Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Peki arkadaslarin dogum yapabildilermi saglikli sekilde?doktora gitmek icin yada igne olmak icin ayaga kalkip sokaga cikmaya bile korkuyorum.igne dahami iyi olurdu acaba?
evet canım doğurdu iki tanesi benimkilerin kalbi durduğundan yaşamadılar ama iğne olduktan sonra lekelenmelerim bitmişti .. artı taksiye bin git eşin uzakta mı ?

Canimmm inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarim seninle.. bebisini sagsalim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah haberlerini bekliyoruz..

hayırlı olsun canım bebeğin. .Rabbim kucağına almayi da nasip etsin..Kafa rahatlığı çok önemli dediğin gibi..Inşallah bizlerde becerebiliriz ..Sağlıklı hayirli bebişlermiz nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere içinde de bize..

Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…