Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayy gelmedi ya..Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim test yaptım cuma günü negatif çıktı
Pardon cumartesi yaptım testi 3 gün geçmişti çıkmadı üzüldüm..Olmazsam eğer perşembe günü falan tekrarlıcam testi..Dua edin İnşallah vardır bebişim..

Canım birdaha yapsan atest yada kan ver nasıl duruyosun ben duramazdım :) Ayy inşallah bebiş qelmiştir
Canım ya ilkinde de 9 gün geçince yapmıştım silik çıktı..7 gün gecikmeler normal karşılanıyomuş ya..Beklicem biraz daha çünkü hiç belirtim de yok gebeliğe dair..Kanda da negatif olursa çok üzülürüm..

Canm normalde de gecikme oluyor mu baya gecmis
Geçen ay 2 gün gecikmişti..Bu kadar gecikme normal değil İnşallah kist falan yoktur..Bir hafta geçmesini bekliyorum geç döllenme de olmuş olabilir die düşünüorum..Hayırlıısnı versin Rabbim.

Geçen ay 2 gün gecikmişti..Bu kadar gecikme normal değil İnşallah kist falan yoktur..Bir hafta geçmesini bekliyorum geç döllenme de olmuş olabilir die düşünüorum..Hayırlıısnı versin Rabbim.
Inşallah canm rabbim hayirlisini nasip etsin bence var gibi ama sen testi yenile gene de yada kan ver bizi de merak da birakma :)

Inşallah canm rabbim hayirlisini nasip etsin bence var gibi ama sen testi yenile gene de yada kan ver bizi de merak da birakma :)
2 gün daha beklicem cnm..En azından silik çıksa çizgi..Yok hiç izi bile yoktu öle net tek çizgi çıktı.Korkuyorum çıkmaz die.

Anladım canım inşallah bebiş qelmiştir 2 gün daha bekle için rahat etsin canım :)

Kizlar nasilsinizzz ?..giremedim bi kac gundur okudum gecmisi bi haber yok gelsin artik bebisler sevinelim su topikte :)

Kizlar nasilsinizzz ?..giremedim bi kac gundur okudum gecmisi bi haber yok gelsin artik bebisler sevinelim su topikte :)
İyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın ? Beni okumadın galiba 5 günüm geçti bugün:) Cumartesi günü test yaptım negatifti..Birkaç gün daha bekleyip adet olmazsam testi yenilicem..Dua edin bana..Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile.

Bende iyiyim suur yumyum gunlerindyim bgn 16.gun calisiyoruz bakalim ne olcak okudum canim ama gec dollenme olmus olabilir demissi o yuzden cikmayabilir insllah bebisin gelmistir sen sevindir bizi 2 gun daha bekle ve testini tekrarla insallah gelmz kirmizilarrrrrrrr bebis gelsinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…