Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayy canım benim İnşallah yaa..Ama sonucu negatif görmek çok kötü birşeymiş..İlkinde de 9. gün yapmıştım testi silik çıkmıştı..Bakalım hayırlısı neyse o olsun..İnşallah hepimiz sevinelim bu topikte..Bebişi olmayan kalmasın..

Amin canim 1 kere olduysa bndan snrada olacaktir canimm biz biraz raht olsak cok iyi olcak

Amin canim 1 kere olduysa bndan snrada olacaktir canimm biz biraz raht olsak cok iyi olcak
Aynen cnm..O da elde olmuyo ki rahat olamıyorsun psikolojik olarak..Her an adet olcam gibi gelio bana da bugün karın ağrım var hafiften..Bi de belim ağrıyor

Amin canım inşallah.. Hepiniz için canı gönülden dua ediyorum. Umarım ben bu sefer kavuşurum bebişime ve siz de en kısa sürede güzel haberleri alırsınız..
aaaaa canımmmm ok sevindimm arada giriyorum yeni gördümm çok sevindim Allahım bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhh

Yok canım denemedim hiç..
Denemeni tavsiye ederim ov testlerinden cok cok daha guvenilir
İyiyim cok şükür canım benim sen nasılsın..
iyiyim bnde canim cok sukur 16. Gundeyim gun asiri calismaya devam.ruyamda kapandigimi ve kardesime fot cektirttigimi gordum bide ruyamda bileziklerimi taktigimi gordum nette onlara bakiyodum senin calismalr ne almde bat ne zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…