- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.481
Gerizekalı cok cnm onlar evlat acisi bilmiolarbı de kadın bana bakıp dedıkı..bana nazar değiyor..sankı ben nazar değdrcem cocuğuna....
Yok yanlis anlasilmasin lafim.yasta gebelikte onemli bir kriter hatta telafisi yok buyuzden soyledim.ici rahat olsun yine dener diye.birini siktiysam af ola.canım kimin durumunun ne olduğunu kimse bilemez herkes kendi çektiğini bilir. ben pek hoş bulmadım bu cümleni ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Herşeyi veren Allah onun için oturup şükretmemiz lazım hepimizin
Anladım canım ozaman bilemem nasıl rahat ediceksen öle yap...ya tüp bebek olunce kendeı doktorumda yaptrm dedım
Canım Allah verdimi her yaşta verir sende içini ferah tut inşallah bebeğin tutunur sana. bende çok seyler yaşadım ve hala daha yaşıyorum dua etmekten baksa elımden bırsey gelmıyor.Yok yanlis anlasilmasin lafim.yasta gebelikte onemli bir kriter hatta telafisi yok buyuzden soyledim.ici rahat olsun yine dener diye.birini siktiysam af ola.
salak hamılelığini benden sakladı..sinir oldum nazar degermış benden güyaaa....aptallllGerizekalı cok cnm onlar evlat acisi bilmiolar
Canim sagol .Allah hepimize mutluluk versinCanım Allah verdimi her yaşta verir sende içini ferah tut inşallah bebeğin tutunur sana. bende çok seyler yaşadım ve hala daha yaşıyorum dua etmekten baksa elımden bırsey gelmıyor.
Geçmiş olsun cnm..Rabbim tekrar versin İnşallah hayırlı sağklı evlatlar..Kucağına almayı nasip etsin..Hepimiz yaşadık o acıyı tekrar yaşatmasın Rabbim kimseye..bnde dşk yaptım kürtaj oldum((((((((
Günaydın kuzucum qeldimi kırmızılar ?Günaydın hanımlar
Yok cnm gelmedi de geçen ayki gibi 2 gün gecikmeli gelecek sanırım..Çok akıntım var yarın sabah gelir kendileriGünaydın kuzucum qeldimi kırmızılar ?
İnşallah qelmez canım...Yok cnm gelmedi de geçen ayki gibi 2 gün gecikmeli gelecek sanırım..Çok akıntım var yarın sabah gelir kendileri
gelir canım bence..hayırlısı olsun..Bu ay umutlu değilim ..İnşallah qelmez canım...
Gunaydinn cnmGünaydın hanımlar
Kuzucum naptın herşey yolundamı ?Gunaydinn cnm
Hersey yolunda canim şükür calismalar devam gunler hic geçmiyor sabirla bekliyorumKuzucum naptın herşey yolundamı ?
Hayırlısı olsun cnm..Zaman çabucak geçer de o güzel haberi burda paylaşırız hepimiz de İnşallah..Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin cümlemize mübarek cuma gününde kimsenin kucağını boş bırakmasın..Hersey yolunda canim şükür calismalar devam gunler hic geçmiyor sabirla bekliyorum
Aminn canimm inşallah rabbim isteyen herkezin yuzunu güldürsünHayırlısı olsun cnm..Zaman çabucak geçer de o güzel haberi burda paylaşırız hepimiz de İnşallah..Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin cümlemize mübarek cuma gününde kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Aminnn canım..Aminn canimm inşallah rabbim isteyen herkezin yuzunu güldürsün
İnşallah iyi olur kuzum sonu sabır en büyük dayanaqımız zaten :)Hersey yolunda canim şükür calismalar devam gunler hic geçmiyor sabirla bekliyorum
Canım nasılsın? Ne yapıyorsun iyi mi minik prensesimizCanım Allah verdimi her yaşta verir sende içini ferah tut inşallah bebeğin tutunur sana. bende çok seyler yaşadım ve hala daha yaşıyorum dua etmekten baksa elımden bırsey gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?