Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

iyiyim canım benim napım bende iş güç bir ara benim kız biraz canımı sıktı ama çok şükür iyimiş :)
prenses annesini telaşlandırmış ama oluyo böle şeylerrr sen içini ferah tut o testler zaten günü haftası felan çok önemliymiş o nedenle fazla takma olurmu sağlıklı geçir hamişliğiniii dua et bol bol tatlımmmm

aynen oyle :)
senın esın ıyılestımı çalışmalar ne durumda

aynen öle düşündüm bi tek annanem 41 hurma okutmuş 41 kişiye onları yiyorum hergün RABBİM ol derse olur aynen dinlenicem biraz çevre baskısındanda uzak kalmak istiyorum artıkkk
Aynene canım hiç dinleme kimseyi hatta herkese bir süre düşünmüyoruz filan de. Mesela işi bahane et ya da ne bileyim ev alıcaz önce filan de birşey uydur.. Peşini bırakırlar belki öyle :)

Aynene canım hiç dinleme kimseyi hatta herkese bir süre düşünmüyoruz filan de. Mesela işi bahane et ya da ne bileyim ev alıcaz önce filan de birşey uydur.. Peşini bırakırlar belki öyle :)
yokkk kuzum bırakmıyolar bırakmıyolar hemdeee hiçç bırakmıyolar başta eşimin ailesi eşim annesine söledi çocuk problemi benim yüzünden diyede düştü yakamdan yoksa bilmeden önce belki demişimdir resmen kısır olmayan gözüyle bakıp durdu hep bana

Canım sen hiiiç düşünme bunları.. İstersen 10 tane torun ver onlara yaranamazsın :) Ayrıca bu sadece seni ve eşini ilgilendirir. Mesela ikiniz de hiçbir zaman çocuk istemeye bilirdiniz o zaman ne diyecekti peki.. Sen hiç takma kafana bunları. O ailesine açıklamış sen de kendi aileni uzat tut biraz. Çünkü asıl önemli olan eşinle senin ilişkiniz. Gerisi zamanla yoluna girer elbet..

evet tatlım aynen öle benim ailem hiçç karışmaz hiç müdhaleci diillerdir tam tersine eşimin ailesiyle olan sıkıntılarımı sürekli umursamammı sölerler destek verirler ma eşimin ailesi burnunu sokmaktan aşağı kalamıyolar malesef ama artık umrum dışılar vız tırslar benm için senin hamişlik nasıl gidio tatlımm bulantın felan varmıı ?

Hiç dinleme duyma işte böyle en iyisi. en azından annenler sana destek bu bile çok önemli.. Ben haber bile vermedim bu sefer hamileliğimi. Eşime de söz verdirdim 12. hafta olmadan söylemeyeceğim.. Her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. En önemlisi bizim huzurumuz müstakbel anneler olarak Şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor bakalım.. Cumartesi duyduk pıt pıtları ama çok küçük daha tabii içimde hep bir korku.. Ama geçecek herhalde zamanla.. Yorgunluk ve bulantılar had safhada maalesef

ayyy kiyamam sana gecicek bebis bulantilari bence herseye deger kuzucum korkma sakin endiseli bi hamissik bebisi huzursuz eder o yuzden sakin diyim bebisi germe icinde :)

ayyy kiyamam sana gecicek bebis bulantilari bence herseye deger kuzucum korkma sakin endiseli bi hamissik bebisi huzursuz eder o yuzden sakin diyim bebisi germe icinde :)
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum zaten elimden geldikçe.. Midem bulanırken zaten bir şey düşünüp stres olacak halim kalmıyor :) Bulantı geçince korkuyorum işte

Kızlar Nasılsıniz cuma günü kontrolümuz her ay gibi bu heyecan gitmek bilmiyor allahın izniyle 20 haftalik olduk bugün yolu yariladik gibi bişe .. büyük ihtimal detaylı ultrason isteyecek inşallah hersey yolunda gider cuma günü tetonoz aşimizi olacağız artık hareketlerimizi hissetmeye başladık Rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat hamile olan bayanlara kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim. .

iyiyiz cnm çok şükür..Beklemedeyiz bakalım adetliyim ben..Hayırlısı olsun hakkımızda, bakalım bzler ne zaman yaşayacağız bu heyecanları..Rabbim sorunsuz rahat doğumlar nasip etsin sana da tüm hamilelere de..Bize de dua etmeyi unutmayın :) Güzel haberlerle gelin İnşallah

HEp dua ediyorum kızlar Rabbim herzaman isteyen herkese sağlıklısini hayırlısıni versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…