- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.521
evet canım doğurdu iki tanesi benimkilerin kalbi durduğundan yaşamadılar ama iğne olduktan sonra lekelenmelerim bitmişti .. artı taksiye bin git eşin uzakta mı ?Peki arkadaslarin dogum yapabildilermi saglikli sekilde?doktora gitmek icin yada igne olmak icin ayaga kalkip sokaga cikmaya bile korkuyorum.igne dahami iyi olurdu acaba?
esim uzakta.taksiye binerim.sagol canimevet canım doğurdu iki tanesi benimkilerin kalbi durduğundan yaşamadılar ama iğne olduktan sonra lekelenmelerim bitmişti .. artı taksiye bin git eşin uzakta mı ?
günaydın kızlar.
kızımla benim duaya ihtiyacımız var. dörtlü testimizin sonucunda spina bifina denen bişey 1/72 çıktı yani riskli. başka bir deyişle nöral tüp defekti sanırım. doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2. düzey detaylı usg yaptırmam gerekiyor. bu sadece bir olasılık ama yinede endişeleniyorum. Ama biliyorum ki biz üçüncü mucizemizide gerçekleştireceğiz. Benim kız nazlı sanırım biraz teyzeleri
Arkadaşlar yeniden merhaba.. Ben 6 da normal 3 ilaçlı denemeden sonra artık psikolojim bozulmuş halde tedaviyi ve çocuk fikrini askıya almıştım. Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ağlamaktan, eşimle tartışmaktan bıkmıştım.. Bütün ilaçları bıraktım. Kan sulandırıcı, folik asit, vitaminler hepsini. Dedim ben kendime gelmezsem bebeğim de bana gelmez.. Nitekim bu ayı hiç gün saymadan, ilaç almadan, yastık koymadan :) kafamıza göre geçirdik ve çok keyif aldık rahatladık.. Sonuç olarakkk bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim arkadaşlarr..Belki ilaçların etkisi devam etti, belki doğru zaman şimdiydi bilemem Allahın işi işte.. Demem o ki lütfen biraz işi oluruna bırakın.. Gün saymayın plan yapmayın. Önünüze bir hedef koyun. Ben öyle böyle şu aya kadar hamile kalacağım diyin ve o aya kadar bebek fikrini unutun. Evet tabii ki tedavi gereken durumlar var. Ama en önemlisi kafamızı rahatlatma
hayırlı olsun canım bebeğin. .Rabbim kucağına almayi da nasip etsin..Kafa rahatlığı çok önemli dediğin gibi..Inşallah bizlerde becerebiliriz ..Sağlıklı hayirli bebişlermiz nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere içinde de bize..Arkadaşlar yeniden merhaba.. Ben 6 da normal 3 ilaçlı denemeden sonra artık psikolojim bozulmuş halde tedaviyi ve çocuk fikrini askıya almıştım. Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ağlamaktan, eşimle tartışmaktan bıkmıştım.. Bütün ilaçları bıraktım. Kan sulandırıcı, folik asit, vitaminler hepsini. Dedim ben kendime gelmezsem bebeğim de bana gelmez.. Nitekim bu ayı hiç gün saymadan, ilaç almadan, yastık koymadan :) kafamıza göre geçirdik ve çok keyif aldık rahatladık.. Sonuç olarakkk bugün itibari ile 6 haftalık hamileyim arkadaşlarr..Belki ilaçların etkisi devam etti, belki doğru zaman şimdiydi bilemem Allahın işi işte.. Demem o ki lütfen biraz işi oluruna bırakın.. Gün saymayın plan yapmayın. Önünüze bir hedef koyun. Ben öyle böyle şu aya kadar hamile kalacağım diyin ve o aya kadar bebek fikrini unutun. Evet tabii ki tedavi gereken durumlar var. Ama en önemlisi kafamızı rahatlatmak.. Gerisi bir şekilde geliyor..
akraban felan yokmu tek gitmeesim uzakta.taksiye binerim.sagol canim
Annem bakiyor bana.Allah kimseyi sahipsiz etmesin.akraban felan yokmu tek gitme
Canım benim cok sevindim inanki Allahım size baqışlasın bebeqinizi kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar geldik doktordan çok şükür kızım turp gibi. Hepinize dualarını için teşekkürler
Kuzucum naptın?Kar lı bir konyadan gunaydin
Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..hayırlı olsun canım bebeğin. .Rabbim kucağına almayi da nasip etsin..Kafa rahatlığı çok önemli dediğin gibi..Inşallah bizlerde becerebiliriz ..Sağlıklı hayirli bebişlermiz nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere içinde de bize..
Canım hayrlı olsun bebeqin saqlıklı sıhhatli alırsın kucaqına inşallah :)Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..
Günaydın cnm..Çok sevindim biliyordum böle olcağını..Doğduğu günü de görürüz pıtırcığın İnşallah :)Kızlar geldik doktordan çok şükür kızım turp gibi. Hepinize dualarını için teşekkürler
İnşallah canım benim çok sağol..Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..
Günaydın canım nasılsın ?Bu arada Günaydın Kızlar
İiidir kuzum sen nasılsın geldimi kırmızılar ?Günaydın canım nasılsın ?
Canım benim cok sevindim inanki Allahım size baqışlasın bebeqinizi kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah :)
aminnnnn kızlar inşallahhhh :)Günaydın cnm..Çok sevindim biliyordum böle olcağını..Doğduğu günü de görürüz pıtırcığın İnşallah :)
Ayy gelmedi ya..Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim test yaptım cuma günü negatif çıktıİiidir kuzum sen nasılsın geldimi kırmızılar ?
Kaç gün qeçti kuzum ?Ayy gelmedi ya..Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim test yaptım cuma günü negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?