- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.541
Pardon cumartesi yaptım testi 3 gün geçmişti çıkmadı üzüldüm..Olmazsam eğer perşembe günü falan tekrarlıcam testi..Dua edin İnşallah vardır bebişim..Ayy gelmedi ya..Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim test yaptım cuma günü negatif çıktı
5 gün geçti bugün..Kaç gün qeçti kuzum ?
Canım birdaha yapsan atest yada kan ver nasıl duruyosun ben duramazdım :) Ayy inşallah bebiş qelmiştir5 gün geçti bugün..
Canım ya ilkinde de 9 gün geçince yapmıştım silik çıktı..7 gün gecikmeler normal karşılanıyomuş ya..Beklicem biraz daha çünkü hiç belirtim de yok gebeliğe dair..Kanda da negatif olursa çok üzülürüm..Canım birdaha yapsan atest yada kan ver nasıl duruyosun ben duramazdım :) Ayy inşallah bebiş qelmiştir
Canm normalde de gecikme oluyor mu baya gecmisCanım ya ilkinde de 9 gün geçince yapmıştım silik çıktı..7 gün gecikmeler normal karşılanıyomuş ya..Beklicem biraz daha çünkü hiç belirtim de yok gebeliğe dair..Kanda da negatif olursa çok üzülürüm..
Geçen ay 2 gün gecikmişti..Bu kadar gecikme normal değil İnşallah kist falan yoktur..Bir hafta geçmesini bekliyorum geç döllenme de olmuş olabilir die düşünüorum..Hayırlıısnı versin Rabbim.Canm normalde de gecikme oluyor mu baya gecmis
Inşallah canm rabbim hayirlisini nasip etsin bence var gibi ama sen testi yenile gene de yada kan ver bizi de merak da birakma :)Geçen ay 2 gün gecikmişti..Bu kadar gecikme normal değil İnşallah kist falan yoktur..Bir hafta geçmesini bekliyorum geç döllenme de olmuş olabilir die düşünüorum..Hayırlıısnı versin Rabbim.
2 gün daha beklicem cnm..En azından silik çıksa çizgi..Yok hiç izi bile yoktu öle net tek çizgi çıktı.Korkuyorum çıkmaz die.Inşallah canm rabbim hayirlisini nasip etsin bence var gibi ama sen testi yenile gene de yada kan ver bizi de merak da birakma :)
Cnm bn de ilkinde 10 gun sonra yapdigimda silik cikmisdi yani seni anliyorum2 gün daha beklicem cnm..En azından silik çıksa çizgi..Yok hiç izi bile yoktu öle net tek çizgi çıktı.Korkuyorum çıkmaz die.
Anladım canım inşallah bebiş qelmiştir 2 gün daha bekle için rahat etsin canım :)Canım ya ilkinde de 9 gün geçince yapmıştım silik çıktı..7 gün gecikmeler normal karşılanıyomuş ya..Beklicem biraz daha çünkü hiç belirtim de yok gebeliğe dair..Kanda da negatif olursa çok üzülürüm..
Ben senden beklıorum bu ay zaten kzuum bılıosun inşallah qeldi bebişCnm bn de ilkinde 10 gun sonra yapdigimda silik cikmisdi yani seni anliyorum
Amin canım inşallah :)Canım hayrlı olsun bebeqin saqlıklı sıhhatli alırsın kucaqına inşallah :)
İnşallah cnm..Hayırlısı olsun bakalım..Bu hafta bitmeden öğrenirim İnşallah..Ben senden beklıorum bu ay zaten kzuum bılıosun inşallah qeldi bebiş
Inşallah kuzucugumm inşallah rabbim herkese nasip etsin bizleredeBen senden beklıorum bu ay zaten kzuum bılıosun inşallah qeldi bebiş
Aminn cnm..Erknden sevinmek istemiorum aslında..Bakalım görelim sonucu.Inşallah kuzucugumm inşallah rabbim herkese nasip etsin bizlerede
Amin canım inşallah...Inşallah kuzucugumm inşallah rabbim herkese nasip etsin bizlerede
İyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın ? Beni okumadın galiba 5 günüm geçti bugün:) Cumartesi günü test yaptım negatifti..Birkaç gün daha bekleyip adet olmazsam testi yenilicem..Dua edin bana..Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile.Kizlar nasilsinizzz ?..giremedim bi kac gundur okudum gecmisi bi haber yokgelsin artik bebisler sevinelim su topikte :)
Bende iyiyim suur yumyum gunlerindyim bgn 16.gun calisiyoruz bakalim ne olcakİyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın ? Beni okumadın galiba 5 günüm geçti bugün:) Cumartesi günü test yaptım negatifti..Birkaç gün daha bekleyip adet olmazsam testi yenilicem..Dua edin bana..Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile.
Canimmmm hayirli olsun bebisin sagsalim kcagina al insallahAmin canım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?