- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.561
Ayy canım benim İnşallah yaa..Ama sonucu negatif görmek çok kötü birşeymiş..İlkinde de 9. gün yapmıştım testi silik çıkmıştı..Bakalım hayırlısı neyse o olsun..İnşallah hepimiz sevinelim bu topikte..Bebişi olmayan kalmasın..Bende iyiyim suur yumyum gunlerindyim bgn 16.gun calisiyoruz bakalim ne olcakokudum canim ama gec dollenme olmus olabilir demissi o yuzden cikmayabilir insllah bebisin gelmistir sen sevindir bizi 2 gun daha bekle ve testini tekrarla insallah gelmz kirmizilarrrrrrrr bebis gelsinnnnnnnnn
Amin canim 1 kere olduysa bndan snrada olacaktir canimm biz biraz raht olsak cok iyi olcakAyy canım benim İnşallah yaa..Ama sonucu negatif görmek çok kötü birşeymiş..İlkinde de 9. gün yapmıştım testi silik çıkmıştı..Bakalım hayırlısı neyse o olsun..İnşallah hepimiz sevinelim bu topikte..Bebişi olmayan kalmasın..
Aynen cnm..O da elde olmuyo ki rahat olamıyorsun psikolojik olarak..Her an adet olcam gibi gelio bana da bugün karın ağrım var hafiften..Bi de belim ağrıyorAmin canim 1 kere olduysa bndan snrada olacaktir canimm biz biraz raht olsak cok iyi olcak
Aaa iste bu adet agrisi diyemiyosun ki canim belirtiler ayni cunkuAynen cnm..O da elde olmuyo ki rahat olamıyorsun psikolojik olarak..Her an adet olcam gibi gelio bana da bugün karın ağrım var hafiften..Bi de belim ağrıyor
Hayirlisi olsun canim uzulme lutfn daha ilk denemenadet oluyorum ben yaa
öyle canım hayırlısı tabi. .ama niye böyle oluyor ya 5 gün geçti tam..birdaha guvenmeyecegim adet gecikmesine de..Hayirlisi olsun canim uzulme lutfn daha ilk denemen
Gec yumurtlamissin demek ki kuzu bnm de gece ay 3 gun gecikti cunku 21.gun yumurtladimöyle canım hayırlısı tabi. .ama niye böyle oluyor ya 5 gün geçti tam..birdaha guvenmeyecegim adet gecikmesine de..
amin ee annen yanındaymış sıkma canını üzülme sakın stres yapıp çok kafana takma şimdi durumun nasıl inşallah bişi olmuycak yiyecek ekmegi varsa o bebiş her türlü doğacak yeterki rabbim nasip etsinnAnnem bakiyor bana.Allah kimseyi sahipsiz etmesin.
Demek ki cnm..Neyse hayırlısı olaun..Bir daha 10 gün geçtikten sonra test yapcam :)Gec yumurtlamissin demek ki kuzu bnm de gece ay 3 gun gecikti cunku 21.gun yumurtladim
Bnce yumurtlamani takip adetin gunu belli oluyo ates olcmeyi denedin miDemek ki cnm..Neyse hayırlısı olaun..Bir daha 10 gün geçtikten sonra test yapcam :)
Kuzum üzülme inşallah öbür ay qelir bebişler inşallah....adet oluyorum ben yaa
Sevcanim nasilsinnnnKuzum üzülme inşallah öbür ay qelir bebişler inşallah....
aaaaa canımmmm ok sevindimm arada giriyorum yeni gördümm çok sevindim Allahım bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhAmin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..
İnşallah canım..Hayırlısı artık..Öbür aylara kısmet..Kuzum üzülme inşallah öbür ay qelir bebişler inşallah....
Yok canım denemedim hiç..Bnce yumurtlamani takip adetin gunu belli oluyo ates olcmeyi denedin mi
İyiyim cok şükür canım benim sen nasılsın..Sevcanim nasilsinnnn
Amin canım inşallah...İnşallah canım..Hayırlısı artık..Öbür aylara kısmet..
Denemeni tavsiye ederim ov testlerinden cok cok daha guvenilirYok canım denemedim hiç..
iyiyim bnde canim cok sukur 16. Gundeyim gun asiri calismaya devam.ruyamda kapandigimi ve kardesime fot cektirttigimi gordum bide ruyamda bileziklerimi taktigimi gordum nette onlara bakiyodum senin calismalr ne almde bat ne zamnİyiyim cok şükür canım benim sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?