- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #7.581
ovulasyon denemeyi düşünmüyorum..Ateş ölçme aleti de yok evde hangisinden alsam acaba sence ??Denemeni tavsiye ederim ov testlerinden cok cok daha guvenilir
iyiyim bnde canim cok sukur 16. Gundeyim gun asiri calismaya devam.ruyamda kapandigimi ve kardesime fot cektirttigimi gordum bide ruyamda bileziklerimi taktigimi gordum nette onlara bakiyodum senin calismalr ne almde bat ne zamn
Hayrolsun rüyanda cnm İnşallah..Güzel gibi :)Denemeni tavsiye ederim ov testlerinden cok cok daha guvenilir
iyiyim bnde canim cok sukur 16. Gundeyim gun asiri calismaya devam.ruyamda kapandigimi ve kardesime fot cektirttigimi gordum bide ruyamda bileziklerimi taktigimi gordum nette onlara bakiyodum senin calismalr ne almde bat ne zamn
Canim bn eczaneden 3.5 tl ye digital almistim dil altindn olcuyormovulasyon denemeyi düşünmüyorum..Ateş ölçme aleti de yok evde hangisinden alsam acaba sence ??
Tmm cnm eşim uğrarsa eczaneye ldırayım..Ne zaman ölçüosun adete yakın mıCanim bn eczaneden 3.5 tl ye digital almistim dil altindn olcuyorm
Canim her gun olcuyosun bi saat belirliyosun 6-8arasinda (sabah) not ediyosun yumurtlama oldugu gun ani bi dusus oluyo etesi gun yukseliyo atesinates olcme ykntemi diye bi topik vr orada cuteheart diye bi arkadas var dunya tatlisi herkese yardimci oluyo o topigi incelemeni tvsiye ederimTmm cnm eşim uğrarsa eczaneye ldırayım..Ne zaman ölçüosun adete yakın mı
Tamam canım çok sağol..Bakcm o topiğe deCanim her gun olcuyosun bi saat belirliyosun 6-8arasinda (sabah) not ediyosun yumurtlama oldugu gun ani bi dusus oluyo etesi gun yukseliyo atesinates olcme ykntemi diye bi topik vr orada cuteheart diye bi arkadas var dunya tatlisi herkese yardimci oluyo o topigi incelemeni tvsiye ederim
İnşallah canım yaa.. Erkenden sevinmek istemiyorum aslında 12. haftayı bir göreyim sağ salim inşallah.. Dilerim hepiniz yeniden yaşarsınız bu duyguyuCanimmmm hayirli olsun bebisin sagsalim kcagina al insallah
Canım yaaa çoook teşekkür ederimm.. Ben de girmiyorum son 1-2 aydır biliyorsun bunalmıştım çok senin gibi. Ara verdim işte o zaman olduaaaaa canımmmm ok sevindimm arada giriyorum yeni gördümm çok sevindim Allahım bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhh
Hayır olsun canım inşallah iyiye işarettir...Benimde 2 gün oldu yıkandım başladık bakalım hayırlısı olsun :)Denemeni tavsiye ederim ov testlerinden cok cok daha guvenilir
Goruceksin Allahin izniyle canim amin insalah herkese nasip etsinİnşallah canım yaa.. Erkenden sevinmek istemiyorum aslında 12. haftayı bir göreyim sağ salim inşallah.. Dilerim hepiniz yeniden yaşarsınız bu duyguyu
Insallah canim hayirlisi olsun bakalim :)Hayır olsun canım inşallah iyiye işarettir...Benimde 2 gün oldu yıkandım başladık bakalım hayırlısı olsun :)
Hayırlısı olsun canım.. Valla düşünüp ne zaman olacak diye bekleyince gecikiyor hep böyle. Benim eskiden hiç gecikmezdi ne zaman bebek çalışmalarına başladık her ay gecikir oldu :) Bi de gerçekten regli ağrısı ile aynı bütün belirtiler.Demek ki cnm..Neyse hayırlısı olaun..Bir daha 10 gün geçtikten sonra test yapcam :)
Amin canım benimInsallah canim hayirlisi olsun bakalim :)
canım benim son ocak tedavimde sonuç vermeyince benim adet olduğum gün 9 şubatta eşimde varikosel amelyatı oldu şuan 1.5 ay oldu işte amelyat olalı vitaminler takviyeler yedirip duruyoorum olacak illa diye diil ama ölesine bende takılıyorum mayısta eşim tekrardan test yaptıracak bakalım neler olacak artış varmı ama inşallah o zamana kadar hamile kalabilriimmm .....Canım yaaa çoook teşekkür ederimm.. Ben de girmiyorum son 1-2 aydır biliyorsun bunalmıştım çok senin gibi. Ara verdim işte o zaman olduRahatlamak lazımmış gerçekten.. Ben de sana bakınıyordum.. Sen ne durumdasın canım?
Öyleymiş cnm..Hayırlısı olsun die dua ettim herzaman..Beklesek de sonuç güzel olur İnşallah..Rabbim sabır sağlık sıhhat versin..Hayırlısı olsun canım.. Valla düşünüp ne zaman olacak diye bekleyince gecikiyor hep böyle. Benim eskiden hiç gecikmezdi ne zaman bebek çalışmalarına başladık her ay gecikir oldu :) Bi de gerçekten regli ağrısı ile aynı bütün belirtiler.
Aman iyi bari olmuş sonunda ameliyatı :) Bir adım attı sonuçta o da.. Çoğu insan sonrasında daha kolay hamile kalıyor diye duydum. İnşallah en kısa sürede sen de güzel haber verirsin bize.. Ben geçen ay sıkılıp bütün ilaçları bıraktım coraspin folic asit filan herşeyi bi tek incir yedim her gün o kadar. Biraz vücudu dinlendirmek de iyi gelebiliyor.. Mayısa kadar tedavi yaptırma bari dinlensin vücudun eşinin tahlilleri çıksın bence o zamana kadar olmazsa denersin bir daha..canım benim son ocak tedavimde sonuç vermeyince benim adet olduğum gün 9 şubatta eşimde varikosel amelyatı oldu şuan 1.5 ay oldu işte amelyat olalı vitaminler takviyeler yedirip duruyoorum olacak illa diye diil ama ölesine bende takılıyorum mayısta eşim tekrardan test yaptıracak bakalım neler olacak artış varmı ama inşallah o zamana kadar hamile kalabilriimmm .....
Evet canım yaa herşeyin hayırlısı gerçekten.. Yiyecek ekmeği varsa gelir elbet bu dünyaya..Öyleymiş cnm..Hayırlısı olsun die dua ettim herzaman..Beklesek de sonuç güzel olur İnşallah..Rabbim sabır sağlık sıhhat versin..
aynen öle düşündüm bi tek annanem 41 hurma okutmuş 41 kişiye onları yiyorum hergün RABBİM ol derse olur aynen dinlenicem biraz çevre baskısındanda uzak kalmak istiyorum artıkkkAman iyi bari olmuş sonunda ameliyatı :) Bir adım attı sonuçta o da.. Çoğu insan sonrasında daha kolay hamile kalıyor diye duydum. İnşallah en kısa sürede sen de güzel haber verirsin bize.. Ben geçen ay sıkılıp bütün ilaçları bıraktım coraspin folic asit filan herşeyi bi tek incir yedim her gün o kadar. Biraz vücudu dinlendirmek de iyi gelebiliyor.. Mayısa kadar tedavi yaptırma bari dinlensin vücudun eşinin tahlilleri çıksın bence o zamana kadar olmazsa denersin bir daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?