Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

iyiyiz canım. pazar gübü ayrıntılı usg den güzel sonuclar alırsak cok daha iyi olacağız inşallahhh.
sen nasılsın
İnşallah cnm benim...Ben de iyiyim karnımda ağrı oluo arada adet olmam lazım olurum bugün yarın.

İnşallah alırım güzel haberler çünkü kötü haber alırsam ne yapcam bılmıyorum malesef

Da
r Darisi basimiza insallah. Ben de sekiz senelik evliyim. Doktora tedaviye fgidiyorum. Bana da doktorun git ve uç ay katana bi şey takmadan yasa eğer bu zaman dilimin de bi supriz olmazsa gel tüp bebeğe basliyalim dedi. Ve ben aynen sizin gibi ikinci ayimda hamile kaldim büyük sok yasadim. Normal yolla hamile kalnistim. Fakat kisa surdu sekizinci haftada beni birakti ..... Ssimdi yine umutluyum olacak diyorum hep içimden. Onu veren Rabbim yine verecek hayirlisiyla insallah. Allah im evlatlarini sana bagislasin..... Hayirki cumalar tüm kardeşlerinin içinde de benim evlat hasretimizi sona etdirsin Rabbim indalllah...

İnşallah alırım güzel haberler çünkü kötü haber alırsam ne yapcam bılmıyorum malesef
İnşallah iyi haberlerle qelceksin canım valla dünden beri aklımdasın hep düşünüorum dıorum inşallah iyi olur bir sıkıntı çıkmaz dıye güzel haberlerini sevindir bizi inşallah canım benim...

inşallah canım bende öyle olmasını umut ediyorum

cnm bnm sakın stres yapma kötü birsey çıkmaz çıksada bebeğinden vazmıgeçeceksin rabbime belkide sınavımız böyle dyip kabul edceğiz bnmde 10 gn snra ikili tarama o gn eşime dedim bn bu testi neden yaptırıyorum kötü birseyde çıksa bebeğimizden vazgeçeceğz mi dedim o da asla dedi onun için hiç canını sıkma bn kötü birşey çıkacağını sanmıyorum bu tarama testleri hep sıkıntılı çıkıo maalesef ama aslında bebeişler sağlıklı kalbini rahat tut kızını üzme annesi

Kizlar daha once yazmistim sali aksam kanamam basladi dusuk tehlikem var.bu kanama ne kadar surer eger dusuk olmazsa.kac gun yatirir beni bu kanama?birde banyo yapmam dogru olurmu?

Kizlar daha once yazmistim sali aksam kanamam basladi dusuk tehlikem var.bu kanama ne kadar surer eger dusuk olmazsa.kac gun yatirir beni bu kanama?birde banyo yapmam dogru olurmu?
Canım kanama devam ediyor mu hala.Progesteron kullanıyorsun demi?

Sabah aksam 200mg iciyorum.dun tam bitti dedim.bugun yine azda olsa kirmiz ve koyu renkte hafif kananmam basladi.ne olcak boyle.
iğne iste doktorundan iğne veriyolar benimde ilk kahverengi lekem olduğunda 2 gün arayla iğne vuruldum düşük önleyici ve kesilmişti sonra kalp durmasından kaybettim orası ayrı sende dr bi ara istersen bir kaç arkadaşımında böle bir durumu vardı onlarda iğne kullanmıştı

Arkadaşlar yeniden merhaba.. Ben 6 da normal 3 ilaçlı denemeden sonra artık psikolojim bozulmuş halde tedaviyi ve çocuk fikrini askıya almıştım. Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ağlamaktan, eşimle tartışmaktan bıkmıştım.. Bütün ilaçları bıraktım. Kan sulandırıcı, folik asit, vitaminler hepsini. Dedim ben kendime gelmezsem bebeğim de bana gelmez.. Nitekim bu ayı hiç gün saymadan, ilaç almadan, yastık koymadan :) kafamıza göre geçirdik ve çok keyif aldık rahatladık.. Sonuç olarakkk bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim arkadaşlarr.. Belki ilaçların etkisi devam etti, belki doğru zaman şimdiydi bilemem Allahın işi işte.. Demem o ki lütfen biraz işi oluruna bırakın.. Gün saymayın plan yapmayın. Önünüze bir hedef koyun. Ben öyle böyle şu aya kadar hamile kalacağım diyin ve o aya kadar bebek fikrini unutun. Evet tabii ki tedavi gereken durumlar var. Ama en önemlisi kafamızı rahatlatmak.. Gerisi bir şekilde geliyor..

Peki arkadaslarin dogum yapabildilermi saglikli sekilde?doktora gitmek icin yada igne olmak icin ayaga kalkip sokaga cikmaya bile korkuyorum.igne dahami iyi olurdu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…