af ola.

Yok yanlis anlasilmasin lafim.yasta gebelikte onemli bir kriter hatta telafisi yok buyuzden soyledim.ici rahat olsun yine dener diye.birini siktiysam af ola.
Canım Allah verdimi her yaşta verir sende içini ferah tut inşallah bebeğin tutunur sana. bende çok seyler yaşadım ve hala daha yaşıyorum dua etmekten baksa elımden bırsey gelmıyor.

Hersey yolunda canim şükür calismalar devam gunler hic geçmiyor sabirla bekliyorum
Hayırlısı olsun cnm..Zaman çabucak geçer de o güzel haberi burda paylaşırız hepimiz de İnşallah..Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin cümlemize mübarek cuma gününde kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Aminn canimm inşallah rabbim isteyen herkezin yuzunu güldürsün

Canım Allah verdimi her yaşta verir sende içini ferah tut inşallah bebeğin tutunur sana. bende çok seyler yaşadım ve hala daha yaşıyorum dua etmekten baksa elımden bırsey gelmıyor.
Canım nasılsın? Ne yapıyorsun iyi mi minik prensesimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…